Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení časopisu: Nickelodeon CZ/SK Magazine Co bude na KID CHOICE AWARDS 2012 ? Kvíz.. Komix Avatar. O skupině BIG TIME RUSH Datum konání KID CHOICE.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení časopisu: Nickelodeon CZ/SK Magazine Co bude na KID CHOICE AWARDS 2012 ? Kvíz.. Komix Avatar. O skupině BIG TIME RUSH Datum konání KID CHOICE."— Transkript prezentace:

1

2 Představení časopisu: Nickelodeon CZ/SK Magazine Co bude na KID CHOICE AWARDS 2012 ? Kvíz.. Komix Avatar. O skupině BIG TIME RUSH Datum konání KID CHOICE AWARDS 2012 TV Program Nickelodeon TV

3 Ahoj, Ahoj! Vítáme vás v časopise Nickelodeon CZ/SK Magazine.. Tento časopis bude vycházet každý měsíc! V časopisech budou různé kvízy, plakáty, komixy a další.. Máte se na co těšit.. ZAČÍNÁME ! ! !

4 Už jste určitě o KID CHOICE AWARDS slyšeli několik věcí.. Ale tady máme podrobnosti: 1.Moderovat bude HEREC Will Smith 2.Určitě budou vystupovat například One Direction, Big Time Rush a další.. No a dál se musíte nechat překvapit !:)

5 1. Jak se jmenuje show ve které vystupuje Freddie Benson ? 2. Jak se jmenuje sestra Victorie z serialu Victorious ? 3. Popište Carly Shayovou.. Odpovědi zasílejte na e-mail: alexsims3@seznam.cz alexsims3@seznam.cz V dalším čísle bude vyhodnocení!!

6

7 Chlapecká zpěvecká skupina má svůj vlastní pořad na Nickelodeon TV.. Tuto kapelu miluje spousta dívek a tento rok se i kapela BTR dostala na KID CHOICE AWARDS náš časopis je zvěědavý na jejich výkon.. V příštím čísle by měl být i záznam no uvidíme…

8 http://nickelodeon.cz/index.php ?page=tv&date=2012-03-16


Stáhnout ppt "Představení časopisu: Nickelodeon CZ/SK Magazine Co bude na KID CHOICE AWARDS 2012 ? Kvíz.. Komix Avatar. O skupině BIG TIME RUSH Datum konání KID CHOICE."

Podobné prezentace


Reklamy Google