Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v."— Transkript prezentace:

1 Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Ústav automobilního a dopravního inženýrství Bakalářský studijní obor: Stavba stojů a zařízení (B2324)

2 Během studia student postupuje od obecných základů moderních konstrukcí stavby strojů, až po zvládnutí jejich hospodárného dimenzování a to včetně využití poznatků z oblasti počítačového navrhování konstrukcí. Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Ústav automobilního a dopravního inženýrství Bakalářský studijní obor: Stavba stojů a zařízení (B2324)

3 V závěru studia se studenti věnují užšímu zaměření studovaného oboru – a to na oblast dopravní a manipulační techniky (automobily, dopravní a manipulační zařízení) nebo na stavbu výrobních strojů. Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Ústav automobilního a dopravního inženýrství Bakalářský studijní obor: Stavba stojů a zařízení (B2324)

4 Ukázky bakalářských prací Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Ústav automobilního a dopravního inženýrství Bakalářský studijní obor: Stavba stojů a zařízení (B2324)

5 Ukázky bakalářských prací Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Ústav automobilního a dopravního inženýrství Bakalářský studijní obor: Stavba stojů a zařízení (B2324)

6 Uplatnění: Studenti oboru „Stavba strojů a zařízení“ se uplatňují jak při navrhování strojů a zařízení oboru všeobecného strojírenství včetně experimentálních prací, tak také při jejich provozu. V rámci své kvalifikace tak mohou zastávat funkce konstruktérů, pracovníků zkušeben, provozních pracovníků, prodejců a manažerů apod. Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Ústav automobilního a dopravního inženýrství Bakalářský studijní obor: Stavba stojů a zařízení (B2324)

7 Po úspěšném absolvování tohoto oboru může student pokračovat v navazujícím magisterském dvouletém studiu oborů „Automobilní a dopravní inženýrství“ nebo „Stavba výrobních strojů a zařízení“ a získat titul Ing. Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Ústav automobilního a dopravního inženýrství Bakalářský studijní obor: Stavba stojů a zařízení (B2324)


Stáhnout ppt "Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v."

Podobné prezentace


Reklamy Google