Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální"— Transkript prezentace:

1 Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální
Bakalářské studium Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální Detašované pracoviště: Schola Humanitas, Litvínov

2 Studijní obory Územní technická a správní služba
Hospodářská a správní služba v lesním hospodářství Forma studia: Kombinovaná Délka studia: 3,5 roku Titul: Bc.

3 Územní technická a správní služba
Studium poskytuje absolventům základy ekologických, ekonomických a manažerských vědních disciplín s důrazem na bezprostřední využití v praxi. Uplatní se v institucích místní, regionální i státní správy. Zvláštní pozornost je věnována životnímu prostředí a ochraně přírody, dále zemědělství, lesnímu a vodnímu hospodářství a zejména environmentálnímu managementu.

4 Hospodářská a správní služba v lesním hospodářství
Tento profesní bakalářský obor nabízí široké základy ekonomických, lesnických a manažerských disciplín. Absolventi se uplatní v nejrůznějších stupních řízení lesního hospodářství, lesní výroby a v činnostech s lesnictvím souvisejících, včetně státní správy.

5 Studijní obor Krajinářství Forma studia: Prezenční
Délka studia: 3 roky Titul: Bc.

6 Krajinářství Obor připravuje studenty pro oblast komplexní péče o krajinu s důrazem na vodní a půdní zdroje. Absolventi se uplatní ve složkách projekčních, výkonných, investorských, provozních, výzkumných, v plánování a správě na úseku organizace půdního fondu, pozemkových úprav, revitalizace vodních toků a nádrží, kultivace a rekultivace půd, hydromeliorací, lesnicko-technických meriolací, inženýrských a lesnických staveb, vodního hospodářství hydroinformatiky a územního plánování.

7 Informace Veškeré informace poskytne sekretariát Scholy Humanitas
Adresa: Ukrajinská 379, , Litvínov Telefon: , Fax: ČZU – Fakulta lesnická a enviromentální Adresa: Kamýcká 1176, Praha 6-Suchdol, Telefon: studijní oddělení: sekretariát děkana: Fax: Web:


Stáhnout ppt "Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální"

Podobné prezentace


Reklamy Google