ŠkolaCo se nám libí a co ne !. Co se mi líbí??? PPPPaní učitelka Pawerová a Pan učitel Sojčák. Je s němi sranda. Pak nekteří kluci,jsou fakt pěkní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše třída od 1. do 7..
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
Jak jsme třídili a jak třídíme odpad Základní škola ve Vejprtech M.Nuslauerová Projekt Rodinné výchovy- Životní prostředí a vliv na naše zdraví Rok 2007/2008.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Co se mi ve škole líbí a co ne Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Učení má hořké kořínky, ale sladké ovoce.
Týden Vojty Machaly.
V ÍTEJTE NA MÍCH STRÁNKÁCH Snad se líbí
by Tomáš Hřebíček (člen)
Pády a koncovky: Cases & Endings Adjust the words between slash marks to fit their contexts, using the appropriate case endings. Vzor: Co budeš dělat o.
My, Hladnováci.
Být lidmi, kteří přináší změnu!. Duch svatý působí změny  Izajáš 32:15 Až bude na nás vylit z výše duch, poušť se stane sadem a sad bude mít cenu lesa.
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3.
Aprílová škola Jiří Žáček.
Čísla kolem nás … Čísla kolem nás jsou velmi zajímavá. Např. třeba takové číslo 1 je pěkné číslo, které vždy potěší…… Taková jednička.
6. TŘÍDA .
BALETBALET Photo by:
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Moje třída.
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
Kybergrooming © Veronika Sztrnadelová, Veronika Ulbrichová
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Třída 8.C.
Ponorky z Nasavrk. Tak se pěkně zasmějte, připomínek nemějte.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2015 Šumava – Prachaticko, Volary,
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 4. ročníku praktické školy jako prezentace.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Naše škola.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Naše škola 1.
Valentýna Szybakowská
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Co je správně? Byli jsme u babičky v Třeboni Bily jsme u babičky v Třeboni.
Tradiční slavnost před Velikonocemi v Pardubičkách
Naše 7 Třída.
Někteří z Poláků neuměli hrát florbal a tak jsme je to učili
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
Pokus. konec.
Otevřená radnice Komunikovat s lidmi nás baví víc než mluvit jen sami se sebou. Michal ŠMARDA starosta Nového Města na Moravě.
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
LOŇŠTÍ DEVÁŤÁCI LETOŠNÍM DEVÁŤÁKŮM vzkazník další díly…
Transkript prezentace:

ŠkolaCo se nám libí a co ne !

Co se mi líbí??? PPPPaní učitelka Pawerová a Pan učitel Sojčák. Je s němi sranda. Pak nekteří kluci,jsou fakt pěkní. Celkem dobrý kolektiv Deváťáci se v pohodě baví ze Sedmákama atd. New bufet je fajn. Pan Učitel Sojčák Paní Učitelka Pawerová

Co se mi nelíbí ??? TT ak nelíbí se mi že někteří učitelé furt jenom řvou. Některá děcka se hádají, nemůžeme být na jiných patrech a bavit se s kámošema. To se mi vážně nelíbí!! A nekteří Noví žáci školy jsou nepřizpůsobiví..

Konec  Vypracovala:Michaela Gorylová 7.A Zdroje:Můj mozek,Google,Stránky školy,Beruška8. Konec Konec 1. Třídní učitel má pravdu. 2. Třídní učitel má vždy pravdu. 3. Třídní učitel nespí, třídní učitel sbírá energii 4. Třídní učitel nejí, třídní učitel se stravuje. 5. Třídní učitel nepije, třídní učitel zahání žízeň. 6. Třídní učitel se neopožďuje, třídní učitel byl zdržen. 7. Třídní učitel nenadává, třídní učitel projevuje nesouhlas. 8. Třídní učitel se nerozčiluje, třídní učitel má málo času. 9. Třídní učitel nezapomíná, třídní učitel má moc jiných starostí. 10. Třídní učitel nezaspal, třídní učitel byl pozdě vzbuzen. 11. Za třídním učitelem se chodí s vlastními nápady, odchází se s nápady třídního učitele. 12. Třídní učitel se neplete, byla mu sdělena špatná informace