ZD - změny, registrace Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář k IP krajů v rámci OP LZZ Zpracovala: Mgr. Jitka Marková
Advertisements

Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby SOZ.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Seminář k Individuálnímu projektu. "Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji - 2. etapa " Dne: od 9.00 hod. Kde: Budova KÚPK, 1. patro, č.
Úloha Kraje v sociální oblasti Kompetence a odpovědnost Plán rozvoje a financování.
Podpora sociálního podnikání ze strukturálních fondů EU investiční podpora Výzva č. 8 Integrovaného operačního programu (IOP): investiční podpora neinvestiční.
Opatření 2.3 JPD 3 „Posilnění kapacit poskytovatelů sociálních služeb v hlavním městě Praha“ Globální grant.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Oblast podpory: 3.1 Podpora sociální integrace.
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
Sociodemografická analýza Výzkum potřeb uživatelů Prostějov.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Obecné cíle pro KPSS 1. Vytvoření objektivního a názorného informačního systému pro veřejnost 2. Zlepšení bytové politiky 3. Vznik asistenčních služeb.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Krátké představení vyhlášených výzev oblasti podpory 3. 1 a 3
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Farní charita Prachatice
Vznik  jeden z výstupů projektu „Vytvoření střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Prostějově“  realizace byla zahájena  v pěti.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Veřejné projednání návrhu 2
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Seminář k IP krajů v rámci OP LZZ Program: Úvod, obsah výzvy, druhy soc.služeb - karty soc.služeb, nejčastější dotazy (shrnutí), hodnocení.
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha K OMORA S OCIÁLNÍCH P ODNIKŮ Kulatý stůlBrno
SEMINÁŘ PRO POSKYTOVATELE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Základní principy sociálního podnikání
Příspěvek k problematice sociálního začleňování v ČR Zuzana Zajarošová, MPSV
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Informační schůzka k připravovanému projektu „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji – 3. etapa“ Dne: Kde: Budova Krajského úřadu Plzeňského.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Cílové skupiny sociálního podnikání MPSV, Odbor sociálních služeb, březen Dokument Podpora nástrojů sociální ekonomiky v oblasti začleňování znevýhodněných.
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V OP ZAMĚSTNANOST Mgr. Svatava Škantová vedoucí oddělení projektů sociálního podnikání 18. srpna 2015, Olomouc.
Na Liščině 2 Ostrava - Hrušov ÚMOb Slezská Ostrava odbor sociálních věcí oddělení sociálních služeb.
„Šance pro děti v ohrožení na Vysočině.“ Příspěvek na konferenci Třebíč, dne 14.října 2014.
Sociální rehabilitace. je soubor specifických činností směřující dosažení samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti osob, a to rozvojem jejich specifických.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Sociální služby v ČR Mirka Wildmannová
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 6. prosince 2011.
KS Osoby v krizi Mgr. Barbora Fleischerová
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍ.
Aktivity centra v rámci práce s násilnou osobou Centrum J.J. Pestalozziho, o.p.s. Štěpánkova 108, Chrudim Mgr. Lucia Pechtorová.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji a jeho návaznost na plány komunitní plány na místní úrovni setkání k zahájení tvorby Komunitního.
Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím Ostrava © Bílý kruh bezpečí, o. s.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Gender a (sociální) bydlení Linda Sokačová Platforma pro sociální bydlení Alternativa 50+, o.p.s.
Domy na půli cesty. pobytové služby zpravidla pro osoby do 26 let věku, které po dosažení zletilosti opouštějí školská zařízení pro výkon ústavní nebo.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
Sociální práce v roce 2012 Bc. Ivana Vedralová. Od Úřad práce ČR převezme:  Činnosti, které přímo souvisejí s řízením, rozhodováním a výplatou.
Podpora sociálních služeb, komunitního života a sociálního bydlení
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
Podpora vzniku a rozvoje sociálních podniků a chráněných pracovišť
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Terénní programy.
Sociální práce v praxi Oblasti působení soc. pracovníků
Výzvy mas OP Zaměstnanost Mas boleslavsko, 5
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

ZD - změny, registrace Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“

Obsah Vyhlášené veřejné zakázky Změny vyhlášených veřejných zakázek Soulad nabídek s registrem poskytovatelů sociálních služeb

