Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jaké to je? Je to jako číst knihu, ale v každém jednom okamžiku mít možnost rozhodnout o čemkoliv, co některá z postav v knize dělá. Je to nejen o vyprávění.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jaké to je? Je to jako číst knihu, ale v každém jednom okamžiku mít možnost rozhodnout o čemkoliv, co některá z postav v knize dělá. Je to nejen o vyprávění."— Transkript prezentace:

1

2 Jaké to je? Je to jako číst knihu, ale v každém jednom okamžiku mít možnost rozhodnout o čemkoliv, co některá z postav v knize dělá. Je to nejen o vyprávění příběhu, ale i o tom vžít se a být jeho součástí.

3 Jaké to je? Je to jako číst knihu, ale v každém jednom okamžiku mít možnost rozhodnout o čemkoliv, co některá z postav v knize dělá. Je to nejen o vyprávění příběhu, ale i o tom vžít se a být jeho součástí.

4 Jaké to je? Je to jako číst knihu, ale v každém jednom okamžiku mít možnost rozhodnout o čemkoliv, co některá z postav v knize dělá. Je to nejen o vyprávění příběhu, ale i o tom vžít se a být jeho součástí.

5 Jaké to je? Je to jako číst knihu, ale v každém jednom okamžiku mít možnost rozhodnout o čemkoliv, co některá z postav v knize dělá. Je to nejen o vyprávění příběhu, ale i o tom vžít se a být jeho součástí.

6 Jaké to je? Je to jako číst knihu, ale v každém jednom okamžiku mít možnost rozhodnout o čemkoliv, co některá z postav v knize dělá. Je to nejen o vyprávění příběhu, ale i o tom vžít se a být jeho součástí.

7

8

9 Čím tato práce být NEMÁ tato práce nemá být prací srovnávající RPG s jinými druhy her ani porovnávající jednotlivé RPG mezi sebou navzájem z jakéhokoliv pohledu tato práce nemá být prací obhajující ani odsuzující. Ačkoliv některé její části by mohly být tímto způsobem interpretovány, není to jejich cílem (kterým je povětšinou uvedení určitých mýtů a pověr vzniklých okolo RPG na pravou míru) Čím tato práce být MÁ Tato práce má si klade za cíl rychlé, povrchní, ale věcné a obsažné seznámení s „fenoménem“ RPG tak, aby její čtenář pochopil: způsob hraní RPG a základní hráčský slang stručnou historii, vývoj a druhy RPG původ pomluv, které byly o RPG dlouhou dobu šířeny zvláště v USA a aby si její čtenář udělal představu o věcech, které jednotlivé hráče k RPG táhnou

10 Členění práce: Co jsou RPG Možnosti využití v psychologii Související kultura a činnosti „hony na čarodějnice“ - Historie a nebezpečnost RPG Odkazy Dodatky

11 Co jsou RPG ? RPG jsou dveřmi z tohoto světa, vedoucími k zábavě a relaxaci skrze vlastní tvořivost, fantasii a imaginaci

12 Jsou kterýmkoliv světem, kterým si přejeme, aby byly Co jsou RPG ?

13 Možnosti využití v psychologii

14

15 Související kultura a činnosti Literatura Historie Mytologie Filmy

16 Související kultura a činnosti Bitvy LARPy Cony &“Jiné akce“

17 „hony na čarodějnice“ - Historie a nebezpečnost RPG Sebevraždy, vraždy, agresivita, asociálnost

18 „hony na čarodějnice“ Historie a nebezpečnost RPG Sex Amorálnost Sekty Ničení rodinných pout Ničení křesťanských hodnot Satanismus

19 Odkazy&Dodatky: Slovníček a Seznam RPG v ČR

20

21

22

23


Stáhnout ppt "Jaké to je? Je to jako číst knihu, ale v každém jednom okamžiku mít možnost rozhodnout o čemkoliv, co některá z postav v knize dělá. Je to nejen o vyprávění."

Podobné prezentace


Reklamy Google