3.1 – Rozvoj urbanizačních center Příjemci podpory

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
Plán závěrečných výzev Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Regionální operační programy
STATUTÁRNÍ MĚSTO JIHLAVA V BRNĚ, DNE KONFERENCE PĚTILETKA ROP JIHOVÝCHOD A JAK DÁL PO ROCE 2013 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA.
Budoucnost a nastavení programů v ČR pro období
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Vaše jistota na trhu IT Bezdrátová městská síť Pavek Číž, ICZ a.s.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Prioritní osa 2: Rozvoj městských a venkovských oblastí.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Možnosti podpory investičních záměrů v oblasti vzdělávání Liberec – KÚ Libereckého kraje.
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské nám
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod 2007 – 2013
IX. Konference Finance pro města a obce Libor Lukáš hejtman Zlínského kraje zástupce AKČR pro Regionální operační programy Využití Regionálních.
Integrované plány rozvoje města Ústí nad Labem Ing. Zdeněk Výborný MEPCO, s.r.o. Mezinárodní poradenské centrum obcí Thákurova Praha.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Sekretariát Regionální Rady NUTS II Severovýchod Implementační jednotka Společného regionálního operačního programu.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Integrovaný regionální operační program
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Evropský sociální fond
Informace o výzvě pro školy
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Ing. Roman Vodný, Ph.D. ředitel odboru územního plánování MMR
Vazba na Operační programy
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Aktuální dotační příležitosti IROP
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Informace o vyhlášených výzvách
Transkript prezentace:

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center Příjemci podpory statutární města regionu soudržnosti Jihovýchod (Brno, Jihlava) ostatní příjemci (jen pokud budou svůj projekt realizovat na správním území vymezených měst): organizace zřizované nebo zakládané statutárními krajskými městy regionu soudržnosti Jihovýchod (Brno, Jihlava) se souhlasem zřizovatele nestátní neziskové organizace vzdělávací instituce malí a střední podnikatelé

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.2 – Rozvoj regionálních středisek Příjemci podpory obce (města) vymezené jako regionální střediska regionu soudržnosti Jihovýchod: Blansko, Břeclav, Havlíčkův Brod, Hodonín, Pelhřimov Třebíč, Vyškov, Znojmo a Žďár nad Sázavou ostatní příjemci (jen pokud budou svůj projekt realizovat na správním území vymezených měst): organizace zřizované nebo zakládané vymezenými regionálními středisky regionu soudržnosti Jihovýchod se souhlasem zřizovatele nestátní neziskové organizace vzdělávací instituce malí a střední podnikatelé

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.3 – Rozvoj a stabilizace venkovských sídel Příjemci podpory obce nad 500 obyvatel (s výjimkou obcí oprávněných čerpat podporu v rámci oblasti podpory 3.1 a 3.2, u projektů na realizaci venkovských a urbánních brownfields je minimální velikost obce stanovena na 2000 obyvatel) ostatní příjemci (jen pokud budou svůj projekt realizovat na správním území vymezených měst): organizace zřizované nebo zakládané obcemi se souhlasem zřizovatele svazky obcí nestátní neziskové organizace vzdělávací instituce malí a střední podnikatelé

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.4 – Veřejné služby regionálního významu Příjemci podpory kraje organizace zřizované nebo zakládané krajem se souhlasem zřizovatele

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center regeneraci historických center a městských památkových rezervací a obnovu vhodného funkčního využití stavebního fondu ve starší zástavbě

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center revitalizaci veřejných prostranství ve městech (např.: náměstí, parky, dětská hřiště včetně ploch veřejné zeleně a jiné), včetně řešení související infrastruktury

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.2 – Rozvoj regionálních středisek 3.3 – Rozvoj a stabilizace venkovských sídel komplexní úpravy veřejných prostranství (např. náměstí, ulic, parků, dětských hřišť) a bezprostředního okolí, výstavbu a technické zhodnocení související dopravní a technické infrastruktury pro dopravu v klidu) ;

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center 3.2 – Rozvoj regionálních středisek 3.3 – Rozvoj a stabilizace venkovských sídel* výstavbu a technické zhodnocení infrastruktury zařízení sociální péče registrovaných dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách ve smyslu zvýšení kvality a komfortu zařízení sociálních služeb v návaznosti na komunitní plán měst * bez návaznosti na komunitní plán měst

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center řešení kvalitativně i kapacitně nedostatečné dopravní infrastruktury související s rostoucí automobilovou dopravou (např. místní komunikace, automatické parkovací domy určené pro veřejnost, aj.)

