Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co se mi ve škole líbí a co ne Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Učení má hořké kořínky, ale sladké ovoce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co se mi ve škole líbí a co ne Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Učení má hořké kořínky, ale sladké ovoce."— Transkript prezentace:

1 Co se mi ve škole líbí a co ne Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Učení má hořké kořínky, ale sladké ovoce. Neučíme se pro školu, ale pro život.

2 Co se mi líbí Co se mi líbí Hlavně když tu nudu přežiju s kámošema Bufet: Zdroj jídla a sladkostí, to je good :D Předmět: Fyzika, vím, že když padám na držku, jsem pohyblivé těleso :D

3 Co se mi nelíbí  Škoda, že v přírodopisu nemáme opravdová zvířata Škoda, že v přírodopisu nemáme opravdová zvířata Ta nuda, bééé :‘( Ta nuda, bééé :‘( V přírodopise se mi nelíbí BROUCI! Padám :D V přírodopise se mi nelíbí BROUCI! Padám :D

4 KONEC! Končím! Končím! Zpracovala: G.H. Zpracovala: G.H. Good BYE! Good BYE!


Stáhnout ppt "Co se mi ve škole líbí a co ne Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Učení má hořké kořínky, ale sladké ovoce."

Podobné prezentace


Reklamy Google