Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová 17.9.2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář k IP krajů v rámci OP LZZ Zpracovala: Mgr. Jitka Marková
Advertisements

Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Sociální služby SOZ.
Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Tyto materiály byly vytvořeny s podporou EU. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat.
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Seminář k výběrovému řízení 2014
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Oblast podpory: 3.1 Podpora sociální integrace.
Dosavadní výsledky v Individuálním projektu OK Zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji (Sociální integrace OK) registrační.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Seminář k IP krajů v rámci OP LZZ Program: Úvod, obsah výzvy, druhy soc.služeb - karty soc.služeb, nejčastější dotazy (shrnutí), hodnocení.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
ZD - změny, registrace Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
Informační schůzka k připravovanému projektu „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji – 3. etapa“ Dne: Kde: Budova Krajského úřadu Plzeňského.
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Plánování sociálních služeb metodou komunitního plánování Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Ministerstvem pro místní rozvoj.
Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Financování sociálních služeb a podmínky podpory nově vznikajících sociálních.
Dotační řízení MPSV Mgr. Petr Studenovský. Dotační řízení MPSV Setkání s poskytovateli sociálních služeb Jihočeského kraje k dotačnímu řízení Ministerstva.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 9. prosince 2009.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Sociální služby v ČR Mirka Wildmannová
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 6. prosince 2011.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje.
 Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK)  Avízo výzvy – duben 2016  První výzva (vlna) – květen 2016  Právní akt o poskytnutí podpory.
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
Komunitní plánování sociálních služeb Zahájení implementace Komunitního plánu.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Setkání členů RZK a představitelů KUZK se starosty měst a obcí Zlínského kraje 6. dubna 2017, Vsetín Sociální oblast Michaela Blahová radní Zlínského.
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Animace škol (šablony)
Program obnovy venkova Jihočeského kraje
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
My na zázraky nevěříme, my na ně spoléháme!
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Konzultační proces k tématu „Nová „druhologie“ sociálních služeb a souvisejících konceptů změn“ Chotoviny, květen, 2014 Mgr. Jan Vrbický.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Aktuální informace ke KPSVL
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová

Výběrová řízení uzavřena 1. vlna výběrových řízení –domy na půl cesty (3 části, vybrán 1 dodavatel) –intervenční centra (1 část, 1 dodavatel) –nízkoprahová denní centra (1 část, 1 dodavatel) –podpora samostatného bydlení (1 část, 1 dodavatel) >>> podepsány smlouvy s dodavateli >>> zahájení realizace dodávky: >>> první monitorovací zpráva: červenec 2009

Výběrová řízení uzavřena 2. vlna výběrových řízení –azylové domy (12 částí, vybráno 8 dodavatelů) –nízkoprahová zařízení pro děti a mládež (10 částí, vybráno 7 dodavatelů) >>> podepsány smlouvy s dodavateli >>> zahájení realizace dodávky: >>> první monitorovací zpráva: říjen 2009

Výběrová řízení uzavřena 3. vlna výběrových řízení –sociálně terapeutické dílny (12 částí, vybráno 6 dodav.) –sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi (4 části, vybráni 2 dodavatelé) >>> podepsány smlouvy s dodavateli >>> zahájení realizace dodávky: >>> první monitorovací zpráva: říjen 2009 uzavřena 4. vlna výběrových řízení –terénní programy (10 částí, vybráni 4 dodavatelé) >>> podepsány smlouvy s dodavateli >>> zahájení realizace dodávky: >>> první monitorovací zpráva: říjen 2009

Výběrová řízení připravováno další kolo výběrových řízení –na zajištění stávající kapacity sociálních služeb >>> předpokládaný termín vyhlášení VŘ: říjen 2009 >>> předpoklad podpisu smluv s dodavateli: prosinec 2009 >>> předpoklad zahájení realizace dodávky: příprava výběrových řízení na zvýšení kapacity a zvýšení kvality sociálních služeb v JčK >>> do budoucna, dle akt. stavu rozpočtu projektu

Spolupráce s MPSV předložena a schválena 1. monitorovací zpráva (únor 2009) předložena 2. monitorovací zpráva (srpen 2009) organizována pravidelná čtvrtletní setkání realizátorů IP a MPSV proběhla 1. kontrola individuálního projektu ze strany MPSV – bez závad příprava změny Rozhodnutí, na základě kterého byla JčK poskytnuta dotace → uzavírání dodatků smluv s dodavateli projektu

Spolupráce s poskytovateli konzultace podmínek pro zapojení do realizace projektu konzultace podmínek pro vykazování činnosti aktualizace webových stránek projektu aktualizace web-nástěnky pro podpořené subjekty