Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dudíková Nikola Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Narodil se: 8. 6. 1987 Plze ň, Č eskoslovensko (28let)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dudíková Nikola Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Narodil se: 8. 6. 1987 Plze ň, Č eskoslovensko (28let)"— Transkript prezentace:

1 Dudíková Nikola Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Narodil se: 8. 6. 1987 Plze ň, Č eskoslovensko (28let) Narodil se: 8. 6. 1987 Plze ň, Č eskoslovensko (28let) Je ve znamení :blí ž ence Je ve znamení :blí ž ence M ěř í 180 cm M ěř í 180 cm Je herec, zp ě vák, texta ř, tane č ník, moderátor, vrcholový snowbordista Je herec, zp ě vák, texta ř, tane č ník, moderátor, vrcholový snowbordista Ž ánry: hip hop, R&B, pop musicŽ ánry: hip hop, R&B, pop music

2 Ben Cristovao pat ř í k exotické č ásti sout ěž ících, kte ř í se p ř ihlásili do Č eskoslovenské Super Star v roce 2009. Ben Cristovao pat ř í k exotické č ásti sout ěž ících, kte ř í se p ř ihlásili do Č eskoslovenské Super Star v roce 2009. Jak napovídá jméno, není oby č ejný Č ech, jeho matka je č eška a otec z Angoly. Jak napovídá jméno, není oby č ejný Č ech, jeho matka je č eška a otec z Angoly. Ve volném č ase se Ben v ě nuje svým koní č k ů m, tane č ní skupin ě JAD COMPANY, se kterou vystupuje na akcích a navíc je mistrem sv ě ta ve snowboardingu. Ve volném č ase se Ben v ě nuje svým koní č k ů m, tane č ní skupin ě JAD COMPANY, se kterou vystupuje na akcích a navíc je mistrem sv ě ta ve snowboardingu. V roce 2010 v seriálu „Ordinace v r ůž ové zahrad ě 2" hrál Maxe Suchého, syna primá ř e Suchého. Hrál chytrého a talentovaného tane č níka. V roce 2010 v seriálu „Ordinace v r ůž ové zahrad ě 2" hrál Maxe Suchého, syna primá ř e Suchého. Hrál chytrého a talentovaného tane č níka.

3 V dubnu 2012 se Ben rozešel se svou p ř ítelkyní Monikou Bagárovou. V dubnu 2012 se Ben rozešel se svou p ř ítelkyní Monikou Bagárovou. Po p ů l roce spolu spolupracovali na kampani p ř edních sportovních zna č ek a oba tvrdí, ž e z ů stávají p ř átelé. Po p ů l roce spolu spolupracovali na kampani p ř edních sportovních zna č ek a oba tvrdí, ž e z ů stávají p ř átelé. V roce 2013 byl nominován za videoklip Bomby Č eským Slavíkem V roce 2013 byl nominován za videoklip Bomby Č eským Slavíkem Písni č ky: Bomby, t ěž ký váhy, sweet chilli, ú ž asná, pod hladinou, chci a mnoho dalších Písni č ky: Bomby, t ěž ký váhy, sweet chilli, ú ž asná, pod hladinou, chci a mnoho dalších https://www.youtube.com/watch?v=dT17GPgDxCk


Stáhnout ppt "Dudíková Nikola Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Narodil se: 8. 6. 1987 Plze ň, Č eskoslovensko (28let)"

Podobné prezentace


Reklamy Google