Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru."— Transkript prezentace:

1 Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay

2 Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru

3 Herní systém RPG Hra na hrdiny (Role playing game) Hráč se vžívá do role hrdiny a prochází příběhem, který spoluvytváří. Hrdina plní úkoly hlavní (které se musí splnit) a úkoly vedlejší(které se plnit nemusí). Hrdina v průběhu hry získává nové dovednosti a předměty. Nejznámější RPG hry: Diablo, Gothic..

4 Základní informace Design: Todd Howard Hudba: Jeremy Soule Vydání: 2011 Platformy: Windows, PS 3, Xbox 360 Single player

5 Úvod do děje Hráč začíná jako jako neznámý zajatec, kterého spletli s povstalcem Stormcloaků a čeká jej poprava. Těsně před setnutím hlavy přiletí drak, přeruší popravu a vesnici zničí.

6 Děj Hráč se v průběhu hry dozví, že je posledním Drakorozeným, který má zachránit Skyrim a Tamriel před Alduinem (drak), který se opět vrátil aby se pomstil drakorozeným, kteří ho před několika stovkami let poslali skrze časový prostor.

7 Hlavní postava Sami si určíte vzhled a rasu Výběr mezi : lidskóu, elfí, humanoidní zvířecí rasou. Výběr dovedností

8 Vlastní hodnocení Hru jsem nehrála, proto se sdržím hodnocení.


Stáhnout ppt "Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru."

Podobné prezentace


Reklamy Google