Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ 19. – 23. května 2014.
Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Nejprve si Přečtěte pozorně text
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Adaptační kurz
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
VÍTÁ VÁS PREZENTACE LYŽAŘSKÉHO VÝCVIKU „VEBROVKY 06“
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
Novinář. Ten, kdo pracuje v médiích Ten, kdo v médiích „vytváří mediální obsahy“ Vlastnosti: - Bystrost - Rychlé rozhodování - Dobré vyjadřování - Sebejistota.
Weidenberg I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Cvičení v přírodě Říjen 2011, Bělá
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
DELEGACE V GALANTĚ UBYTOVÁNÍ STRAVA KONFERENCE ZASTÁVKA V BRATISLAVĚ.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
9 let na základní škole:.
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ 17. LEDNA – 22. LEDNA 2016 SŠ Rokycany, Jeřabinová 96/III, Rokycany.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Obsah 1. Odjezd 2. Hotel 3. Oficiální uvítání 4. Slovenská škola v Šal‘e 5. Šal‘a 6. Tvorba slovníku 7. Cyklo výlet 8. Výlet do Bratislavy 9. Odjezd.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
STATEK HORNÍ DVORCE Pecinová Václava, Pererka Vojtěch.
Náš letní rodinný výlet
Škola v přírodě Černá hora
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Škola v přírodě v Lučkovicích
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Daniela Chmelíková, Martina Bryxová, Tomáš Zedník, Veronika Haková
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

Adaptační kurz 1.A 8.9.-10.9. 2014 Veronika Bystrá Kristýna Kerberová Daniela Krajíčková Nicole Mikšovská

1. Den V pondělí 8.9.2014 třída 1.A vyrazila na adaptační pobyt do Krkonoš. Po asi dvouhodinové cestě jsme dojeli k chatě Pohlednička - cíli naší cesty. Náš adaptační kurz jsme zahájili obědem, který většina označila za ,,pěknej hnus". Po obědě jsme se začali adaptovat. Čekal nás orientační běh (pro některé chod), s různými úkoly po cestě. Po orienťáku se někteří otužilci odvážili do bazénu. Po večeři (která stejně jako oběd nestála za nic), jsme pokračovali v adaptování u ohníčku, na který jsme si vlastnoručně a pracně nanosili dřevo.

2.Den Druhý den dopoledne jsme měli víceméně volnou zábavu. Hráli jsme různé hry, ať už venku nebo v herně, jež byla součástí chaty.

2.Den - túra Po obědě nás čekal cca 12km dlouhý výšlap na rozhlednu Žalý. Někdo našel sílu vystoupat až na rozhlednu, někdo se jen svalil na lavičky pod ní. Unavení a ušlí jsme po návratu s vděkem uvítali večeři. Večerní program byl velice humorný. Hrály se scénky, jejichž témata jsme dostali předešlý den. Je zajímavé, jak v některých spolužácích dřímá potenciál pro herectví. Poté se vyhlásily výsledky orientačního běhu a každý z nás dostal malou cenu. Protože jsme se chovali naprosto vzorně, byla nám (k naší radosti) prodloužena večerka. :))

3.Den - odjezd Ve středu ráno už jsme jen rychle naházeli věci do kufrů a hurá směr domov. Náš adapťák se vážně hodně povedl, jen by mohl být delší. Získali jsme nové přátele a těšíme se na příští společný výlet. V našem případě to bude nejspíše zimní lyžařský výcvikový kurz. :)

Na závěr bychom chtěli poděkovat paní prof Na závěr bychom chtěli poděkovat paní prof. Klasnové a Sixtové a panu prof. Kváčovi, kteří uskutečnili náš adapťák!