Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10.01.2018 Tato konference je financována z Evropského.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10.01.2018 Tato konference je financována z Evropského."— Transkript prezentace:

1 Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu České republiky a rozpočtu Jihomoravského kraje prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

2 Evaluace Evidence a posouzení kvality a přínosu poskytovaných sociálních služeb Sběr dat, analýza, interpretace, syntéza a zpracování dat o jednotlivých sociálních službách Vstupní, průběžná a závěrečná evaluační zpráva MPSV – Metodika pro sebeevaluaci Cílem je vyhodnotit efektivitu, hospodárnost a účelnost finančních zdrojů ve vazbě na kvalitu a výkon sociální služby

3 - zpracování vstupní evaluační zprávy projektu
Evaluace kladen důraz také na mapování a vyhodnocování řešených potřeb uživatelů služeb, jejich spokojenost s poskytovanou službou. probíhá po celou dobu realizace projektu. Součástí evaluace bude také vyhodnocení vzdělávacích aktivit probíhajících v rámci KA č. 4 Zpracování závěrečné evaluační zprávy bude probíhat po ukončení projektu, v období před odevzdáním závěrečné zprávy o realizaci projektu, tzn. do konce února 2022. VÝSTUPY: zpracování vstupní evaluační zprávy projektu - zpracování evaluační zprávy projektu na základě průběžného a závěrečného vyhodnocování realizace projektu - průběžná evaluace při jednání s poskytovateli služeb při ukončení čtvrtletních monitorovacích období - průběžná evaluace při ročních konzultačních seminářích pro poskytovatele sociálních služeb

4 Evaluační setkání Pravidelné setkávání s poskytovateli 1x za půl roku
Sběr dotazníků, podkladů, aktuality v rámci realizace projektu


Stáhnout ppt "Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10.01.2018 Tato konference je financována z Evropského."

Podobné prezentace


Reklamy Google