Institut environmentálního inženýrství 546

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
FAKULTA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Společný regionální operační program Priorita 1 Regionální podpora podnikání Opatření 1.1 Podpora podnikání ve vybraných regionech Priorita 2 Regionální.
Operační program Infrastruktura – část životní prostředí Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor životního prostředí.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Studijní program Stavební inženýrství
Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Obor: Geodézie a katastr nemovitostí
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
METODIKA VSTUPNÍHO HODNOCENÍ Základní přehled. Aktuální výzvy OPŽP Josef Pikálek Liberec.
Učebnice Ekologie a ochrana životního prostředí
Ing. Iva Dudková  Fakulta chemické technologie  Fakulta technologie ochrany prostředí  Fakulta potravinářské a biochemické technologie.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
 zamezit dalšímu zhoršování životního prostředí  urychlit odstraňování jevů, které ohrožují živé i neživé složky přírody  chránit přírodní i kulturní.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
1 Vážení studenti, vítejte v atraktivním studijním oboru Podnikání a management v životním prostředí.
PŽP Ekologická újma, organizace ochrany ŽP, zákon o ŽP + opakování obecné části.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
AEM, Praha Ing. Ladislav Špaček, CSc.1 IPPC Role Ministerstva průmyslu a obchodu. Systém výměny informací o nejlepších dostupných technikách.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA VODA.
ROZBOR UDRŽITELNÉHO ROZVOJE ÚZEMÍ ENVIRONMENTÁLNÍ PILÍŘ Ostrava Ing. Jiří Krist.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU Výsledky řešení: Ostrava doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc.
KARIÉRNÍ SYSTÉM A PREGRADUÁLNÍ PŘÍPRAVA BUDOUCÍCH PEDAGOGŮ Mgr. Václav Víška, Ph.D.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Katedra počítačů ČVUT FEL
Pozemkové právo – pojem, principy a systém, objekt a subjekty pozemkově- právních vztahů, metoda právní regulace JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Česká asociace životního prostředí Autor obrázku: Michal Bártík.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
Organizační zabezpečení práva životního prostředí JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
VŠB - Technická univerzita Ostrava Hornicko-geologická fakulta Vedoucí IEI Radmila Kučerová TVIP 2016.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Den otevřených dveří – hod – hod. Přijímací řízení –
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Operační program Životní prostředí. 2 OPŽP – druhý největší operační program  Finanční nástroj pro čerpání prostředků z fondů Evropské unie  V letech.
Národní plány povodí Aktuální stav přípravy a souhrn programu opatření.
Pozemkové úpravy nástroj pro obnovu a ochranu krajiny.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Obor Podniková ekonomika Ústav podnikové ekonomiky.
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Technické znalectví a pojišťovnictví
Česká asociace životního prostředí
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
26 let Inženýrství ochrany životního prostředí
zakladatelský projekt fitness centra GymForAll
Odbor životního prostředí MHMP
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Studijní obor Management sportu
Studijní obor Bc. Regenerace a výživa ve sportu NMgr
Institut environmentálního inženýrství
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Institut environmentálního inženýrství 546

Oddělení Institutu environmentálního inženýrství 546 Institut environmentálního inženýrství Oddělení Institutu environmentálního inženýrství 546 Odpadové hospodářství a biotechnologie Technologie a hospodaření s vodou Sanace a revitalizace brownfields Ochrana životního prostředí

Institut se vnitřně člení na oddělení s tímto odborným zaměřením: Institut environmentálního inženýrství Institut se vnitřně člení na oddělení s tímto odborným zaměřením:  Odpadové hospodářství a biotechnologie

Oddělení odpadového hospodářství a biotechnologií Institut environmentálního inženýrství Oddělení odpadového hospodářství a biotechnologií Bakalářské studijní programy: Zpracování a zneškodňování odpadů kód: 3904R022 Environmentální biotechnologie kód: 3904R028 Magisterské studijní programy: kód: 3904T022 Minerální biotechnologie kód: 3904T029

Zpracování a zneškodňování odpadů Institut environmentálního inženýrství Zpracování a zneškodňování odpadů Oddělení Odpadové hospodářství a biotechnologie Zpracování a zneškodňování odpadů Environmentální biotechnologie Minerální biotechnologie Technologie a hospodaření s vodou Technologie vody Hospodaření s vodou Sanace a revitalizace brownfields Evropská škola pro technické znovuvyužití brownfields Ochrana životního prostředí Environmentální inženýrství cílem tohoto oboru je výchova technologa schopného zvládnout a technicky i organizačně zajistit a řídit procesy a technologie spojené s odpadovým hospodářstvím a nakládání s odpady. Zajímavé předměty: odpadové hospodářství, chemie, biologie, úprava nerostných surovin, mineralogie, petrografie…

