Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,"— Transkript prezentace:

1 Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu, kde hlavní postava, Michael žije celkem normální život. Ten se však úplně změní, když do města přijede královský kočár s poslem. Ten oznámí, že se chystá válka a vyzve muže do boje. Michael se k těmto bojovníkům připojí a spolu s nimi proputuje zemí, aby zničili zlého čaroděje žijícího v horách za hranicemi. Na této cestě Michael zjistí mnoho věcí o svém původu a mimoto také to, že je sir z Naturalisu a také právoplatný dědic královského trůnu.

2 Kroniky Naturalisu - 1.,2. a 3. díl Bestiosova vláda Tyto kroniky zaznamenávají život na Naturalisu a v celé Naturalii. Kroniky 1,2 a 3 s podnázvem Bestiosova vláda ukazují rozdíly před a po Bestiosově vládě

3 Kroniky Naturalisu 1 Naturalis před příchodem Bestiose - část 1 Naturalis je nádherná země. Nevede žádné války. Je spřátelena se všemi čtyřmi okolními zeměmi. Rolníci obdělávají svá pole, je největší příjem obilnin za posledních 10 let. Král zjednává v Hillu další spojenectví a Naturalis je v jedné ze svých nejlepších dob. Probíhá přestavba hradu a dostavba jeho hlavní věže. Je největší rozkvět.

4 Kroniky Naturalisu 2 Příchod a vyhnání Bestiose - část 1 Schází se první sněm Velké rady čarodějů po padesáti letech. Lord Arnold, první pán temnoty je mrtev. Jeho nástupcem se stává obávaný zlý čaroděj Bewestios, který se po svém nástupu přejmenovává na Bestiose. Nastává doba temna. Mnoho lidí umírá, když se mu v bitvě u Valley snaží vzepřít. Není to ovšem bezvýsledné, temný čaroděj se stahuje k horám Darknaru, až v nich zmizí nadobro. Bestios byl vyhnán ze země.

5 Kroniky Naturalisu 3 Naturalis a okolní země po příchodu Bestiose Lidé mají strach. Bestios byl sice vyhnán, ale oni ví, že si jen připravuje nový plán a hledá vojsko. Je jenom otázkou času, kdy znovu udeří. Přesto lidé spravují své rozbité domy a obchody, a snaží se na to nemyslet. Jenže stále se nic neděje. Lidé si pomalu začínají myslet, že se již Bestios nevrátí. Já ovšem vím, že ano. Teď ovšem jeho dávnou slávu připomínají jen kamenné sochy, které se obyvatelé Naturalisu stále ještě bojí zbořit. Jediné, na co se zmohou je, že sochám někteří připevní masku vyhnanství, a po pár letech se již jen málo lidí rozpomíná na čarodějovu tvář. Takto to ovšem nebude navždy. On se vrátí. Vrátí se. A všechny jeho sochy svou tvář znovu odhalí. Bude to brzy. Cítím to...


Stáhnout ppt "Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,"

Podobné prezentace


Reklamy Google