Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Advertisements

Johnny Cash.
S T R A Š I D E L N Ý D Ů M Věci Informace Obrázky  Povídka Povídka  Povídka Povídka  Povídka Povídka Délka a výška Co to je.
slavný americký průmyslník
Projekt HIP - HOP 7. B.
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
CHVÁLÍM JMÉNO TVÉ, KDYŽ JE ZEMĚ KOLEM ÚRODNÁ Blessed Be Your Name, In the land that is plentiful KDYŽ RADOSTÍ SI UŽÍVÁM, CHVÁLÍM JMÉNO TVÉ Where Your streams.
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
(X/Y)něconěcoHT1. Televizní studio Ostrava První televizní studio na Moravě a ve Slezku Počátek historie od r (výstavba vysílače) Ostravské a pražské.
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
Tanec nebo požární sport?
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
Obsah biografie diskografie kariéra úspĚchy klip.
Unikátní metalová skupina
Linkin Park.
Nyní má kapela čtyři členy.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Rap Tereza Janderková.
Spice girls Nicolé Adamová.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Představení časopisu: Nickelodeon CZ/SK Magazine Co bude na KID CHOICE AWARDS 2012 ? Kvíz.. Komix Avatar. O skupině BIG TIME RUSH Datum konání KID CHOICE.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
DMX.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
William Shakespeare.
Wolfgang Amadeus Mozart v Salzburgu
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Vytvořila: Anna Veselá
Majk Spirit Václav Švihálek.
Dudíková Nikola Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Narodil se: Plze ň, Č eskoslovensko (28let)
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Marie Curieová-Sklodowská
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Nefertiti.
Prezentace od Mervina Flandery
Justin Bieber.
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
Carly Rae Jepsen.
R&B Tereza Šípková, kvarta.
Katy Perry.
Fatboy Slim    /     
Před 100 lety 12. prosince 1915 se narodil nezapomenutelný zpěvák.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy Romeo Miller II (Master P).

Od chvíle co se narodil, bylo jasné, že má rappování v krvi a později již Romeo vystupoval na mnoha albech svého otce. Master P si tenkrát ještě ani nepomyslel, že by se z něho mohl stát „opravdový talent“. Když mu byly čtyři roky, začíná dokonce již psát své vlastní rýmy a vytvářet beaty pro ostatní. Zatímco byl Master P na turné, Romeo vystoupil před svými strýčky (C- Murder a Silkk the Shocker) a zarepoval jim verše, které sám napsal. Byli z toho ohromeni, jaký má Romeo již v pěti letech flow. Když se Master P vrátil, Romeo předvedl svoji show i jemu a tím vše začalo. Romeo začal trávit hodiny se svými bratranci a většinu volného času rapovali v otcově nahrávacím studiu.

Když bylo Romeovi mezi 8 a 9ti lety, stal se účastníkem autonehody, kdy tragicky zahynul jeho bratranec Lance. Bylo to pro něj otřesné, a proto první písničku svého prvního alba „Lil Romeo“ nazval „Take My Pain Away“ a věnoval ji památce Lance. Toto album vyšlo 3. července Hit „My Baby“ obsadil první místo v hitparádě po celých deset za sebou jdoucích týdnů. Track „My Baby“, kde byl použit nápěv Michaela Jacksona z písně „I Want You Back,“ byl na prvním místě dokonce déle než hit Michaela Jacksona „Ben“. Lil' Romeo získal za „My Baby“ celkem 3 ocenění: Rapový singl roku 2001, Osobnost rapu roku 2001 a Nejprodávanější RnB/Hip-Hop singl roku Romeo také vyhrál Nickelodeon's Kid's Choice Award v roce 2002.

Foto Honey 2003 Lil' Romeo také hraje v následujících filmech "Max Keeble's Big Move"(2000), "Honey"(2003)“ a v aktuálních "Uncle P" (2004), "Still 'Bout It" (2004), and "Shorty" (2004). Ve dvou z těchto filmů vystupuje i společně se svým otcem. Romeo má také od roku 2003 svůj vlastní televizní seriál Romeo!.

Romeo stále studuje na St. Luke's Episcopal, kde dostává téměř pořád samá A (něco jako u nás jednička). Také vlastní svůj dům v Houstonu (Texas). Má dvě auta Hummera a Mercedes-Benz. Často pobývá v Beverly Hills v Californii a New Orleans v Louisianě. Jeho majetek je odhadován na 60 milionů dolarů a majetek jeho otce Master P na úctyhodných 400 milionů dolarů. Lil' Romeo vlastní též svou oděvní značku „P. Miller Shorties“ a jeho otec Master P zase vlastní „P. Miller Signature Collection“. Každopádně obě clothing lines zahrnují teplé sametové soupravy, trička s knoflíčky, sportovní oblečení, boty a kalhoty. Master P vlastní nahrávací společnost „Limit Records“, kterou již dříve přejmenoval na „The New No Limit Records“.

Dům Lil' Romea a Mastera P jste také mohli vidět na MTV v programu MTV Cribs. Co bych mohl popřát tomuto nadějnému interpretovi do budoucna? Aby se mu splnili jeho sny hrát v NBA a všechny jeho obchody. Vždyť Lil' Romeo je nejmladší sólo rapper, který měl po 10 týdnu svůj singl „My Baby“ na prvním místě v hitparádě!

Tha End Spolupraovali O. Coufal D. Pokorný Š. Kolář