Doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. Prof. Ing. Radim Farana, CSc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Metodika Full Cost Metodika Full Cost byla vytvořena v rámci projektu Metodika Full Cost na Mendelově univerzitě v Brně, registrační č.
Advertisements

Přijímací řízení.
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Informace o bakalářské SZZ – anglický jazyk  Státní závěrečná bakalářská zkouška má tři části:  jazyková zkouška – písemná a ústní (AJ6)  obhajoba bakalářské.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Didaktika tělesné výchovy Pedagogická fakulta JU v ČB KTVS
1 Informace o studiu. 2 Počty přihlášených uchazečů PrF B-PSP MPS kombin. 398 PrF B-PSP OPS kombin. 544 PrF B-PSP VYJU kombin. 366 PrF B-VS TPTSP kombin.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
VÍTÁME VŠECHNY STUDENTY
Podmínky a tipy pro zvládnutí předmětu 12PPOK Kruh /2015 Ing. Petr Šatra České vysoké učení technické v Praze Ústav dopravních systémů K612 Fakulta.
Akademický rok 2011/12 1. ročník – LS 1. cvičení
Výběr projektů Leader ČR 2006 (Ing. Olga Ondráčková, manažerka MAS) Logo- návrh 13ti leté studentky Konečná podoba loga MAS Konečná podoba loga MAS.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
1 Systémové pojetí hospodářské organizace (SHO) část 2. Stanislav Horný VŠE, katedra Systémové analýzy
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Úvod do managementu 1. seminář
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
PŘÍPRAVA METODICKÉHO POKYNU REKTORA VŠSS KE ZPRACOVÁNÍ DIPLOMOVÝCH PRACÍ Zpracování diplomové bakalářské práce.
Zpracování VŠKP práce Doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. Prof. Ing. Radim Farana, CSc.
Diplomový seminář září 2014.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
JAK NAPSAT ZÁVĚREČNOU PRÁCI
Ing. Lenka Janíčková, Ph.D.
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
Úvodní setkání Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, Ph.D.
Metodický kurz k Bakalářskému projektu 1 Diplomovému projektu 1
Bakalářská práce - zpracování
Koordinátoři ICT Organizační informace
Příprava zapisovatelů na SZZ
Jak psát projekt a bakalářskou práci. Termíny Dnes : Zadání projektu : odevzdání projektu : zveřejněn rozpis prezentací Týden
Seminární práce Postupy pro školní rok 2014/2015.
Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, ph.d.
Propedeutický seminář k bakalářskému projektu
SO – studijní opora podpora výuky BSe a DSe LS2012
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. prof. Ing. Radim Farana, CSc.
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. prof. Ing. Radim Farana, CSc.
BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ Obhajoba BP.
Projektový seminář Projektový seminář.
JAK BUDE PROBÍHAT ZPRACOVÁNÍ BP V JARNÍM SEMESTRU BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ BPH_BAS2.
1. SETKÁNÍ Bakalářský seminář. Cíle bakalářského semináře Hlavní cíl: seznámit se strukturou a hlavními požadavky na BP Formální náležitosti zadání a.
Metodika prezentace předobhajoby a vlastní obhajoby diplomové práce
MPH_FMAN Finanční management Jaro 2012
5. ročník Mg. studia do podání přihlášky ke SZZ do odevzdání diplomové práce v tištěné a elektronické formě.
Případová studie Seminář 2014.
Struktura bakalářské práce
BPH_EKOR Ekonomika organizací podzim 2011
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
JAK BUDE PROBÍHAT ZPRACOVÁNÍ BP V JARNÍM SEMESTRU BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ BKH_BAS2.
Struktura bakalářské práce Seminář2013. Bakalářská práce jako - dokumentovaný výsledek studia oboru na VŠ součást SZZK (její obhajoba)
Seminář závěrečné bakalářské práce
STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD VŠTE ÚČINNOST OD Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE A DŮLEŽITÉ INFORMACE. Bakalářská práce odborný text zpracovaný na téma dokladem toho, že student porozuměl teoretickým poznatkům Každá.
Bakalářská práce Zbyněk Svozil. Charakteristika bakalářské práce Bakalářská práce je v bakalářských studijních programech nejzávažnější písemnou prací,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – III.část.
MPH_FMAN Finanční management jaro 2016
Praxe KS VOŠ JABOK + ETF UK
Fakulta zdravotnických studií
Potravinářské zbožíznalství
Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Finanční správa zkouška
Kurz 1FU191 Metodologický seminář
závěrečné práce/BP/DP
Transkript prezentace:

Doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. Prof. Ing. Radim Farana, CSc. Diplomový seminář Doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. Prof. Ing. Radim Farana, CSc.

Semináře k závěrečné práci a průběžné konzultace neodkládat přípravu práci na poslední měsíce před termínem udržovat stálý kontakt s vedoucím práce (aktivita studenta) nepodceňovat pravidelné konzultace prodiskutovat s vedoucím práce svou představu o práci připravit harmonogram práce (časové rozvržení průzkumu, zpracování výsledků) informovat vedoucího práce o změnách a dílčích závěrech práce co se zdá být studentovi dobré – nemusí být vědecké… akceptovat požadavky vedoucího práce závěrečná práce je vizitkou studenta i vedoucího (konzultanta) práce

Co je obsahem diplomové práce a obsahem její prezentace Název práce, vedoucí práce Cíle diplomové práce – soulad se zadáním! Analýza současného stavu – z čeho se vychází, co bylo studováno, publikace, co z ní vyplývá Metodika řešení práce Výsledky a prezentace funkčnosti, zhodnocení Závěr Vše projednat s vedoucím práce Dát si pozor na plagiáty, psát odkazy, citovat zdroje.

Průběh seminářů kombinovaná Organizační a metodické 14. 2. – metodika, postup řešení, SZZ 27. 2. – informace o stavu řešení Předobhajoby (zápočty) – 27. 3. 2015 Odevzdání prací – 27. 4. 2015 Konzultace ke státnicím – sobota 25. 4. 2015 Přihlášení k SZZ na stud. odd. 4. 5. 2015 Přihlášení v IS zafixováno týden před dnem SZZ Státnice NMgr. 21. - 22. 5. 2015

Průběh seminářů prezenční Organizační a metodické – účast všichni Kontrolní a konzultační – podle seznamu (4. 3., 11. 3.) Předobhajoby (zápočty) – 1. 4., 8. 4. (opravný termín pro květnové SZZ – 17. 4. předb.) Odevzdání prací – 27. 4. 2015 Konzultace ke státnicím – sobota 25. 4. 2015 Přihlášení k SZZ na stud. odd. 4. 5. 2015 Přihlášení v IS zafixováno týden před dnem SZZ Státnice NMgr. 21. - 22. 5. 2015

Organizace SZZ Obvyklý postup: Obhajoba diplomové/bakalářské práce 10 min. Posudky, diskuze 20 min. Příprava na otázky 30 min. (podklady pro promítnutí vizualizérem) Prezentace odpovědí 30 min. Státnicové otázky jsou ve vhodném předstihu dostupné na disku T

Státnicové otázky https://cirrus2.osu.cz/netstorage/ DiskT-NSTUDIUM Přihlášení do IS OU https://cirrus2.osu.cz/netstorage/ Je nutno se posunout na druhou skupinu složek DiskT-NSTUDIUM KInfo Statni zkousky - vse Otázky na SZZ_2015

Srpnový termín SZZ Předobhajoby (zápočty) – opravný termín pro srpnové SZZ – 12. – 13. 6. předběžně) Odevzdání prací – 22. 6. 2015 Konzultace ke státnicím – neopakují se! Přihlášení k SZZ na stud. odd. 22. 6. 2015 Přihlášení v IS zafixováno týden před dnem SZZ Státnice NMgr. 21. 8. 2015