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center 3.2 – Rozvoj regionálních středisek 3.3 – Rozvoj a stabilizace venkovských sídel výstavba a technické zhodnocení škol, školských zařízení a infrastruktury pro další vzdělávání zaměřené na zvýšení uplatnitelnosti na trhu práce včetně pořízení a modernizace učebních pomůcek a vybavení sloužících přímo k výuce. Technické zhodnocení musí být využito ke zvýšení kvality a inovativnosti poskytované výuky

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.4 – Veřejné služby regionálního významu výstavbu a technické zhodnocení zařízení pro celoživotní vzdělávání (střední školy, speciální školy, knihovny aj.) včetně technického vybavení nezbytného pro výuku a pro zvyšování úrovně vzdělávání

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center 3.2 – Rozvoj regionálních středisek 3.3 – Rozvoj a stabilizace venkovských sídel 3.4 – Veřejné služby regionálního významu technické zhodnocení zdravotnických zařízení poskytujících lůžkovou a ambulantní péči*, ve smyslu zákona č. 20/1966 v platném znění (zřizovaných a zakládaných územně samosprávnými celky) a jejich vybavení informačními technologiemi, přístrojovým vybavením včetně souvisejících stavebních úprav (např. přístrojová technika radiodiagnostických pracovišť, rehabilitačních zařízení a zařízení následné péče, informační systémy aj.) * pro oblast podpory 3.4 včetně zdravotnické záchranné služby

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center 3.4 – Veřejné služby regionálního významu technické zhodnocení infrastruktury a vybavení zařízení sloužících k poskytování služeb pro sociální integraci skupin ohrožených a postižených sociální exkluzí

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center výstavba a technické zhodnocení infrastruktury pro rozvoj volnočasových aktivit (např. veřejná sportoviště)

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.2 – Rozvoj regionálních středisek 3.3 – Rozvoj a stabilizace venkovských sídel výstavba a technické zhodnocení objektů pro kulturu, sport a volnočasové aktivity, spolkovou činnost, činnost občanských iniciativ, práci s dětmi a mládeží, národnostními menšinami i rizikovými skupinami obyvatel

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center 3.2 – Rozvoj regionálních středisek regeneraci, revitalizaci a konverzi podnikatelských brownfields malého rozsahu a urbánních brownfields a s tím souvisejících zanedbaných území, včetně úpravy a dostavby doprovodné infrastruktury (parkovací plochy, místní účelové komunikace, veřejné osvětlení) a technické infrastruktury (kanalizace, plynovod, vodovod, telekomunikační rozvody, rozvody elektro, slaboproud aj.)

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.3 – Rozvoj a stabilizace venkovských sídel revitalizace urbánních a venkovských brownfields , nové využití objektů a ploch, které pozbyly svou původní funkci

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.3 – Rozvoj a stabilizace venkovských sídel výstavbu místních datových sítí sloužících pro zpřístupnění broadbandových služeb veřejnosti (vyjma interní služby veřejné správy) fungujících na principu nediskriminačních otevřených sítí, na rozvoj prostředí pro místní služby privátního sektoru v oblasti ICT využívajících broadbandového přístupu a na aktivity motivující vstup komerčních poskytovatelů na místní telekomunikační trh (podpora nabídky)

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.4 – Veřejné služby regionálního významu výstavba místních a regionálních páteřních sítí sloužících pro zpřístupnění broadbandových služeb veřejnosti (vyjma interních služeb veřejné správy) fungujících na principu nediskriminačních otevřených sítí, na podporu rozvoje prostředí pro regionální služby privátního sektoru v oblasti ICT využívajících broadbandového přístupu, (např. bezdrátové a optické sítě,aj.); aktivity motivující vstup komerčních poskytovatelů na místní telekomunikační trh (podpora nabídky), podporu ICT vybavenosti regionálních inovačních center a regionální hostingové a peeringové služby

Prioritní osa 3 Udržitelný rozvoj regionálních center a venkovských sídel 3.1 – Rozvoj urbanizačních center součástí realizace projektů může být (do 10 % celkových způsobilých výdajů) budování partnerství a rozvoj sítí mezi městy a dalšími subjekty (semináře, konference) za účelem přenosu dobré praxe (včetně mezinárodního partnerství s úspěšnými podobnými regiony a městy) v oblasti inovačních strategií zaměřených na oblasti vzdělávání, veřejných služeb a veřejné správy

Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod Kounicova 13, 602 00 Brno www.jihovychod.cz Konzultace projektů: Ing. Erika Šteflová vedoucí Odboru implementace projektů Jihlava tel. 564 602 544 steflova@jihovychod.cz Konzultace projektů: Ing. Jan Karásek vedoucí Odboru implementace projektů Brno tel. 532 193 505 karasek@jihovychod.cz