Dotační program na podporu výstavby metropolitních sítí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Regionální datová síť Plzeňského kraje CamelNET
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Financování sociálních služeb
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Tepelné čerpadlo 3.
DOTACE MŠMT Investice 2011.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Seminář: DOTACE NA ZATEPLENÍ, ZDROJE TEPLA A PASIVNÍ DOMY Výstaviště Č
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
CamelNET Výstavba MAN pro Plzeňský kraj Martin Benda
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Pravidla pro zajištění regionálních funkcí v Pardubickém kraji Seminář RF – Pardubice.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
CYKLOSTEZKA VARHANY Ing. Jiří Samšiňák projektový manažer města Česká Lípa.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
por. Ing. Antonín Bastl, OIZS HZS JMK
POSTUP IMPLEMENTACE PROGRAMU SLUŽBY INFRASTRUKTURY OPPIK
odbor politiky bydlení
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
„Mosty u Jablunkova – Stavební úprava a přístavba hasičské zbrojnice „
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Dotační program pro rok 2019
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Aktuality k územním studiím krajiny z hlediska IROP
Transkript prezentace:

Dotační program na podporu výstavby metropolitních sítí

Podpora v roce 2011 celkem 8,5 mil. Kč 50% základní výše podpory 75% při připojování objektů PK 90% realizace páteřní trasy maximální výše dotace na jeden projekt 2 mil. Kč Neprobíhalo hodnocení - kdo splnil požadavky, dotaci dostal (do vyčerpání celkové částky)

Realizované projekty metropolitních sítí Klatovy (dotace Kč, celkem Kč Domažlice (dotace Kč, celkem Kč Přeštice (dotace Kč, celkem Kč) Nýrsko (dotace Kč, celkem Kč) Tachov (dotace Kč, celkem Kč) – není realizován celý projekt, zbytek do vyčerpání prostředků

Dokončení projektů 2011 dokončit realizaci do (v případě vážných důvodů je možno požádat o prodloužení termínu) zpracovat a předat závěrečnou zprávu do 30 kalendářních dní od ukončení projektu (nejpozději do ) součástí závěrečné zprávy musí být o účetní doklady o dokumentaci projektu (topologie tras, použité aktivní prvky apod.) o fotodokumentace zejména dokládající publicitu

Větší celkový objem prostředků (10 mil. Kč) Je signalizován větší zájem o dotaci: Klatovy, Domažlice, Tachov, Rokycany, Stříbro, Přeštice, Kralovice, Horšovský Týn, Nýrsko a možná ještě někdo další Vzhledem k vyššímu zájmu zvažujeme některé úpravy pravidel Dotace 2012

Snížení maximální výše dotace (na max. 1,5-1,75 mil) Možnost úpravy výše přidělené dotace při posuzování projektů Zavedení hodnocení projektů: + body: vyšší vlastní podíl na projektu (případně i za rok 2011); větší preference za připojení objektů PK; vklad již vybudované vlastní infrastruktury; připravenost projektu např. z hlediska nutného stavebního řízení; odborně zpracovaný projekt v době podání žádosti; stávající napojení na CamelNET; případná výstavba části páteřní sítě; jen částečné plnění žádosti v minulém roce - body: přidělená dotace v předchozím období ? Zvažované úpravy pravidel

V hrubých rysech do nahlásit předpokládaný rozsah projektu včetně přibližného seznamu připojovaných objektů PK (reálný stav požadavků bude zohledněn při úpravě pravidel dotačního programu) Připravit v předstihu projekt od odborného projektanta Připravovat v předstihu případné stavební řízení Pro úspěšnou realizaci je třeba :

Děkuji za pozornost Ing. Aleš Tuček, CSc. manažer a administrátor projektu