Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian."— Transkript prezentace:

1

2 JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian

3 --- www.jediacademyfande.wz.cz A o co vlastně jde ? Jedná se o jedinečný projekt, který byl založen 22/10/2003 na počest PC hry Star Wars : Jedi Knight : Jedi Academy. Web stránky jsou pravidelně aktualizovány webmasteremem a grafikem Rodianem. Hlavní znaky jsou povedený design a skvěle propracovaná obsahová stránka webu. Žádné protivné reklamy, bannery ani samospouštěcí odkazy či dokonce viry Vás tady nepotkají. Jen spousty zábavy, užitečných rad a tipů, návodů, downloadů a odkazů. V průběhu vývoje bude přidán chat, aby si návštěvníci a všichni fandové Star Wars mohli sdělit své názory. Své názory můžete produkovat skrze anketu, která se mění vždy po 100 hlasech a vyhodnocení je též na webu. Plně kdyspozici jsem na emailu rodian@quick.cz či pro uživatele MSN Messenger je můj účet master_rodian@hotmail.com. Na něm též přijímám normální emaily. Tak jestli chcete pište.rodian@quick.czmaster_rodian@hotmail.com FAST & EASY je obchodní známka uživatele RodianLicencováno na LucasArts 2003.

4 --- www.jediacademyfande.wz.cz Info o hře Hra Star Wars : Jedi Knight : Jedi Academy byla dokončena na sklonku roku 2003 a 2004. Jedná se o volné pokračování předchozího dílu, který nesl název Star Wars : Jedi Knight II : Jedi Outcast a byl neméně zábavný a kvalitní. V pořadí je JA již čtvrtým dílem série (Dark Forces, Dark Forces II: Jedi Knight, Jedi Knight II: Jedi Outcast a nyní již zmiňovaná Jedi Knight: Jedi Academy). Normálnímu člověku sice hra nic nedá a ani ho možná nebude bavit, ale skalního fanouška Hvězdných Válek od této hry neodtrhnete. Jedná se o jakýsi mix FPS a TPS střílečky s drobnými RPG prvky Tato kombinace je extrémně zábavná a náviková (hlavně multiplayer). Kdo jednou zkusí už nepřestane. A pro takovéhle lidi je tu právě nejrozsáhlejší česká fanstránka Jedi Academy FAST & EASY (zkráceně „FANDE“ = Fast AND Easy). Hru můžu doporučit téměř komukoliv. Každý nechť si jí zkusí a uvidí. FAST & EASY je obchodní známka uživatele RodianLicencováno na LucasArts 2003.

5 --- www.jediacademyfande.wz.cz Závěr prezentace Tak doufám, že jste si z této prezentace něco vzali a co nejdříve si zahrajete hru Star Wars : Jedi Knight : Jedi Academy a ihned poté navštívíte tento web. Závěrem bych chtěl také nabídnout spolupráci. Kdo by se chtěl podílet na fanstránce ať mi napíše email. Určitě odepíšu. Případně ať mi pošle na email jeho účet v MSN Messengeru (můj je master_rodian@hotmail.com) a domluvíme se skrze messengera. Kdo by potřeboval poradit může také napsat na výše zmiňovanou adresu či na rodian@quick.cz. Děkuji za Vaši pozornost a těším se na Vás na mém webu JEDI ACADEMY FAST & EASY.master_rodian@hotmail.comrodian@quick.cz FAST & EASY je obchodní známka uživatele RodianLicencováno na LucasArts 2003.

6 --- www.jediacademyfande.wz.cz FAST & EASY je obchodní známka uživatele RodianLicencováno na LucasArts 2003.


Stáhnout ppt "JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian."

Podobné prezentace


Reklamy Google