Environmentální biotechnologie Institut environmentálního inženýrství Environmentální biotechnologie Oddělení Odpadové hospodářství a biotechnologie Zpracování a zneškodňování odpadů Environmentální biotechnologie Minerální biotechnologie Technologie a hospodaření s vodou Technologie vody Hospodaření s vodou Sanace a revitalizace brownfields Evropská škola pro technické znovuvyužití brownfields Ochrana životního prostředí Environmentální inženýrství studium je zaměřeno na získání a prohloubení znalostí v oblasti biotechnologií a jejich aplikace při těžbě a zpracování nerostných surovin, čištění odpadních vod a starých ekologických zátěží Zajímavé předměty: minerální biotechnologie, environmentální biotechnologie, mineralogie a petrografie, organické kontaminanty, počítačová grafika…

Minerální biotechnologie Institut environmentálního inženýrství Minerální biotechnologie Oddělení Odpadové hospodářství a biotechnologie Zpracování a zneškodňování odpadů Environmentální biotechnologie Minerální biotechnologie Technologie a hospodaření s vodou Technologie vody Hospodaření s vodou Sanace a revitalizace brownfields Evropská škola pro technické znovuvyužití brownfields Ochrana životního prostředí Environmentální inženýrství navazující magisterské studium prohlubuje znalosti z předešlého studia biotechnologií a snaží se je využít při realizaci projektů, aplikování biotechnologických postupů nebo biologickém čištění odpadních vod. Zajímavé předměty: mikrobiologie obecná i speciální, toxikologie životního prostředí, ochrana životního prostředí apod.

Institut se vnitřně člení na oddělení s tímto odborným zaměřením: Institut environmentálního inženýrství Institut se vnitřně člení na oddělení s tímto odborným zaměřením:  Technologie a hospodaření s vodou

Oddělení hospodaření s vodou Institut environmentálního inženýrství Oddělení hospodaření s vodou Bakalářské studijní programy: Technologie a hospodaření s vodou kód: 2102R006 Magisterské studijní programy: kód: 2102T006

Technologie a hospodaření s vodou Institut environmentálního inženýrství Technologie a hospodaření s vodou Oddělení Odpadové hospodářství a biotechnologie Zpracování a zneškodňování odpadů Environmentální biotechnologie Minerální biotechnologie Technologie a hospodaření s vodou Sanace a revitalizace brownfields Evropská škola pro technické znovuvyužití brownfields Ochrana životního prostředí Environmentální inženýrství studijní obor umožňuje širokou profilaci: Hospodaření s vodou, technologie vody, Provoz vodohospodářských staveb a zařízení. Absolventi jednotlivých studijních profilů se uplatní jako technologové čistíren a úpraven vod, provozovatelé vodohospodářských objektů… Zajímavé předměty: čištění odpadních vod, hydrologie a klimatologie, hydromechanika, revitalizace vodních toků …

Institut se vnitřně člení na oddělení s tímto odborným zaměřením: Institut environmentálního inženýrství Institut se vnitřně člení na oddělení s tímto odborným zaměřením:  Sanace a revitalizace brownfields

Oddělení sanace a revitalizace brownfields Institut environmentálního inženýrství Oddělení sanace a revitalizace brownfields Magisterské studijní programy: Evropská škola pro technické znovuvyužití brownfields kód: 3914T026

Evropská škola pro technické znovuvyužití brownfields Institut environmentálního inženýrství Evropská škola pro technické znovuvyužití brownfields Oddělení Odpadové hospodářství a biotechnologie Zpracování a zneškodňování odpadů Environmentální biotechnologie Minerální biotechnologie Technologie a hospodaření s vodou Sanace a revitalizace brownfields Evropská škola pro technické znovuvyužití brownfields Ochrana životního prostředí Environmentální inženýrství Tento studijní obor vychovává absolventa, který se uplatní především v pozicích manažerů a technologů v podnicích zaměřených na regeneraci opuštěných průmyslových prostor, krajin a území, v pozicích odborníků a vedoucích pracovníků ve státní správě a samosprávě, v odborech ochrany a tvorby životního prostředí, na stavebních úřadech, v urbanistických střediscích. Zajímavé předměty: Aplikovaná ekologie, Industriální architektura, Socioekonomické a ekonomické nástroje pro znovuvyužití brownfied,..

Institut se vnitřně člení na oddělení s tímto odborným zaměřením: Institut environmentálního inženýrství Institut se vnitřně člení na oddělení s tímto odborným zaměřením:  Ochrana životního prostředí

Oddělení ochrany životního prostředí Institut environmentálního inženýrství Oddělení ochrany životního prostředí Bakalářské studijní programy: Environmentální inženýrství kód: 3904R005 Magisterské studijní programy: kód: 3904T005

Environmentální inženýrství Institut environmentálního inženýrství Environmentální inženýrství Oddělení Odpadové hospodářství a biotechnologie Zpracování a zneškodňování odpadů Environmentální biotechnologie Minerální biotechnologie Technologie a hospodaření s vodou Sanace a revitalizace brownfields Evropská škola pro technické znovuvyužití brownfields Ochrana životního prostředí Environmentální inženýrství studium je založeno na kombinaci přírodovědných a technických disciplín. Absolventi naleznou uplatnění v průmyslových podnicích jako podnikoví ekologové, ve státní správě a v organizacích zabývajících se analýzou stavu životního prostředí a opatřeními pro jeho zlepšení Zajímavé předměty: Metody regenerace krajiny, zoologie, ekologie, Botanika, klimatologie, toxikologie…