Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014"— Transkript prezentace:

1 Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014
Anna Kucharská, Jana Kropáčková, Martin Adamec

2 Novelizace Pravidel pro organizaci studia na PedF UK v Praze
Nová Pravidla pro organizaci studia na PedF UK v Praze schválil AS UK s platností od 1. ledna 2014 V souladu s novelou Studijního a zkušebního řádu UK v Praze (s platností od )

3 Výrazné změny – počet kreditů k částem SZZ (čl. 11)
Stanovení počtu kreditů pro konání jiné než poslední části SZZ a stanovení počtu kreditů pro konání obhajoby

4 navazující magisterské 120 magisterské (nedělené) 300
Podmínkou ke konání obhajoby je získání následujícího počtu kreditů podle druhu studia Druh studia Počet kreditů bakalářské 180 navazující magisterské 120 magisterské (nedělené) 300

5 Povinnost studenta omluvit se při nedostavení se k SZZ (čl. 18)
Pokud se student nemůže dostavit k SZZ nebo nesplňuje podmínky pro konání dané části SZZ, je povinen se písemně omluvit vedoucímu příslušné katedry. Pověřený pracovník katedry omluvu vyznačí v SIS (analogicky jako u běžné zkoušky). Písemná omluva se založí do protokolu daného studenta o SZZ. V případě, že se student nedostavil ze závažných zdravotních důvodů, může se omluvit nejpozději do pěti kalendářních dnů po tomto termínu. O řádnosti omluvy rozhoduje předseda komise

6 Pokud se student k SZZ nedostaví a neomluví
Nedostaví-li se student k termínu SZZ nebo její části, na který je přihlášen, bez řádné omluvy, není klasifikován. Nemá nárok na vypsání zvláštního termínu Celkem se může na stejnou část SZZ přihlásit nejvýše třikrát (bez omluvených termínů).

7 Bakalářské či diplomové práce nelze po odevzdání upravovat (čl. 19)
Text bakalářské či diplomové práce lze upravovat pouze do jejího odevzdání k obhajobě, s výjimkou errat. Student se dostaví k obhajobě práce, i když práce dle jednoho nebo obou posuzovatelů nesplňuje podmínky kladené na závěrečnou práci v daném oboru.

8 Kontrola plagiátů v Theses
Pokud systém Theses označí shodu odevzdané práce s již uloženou prací, je POVINNOU součástí posudků vyjádření k této shodě.

9 PREVENCE PŘÍPADNÝCH PROLÉMŮ U SZZ
Pečlivě vyplňovat protokoly o SZZ (informace na intranetu). Nezapomínat na podpisy všech členů komise V případě, že student neprospěl u SZZ, napsat zdůvodnění (co nevěděl, kde učinil chyby atd.) Po SZZ OKAMŽITĚ předat protokoly na studijní oddělení!!!

10 DĚKUJEME ZA SPOLUPRÁCI
Přejeme Vám krásné Vánoce, v novém roce hodně zdraví, štěstí, pohody a klidný průběh SZZ


Stáhnout ppt "Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014"

Podobné prezentace


Reklamy Google