Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA VODA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA VODA."— Transkript prezentace:

1 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA VODA

2 Navštivme čistírnu odpadních vod - hned po vtoku odpadních vod do čistírny, je zachycován štěrk, fekálie, hrubé nečistoty.

3 V usazovacích nádržích se čeří kaly.

4 Následuje biologické čištění kalu.

5

6

7

8 Vodu si člověk z přírody vlastně půjčuje. A podle toho by se k ní měl také chovat.

9 Použitá literatura: -Použité fotografie s laskavým svolením Ing. Václava Špičáka – ředitel rozvoje Šumavské vodovody a kanalizace, a.s. -VHS 32 10060 : Voda – surovina v nebezpečí. INPRO, a.s. Institut, technické a ekonomické vzdělávání, poradenské a konferenční služby. Praha 1994. -Kvasničková, Danuše: Základy ekologie. Učebnice pro 9. ročník základní školy a pro střední školy. Nakladatelství Fortuna. Praha 1.1997 ISBN 80-7168-418-X - Kislinger, F., Laníková, J., RNDr. Šlégl, J.: Biologie IV. Gymnázium v Klatovech.1994 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA VODA."

Podobné prezentace


Reklamy Google