Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno 21.10. 10:00 Projekt „Modernizace přístrojového.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích.
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Modernizace a obnova přístrojového vybavení kardio-vaskulárního centra nemocnice Karlovy Vary :00 Projekt je spolufinancován Evropskou unií.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Nauka o podniku Seminář 6..
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Bytové družstvo U Arény
V MSK je celkově 18 zdravotnických zařízení
NEREGULOVANÝ BUSINESS REGULOVANÝ BUSINESS NEREGULOVANÝ BUSINESS
Regenerace sídliště Rochlice
Členění a evidence dlouhodobého majetku
Příklady odstraňování bariér konkurenceschopnosti české ekonomiky
* Procenta Úvod Matematika – 7. ročník *
Hra milionář Procvičujeme si jednotky hmotnosti
Projekt Moderní škola, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Základní škola Velké Přílepy, okr. Praha-západ, Pražská 38, Velké.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Centrum celoživotního vzdělávání
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Kdo chce být milionářem ?
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
P r á v n í n o r m y Vyhláška č. 49/1993 Sb. o technických a věcných požadavcích na vybavení zdravotnických zařízení  Zákon č. 258/2000 Sb. ve znění.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Projekt TROLLEY Dobrý den.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Kontaktní a koordinační centra
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního onkologického centra FN Brno Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního.
Ing. Helena Beránková Oddělení územního plánování a hluku Odbor hygieny obecné a komunální Telefon: Na Bělidle 7,
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Pravidla pro zajištění regionálních funkcí v Pardubickém kraji Seminář RF – Pardubice.
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Operační program RYBÁŘSTVÍ
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
Vysoké učení technické v Brně
Aktuální krize zdravotnictví
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
E-město a e-knihovna Městská knihovna v Praze: infrastruktura pro síť knihoven a služby občanům Jaroslava Štěrbová.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Bohdana Stoklasová Národní knihovna ČR
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. MODERNIZACE VZDĚLÁVÁNÍ – ŠANCE LEPŠÍHO PRACOVNÍHO UPLATNĚNÍ CZ.1.07/1.2.33/
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

Program 10,00 – 10,05 úvod 10,05 – 10,15 krátký proslov ředitele nemocnice a odhalení pamětní desky 10,30 – 11,00 prezentace projektu 11,00 – 11,10 otázky a odpovědi 11,10 – 12,00 pohoštění, individuální rozhovory 11,50 – 12,00 otázky a odpovědi, prohlídka prostor pro novináře 12,00 závěr Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

Významné mezníky a klíčová data projektu Projekt ve výši 25 mil. Kč, z toho na nákup přístrojů ,- Kč Hradí: 85 % IOP, 15 % vlastní zdroje Realizace: Centrální sterilizace Zahájení: Plánované ukončení: Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

Centrální sterilizace FN Brno Oddělení Centrální sterilizace FN Brno patří počtem a spektrem zpracovaných ZP k největším a nejvýznamnějším svého druhu v ČR,možná i v EU. Na svých stanicích na Pracovištích dospělé, dětské a reprodukční medicíny (v poměru cca 77 – 16 – 7 %) připravuje každý den na 250 různých operačních setů pro cca 200 středisek z cca 60-ti oddělení, klinik a operačních sálů FN Brno. V databázi CS je pro potřeby FN Brno zhruba 500 operačních sít v cca 300 typech a cca 50 typů souborů operačního prádla a obvazového materiálu. Celková suma zpracovaného zdravotnického materiálu se blíží dle dlouhodobých sledování 1 miliónu kusů ročně. Provoz oddělení je od roku 2006 certifikován dle normy ISO 9001:2008 Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

Cíl a řešení projektu Nové zařízení se nachází v původních prostorách oddělení, ve 3. nadzemním podlaží objektu CH a patří k tomu nejmodernějšímu, co lze dnes na trhu pořídit 11 nových přístrojů umožní mj. komplexnější a kvalitnější monitoring technologií dekontaminace, mytí a sterilizace chirurgického instrumentária a jiných zdravotnických prostředků (ZP) a v oblasti nízkoteplotní sterilizace významné zrychlení procesů. Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

Významné části projektu Seznam pořízené techniky Parní sterilizátor 6 kusů Mycí a desinfekční automat 3 kusy Nízkoteplotní sterilizátor (100 L) 1 kus Nízkoteplotní sterilizátor (200 L) 1 kus Zbytek částky byl použit na rekontrukční práce přecoviště CS Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

Děkuji za pozornost Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.