Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější."— Transkript prezentace:

1 HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora

2 ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.

3 ON-LINE HRY NA INTERNETU

4 DIVOKÉ KMENY n Divoké-Kmeny je browserová hra, která se odehrává ve středověku. Každý hráč je vládce jedné malé vesnice, kterou má přivést ke slávě a moci.

5

6 DIVOKÉ KMENY n CO JE POTŘEBA? – – http://www.divokekmeny.cz/ – jednoduchá registrace

7 KATSURO n Katsuro je online flash hra, která Vás zaručeně bude bavit. Staňte se obávaným a uznávaným samurajem. Ve hře můžete podnikat množství výprav a zápasů v aréně…

8

9 KATSURO n CO JE POTŘEBA? – – http://www.katsuro.cz/ – jednoduchá registrace

10 RUNE SCAPE n RuneScape je skvělá 3D adventůra v javě se vším co k takové hře patří. Hledáte poklady, získáváte kouzla a zabíjíte monstra. Celý bájný svět čeká jen na vás…

11

12 RUNE SCAPE n CO JE POTŘEBA? – – http://www.runescape.com – jednoduchá registrace

13 DARK ORBIT n Dark Orbit DarkOrbit je neobyčejná vesmírná online hra. Vypracuj se ve své firmě co nejvýš a dobývej nové sektory v cizích galaxiích! Prožiješ pořádnou akci a strhující hru proti tisícům reálných soupeřů.

14

15 DARK ORBIT n CO JE POTŘEBA? - - www.darkorbit.com - jednoduchá registrace - jednoduchá registrace

16 IKARIAM n Ikariam Šumění moře, nádherné písčité pláže a letní slunce! Na malém ostrůvku někde ve Středomoří se začíná pozvedat starodávná civilizace. Éra objevů a bohatství začíná právě nyní, pod tvým velením. Vítej ve světě Ikariamu. Šumění moře, nádherné písčité pláže a letní slunce! Na malém ostrůvku někde ve Středomoří se začíná pozvedat starodávná civilizace. Éra objevů a bohatství začíná právě nyní, pod tvým velením. Vítej ve světě Ikariamu.

17

18 IKARIAM n CO JE POTŘEBA? - - www.ikariam.cz - jednoduchá registrace - jednoduchá registrace

19 THE WEST n The West Prozkoumej novou zemi, zažij napínavé dobrodružství a kruté duely! Čeká tě The West

20

21 THE WEST n CO JE POTŘEBA? - - www.the-west.cz - - jednoduchá registrace

22 GLADIATUS n Gladiatus Pokud nemáš strach z divočiny, pokud dokážeš hrdě vstoupit do arény a porazit každého, kdo tě vyzve - pak neváhej a vstup do nelítostného světa Gladiatu!

23

24 GLADIATUS n CO JE POTŘEBA? - - www.gladiatus.cz - - jednoduchá registrace

25 TOP HRY NA CD n The Sims 2 n Eragorn n Lost n Salón krásy n Star Wars II n Scooby-Doo II n Harry Potter n Letopisy Narnie

26 HERNÍ PORTÁLY n www.hry-online.com n www.hryonline.com n www.onlinovky.cz/ n www.hry-online-hry.cz/ n www.hry.cz/ n www.kamaradske-hry.cz/

27 Knihy, čtení, zábava… n www.citarny.cz/ n www.rostemesknihou.cz/ n www.child.cz n www.alik.cz n www.kluci-holky.cz

28 …a další n ICQ n SKYPE n FACEBOOK n GOOGLE

29 MVK NA FACEBOOKU n Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě. Se svými více než 325 miliony aktivních uživatelů (listopad 2009) je jednou z největších společenských sítí na světě. Je plně přeložen do šedesáti pěti jazyků. n www.mvk.cz – MVK na Facebooku (ikona ve spodní části úvodní stránky MVK) úvodní stránky MVK)

30 Děkuji za pozornost Jaroslav Sochora GAME OVER


Stáhnout ppt "HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější."

Podobné prezentace


Reklamy Google