Vyhlášené zakázky Vyhlášeno 11 veřejných zakázek Předkládání nabídek do 14. června Otevírání obálek 16. června Doba plnění: srpen 2010 – červenec 2013

Vyhlášené zakázky U každé části veřejné zakázky Kapacita Počet uživatelů, kterým bude služby poskytnuta za dobu trvání projektu (36 měsíců)

Změny vyhlášených zakázek Azylové domy Azylové domy pro rodiny s dětmi Podpora samostatného bydlení Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Nízkoprahová zařízení pro děti a mládež

Změny vyhlášených zakázek Předkládání nabídek do 9. července Otevírání obálek 12. července Doba plnění: říjen 2010 – září 2013 Specifické změny jednotlivých zakázek Změny budou zveřejněny v informačním systému VZ a na krajském webu

Soulad s registrem V rámci zakázek poptávány soc. služby poskytované dle zákona o soc. službách Nabídka musí odpovídat údajům v rozhodnutí o registraci Soulad údajů: místo poskytování, minimální časový rozsah poskytování, cílová skupina, kapacita

Soulad s registrem - místo Zakázky děleny na části – v každé části uvedeno místo poskytování (ZD, bod 7.1) Místo poskytování sociální služby v nabídce uchazeče musí odpovídat místu poskytování služby dle registrace (působnost služby, popis realizace – doplňkové údaje)

Soulad s registrem - č. rozsah Zakázky děleny na části – v každé části uveden minimální časový rozsah poskytování (ZD, bod 7.1) Minimální časový rozsah poskytování sociální služby v nabídce uchazeče musí odpovídat časovému rozsahu poskytování služby dle registrace (pracovní doba, popis realizace – doplňkové údaje)

Soulad s registrem - cíl. skup. Zakázky děleny na části – v každé části uvedeny cílové skupiny (ZD, bod 7.5) Cílové skupiny sociální služby v nabídce uchazeče musí odpovídat cílovým skupinám služby dle registrace (cílové skupiny, popis realizace – doplňkové údaje)

Soulad s registrem - cíl. skup. Osoby se zdravotním postižením Děti, mládež a mladí dospělí Osoby se zdravotním postižením Děti a mládež ve věku od 6 do 26 let ohrožené společensky nežádoucími jevy

Soulad s registrem - cíl. skup. Etnické menšiny a osoby z jiného sociokulturního prostředí Emigranti a azylanti Osoby bez přístřeší Etnické menšiny Emigranti a azylanti Osoby bez přístřeší

Soulad s registrem - cíl. skup. Osoby opouštějící zařízení pro výkon ústavní nebo ochranné výchovy a osoby opouštějící výkon trestu odnětí svobody Oběti trestné činnosti Osoby do 26 let věku opouštějící školská zařízení pro výkon ústavní péče Oběti trestné činnosti

Soulad s registrem - cíl. skup. Oběti domácího násilí Oběti obchodu s lidmi Osoby komerčně zneužívané Osoby pečující o osobu blízkou Oběti domácího násilí Oběti obchodu s lidmi Osoby komerčně zneužívané Není alternativa (popis realizace sl.)

Soulad s registrem - kapacita Zakázky děleny na části – v každé části uvedena kapacita služby (ZD, bod 7.5) Kapacita sociální služby v nabídce uchazeče musí odpovídat kapacitě služby dle registrace (kapacita, popis realizace – doplňkové údaje)

Soulad s registrem - kapacita Azylové domy, azylové domy pro rodiny s dětmi a domy na půl cesty – jednotka kapacity = lůžko Terénní programy – jednotka kapacity = uživatel za rok Ostatní poptávané služby – jednotka kapacity = uživatel (kapacita – uživatelů za jeden den)

Soulad s registrem - kapacita Pokud jednotky kapacity neodpovídají registraci (např. poptáván určitý počet uživatelů a registrovaná kapacita je uvedena v intervencích) pak: Žádost o změnu registrace V nabídce uvést soulad mezi registrovanou a poptávanou kapacitou (např. 100 intervencí, což odpovídá 10 uživatelům) MUSÍ ODPOVÍDAT SKUTEČNOSTI !!!

Děkuji za pozornost Mgr. Dalibor Hapl tel.: