Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tanec nebo požární sport?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tanec nebo požární sport?"— Transkript prezentace:

1 Tanec nebo požární sport?
obojí se dá zvládat Hajný Jakub, ME2A

2 Jak to začalo Ve svých pěti letech jsem se přišel zapsat do tanečního souboru a do požárního sportu. Už tenkrát jsem měl velké dilema, jak pokračovat do budoucna. Sportovec či tanečník? Toť otázka. Nakonec jsem se rozhodl pro oboje.

3 S přibývajícími léty se nároky zvyšovaly, a s postupem do vyšších kategorií si oba koníčky vybraly své oběti. Častá zranění, slzy i zklamání, ale na druhou stranu také úžasný pocit z výhry a nezapomenutelné zážitky. U požárního sportu jsem v kategorii mladší žáci působil do svých deseti let. Tancování jsem se věnoval o rok déle v nejmladším národopisném souboru Podkověnka.

4 Postupem času jsem se v požárním sportu dopracoval do kategorie starších žáků, a také v tancování jsem postoupil do vyššího souboru Krušpánek. V obou případech se jedná o čtyři roky.

5 V posledních dvou letech působím ve slováckém souboru Lúčka
Svatobořice-Mistřín, kde jsem aktivním členem. V požárním sportu nyní reprezentuji mužskou kategorii - sbor dobrovolných hasičů Mistřín. Požární sport: Grand prix Hodonín: Za kategorii starší žáci: 2001 – 1 . místo 2002 – 1. místo 2003 – 1. místo 2004 – 1. místo Mladší žáci: 2000 – 1. místo 1999 – 1 . Místo . Folklorní tanec: u tohoto koníčku se jedná o cestování po světě: 2011 – Severní Německo Ribnitz-Damgarten 2012 – IDA festival Turecko 2012 – Postup do finálového kola Verbíři Kyjovska (foto)

6 Momentky z vystoupení

7 Momentky z vystoupení

8 Jedná se o tvrdý sport. Přesvědčte se sami
Jedná se o tvrdý sport. Přesvědčte se sami! Zde na tomto snímku neudržel levý proudař proudnici, a s obrovským štěstím měl pouze rozseklou hlavu.

9 Momentky ze soutěží (sportovní čerpadlo dokáže vyvinout obrovský tlak)

10 Momentky ze soutěží

11 Momentky ze soutěží


Stáhnout ppt "Tanec nebo požární sport?"

Podobné prezentace


Reklamy Google