Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)"— Transkript prezentace:

1 Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu) Sraz všech účastníků je v v místě odjezdu!! Příjezd bude v odpoledních hodinách opět ke škole Kdo nezaplatí, nejede …

2 Při odjezdu na akci je potřeba odevzdat: (je napsáno na lístečku, který právě dostáváte)
kopii průkazu zdravotní pojišťovny dítěte potvrzení o zdravotním stavu dítěte a bezinfekčnosti léky, které dítě pravidelně užívá ( je třeba uvést způsob užívání) potvrzení o odborném seřízení lyžařské výzbroje 1600 Kč na vleky (5 ze 7 + záloha na kartu)

3 Doporučený seznam věcí na LVK – výběr: (je napsáno na papíru, který právě dostáváte)
zimní rukavice na svah zimní čepice zimní bunda + zimní kalhoty osobní prádlo počítejte u všeho na výměnu v případě promáčení přezuvky na chatu masku na karneval (něco jednoduchého a skladného – na oblečení) hygienické potřeby

4 Ceník vleků: Vleky nejsou zahrnuty v ceně - na pět dnů ze sedmi - cena „školní“ permanentky na celý areál je 1500,- (+ záloha) – celkem 1600,- Kapesné - dle možnosti rodičů cca (500 – 1000 Kč ) Středa, výlet lanovkou na vrch Žalý – podle počasí

5 Řád lyžařského výcvikového kurzu.

6 Důležité body řádu LVK Účast všech žáků na stanoveném programu a výcviku je povinná. Onemocnění a poranění hlásí žáci při výcviku pedagogickému dozoru, na chatě zdravotníkovi LVK. Žáci, kteří jsou omluveni z výcviku, nesmějí bez povolení vedoucího opustit chatu. Pokud je vedoucí na výcviku řídí se rozhodnutím zdravotníka.

7 Důležité body řádu LVK Kouření a požívání alkoholických nápojů nebo jiných návykových látek je přísně zakázáno. Rovněž je zakázána jakákoliv manipulace s otevřeným ohněm. Škodu na zařízení chaty je třeba ihned hlásit! Peníze a cenné předměty si mohou účastníci v mimořádných případech uložit u vedoucího zájezdu. Za cenné předměty nesouvisející s lyžařským výcvikem škola neručí. Totéž se týká i lyžařské výzbroje uložené mimo vyhrazený prostor. Veškeré ztráty je nutno ihned hlásit instruktorům a vedoucímu lyžařského kurzu.

8 Důležité body řádu LVK V období večerky je z důvodu fyzické náročnosti zakázáno rušit noční klid jakýmkoliv způsobem. Mobilní telefony, tablety a DVD playery budou žákům před začátkem večerky vybrány a uloženy na pokoji vedoucího kurzu po dobu trvání večerky.

9 Porušení řádu lyžařského kurzu se trestá dle stupně až vyloučením z dalšího pobytu bez nároku na vrácení zaplacených výloh, po předchozí konzultaci s ředitelem školy V případě zvláštních okolností, zejména při onemocnění dítěte, zajistí zákonný zástupce jeho okamžitý individuální odvoz domů (na vlastní náklady), ještě před termínem společného návratu.

10 Děkuji za pozornost, pokud máte nějaké dotazy teď je na ně prostor


Stáhnout ppt "Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)"

Podobné prezentace


Reklamy Google