Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představte si, že vám banka otevře účet s 57600 €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představte si, že vám banka otevře účet s 57600 €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla."— Transkript prezentace:

1

2 Představte si, že vám banka otevře účet s 57600 €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.

3 Pravidlo první: Večer všechno to, co za den neutratíte, ZMIZÍ; Nemůžete podvádět, např. připsat peníze na jiný účet. Můžete jen utrácet... Každé ráno vám banka otevře nový účet s 57600 € na den.

4 Pravidlo druhé: Banka může tuto „hru“ bez předchozího varování přerušit. V určitém okamžiku vám může říct, že hra je ukončena, že ruší váš účet a že další už otevřít nemůže.

5 Co byste udělali? Utratili byste všechny peníze pro své potěšení? Dali byste spoustu darů osobám, které máte rádi, abyste jim udělali radost? Našli byste způsob jak utratit každou minci? Ano?

6 Tuto zázračnou banku máme všichni: Je to ČAS!

7 Každé ráno když se vzbudíme, máme na účtě 57600 sekund života na den a když večer jdeme spát, nedá se udělat žádný „převod“. To, co jsme prožili a co se stalo je „včerejšek“.

8 Každé ráno se kouzlo opakuje a my hrajeme s jediným neměnným pravidlem: v každém okamžiku se náš život může zastavit, bez jakéhokoliv varování. Takže, co uděláme s našimi každodenními 57600 sekundami?

9 Život je krátký a krásný zároveň, jen je třeba ho umět žít!

10 ŽIJTE život a UŽÍVEJTE si ho! PĚKNÝ DEN!


Stáhnout ppt "Představte si, že vám banka otevře účet s 57600 €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla."

Podobné prezentace


Reklamy Google