ROZPOČET 2010 NÁVRH ROZPOČTU 2011 Předkládá pro VH ČKA 16.4.2011 M. Peterka, hospodář ČKA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrh státního rozpočtu ČR na rok 2010 Ministerstvo financí září 2009.
Advertisements

Ministerstvo financí ČR Odbor 54 – Ekonomické informace
Možnosti a limity kontroly obcí
Plánování auditu 3. cvičení.
Účetní závěrka ÚČETNÍ ZÁVĚRKA OBSAHUJE: Rozvahu Výkaz ziků a ztrát
KONEC ŠPINAVÉHO FINANCOVÁNÍ POLITICKÝCH STRAN Návrh novely o financování politických stran STRANA ZELENÝCH.
ČESKÁ KOMORA ARCHITEKTŮ XVIII. VALNÁ HROMADA
Pracovní setkání s účetními obcí Zlínského kraje Schvalování účetních závěrek Zlín, 3. října 2013 Ing. Leona Kočařová Odbor ekonomický Krajského úřadu.
STANDARD VÝKONŮ A ČINNOSTÍ AUTORIZOVANÝCH OSOB
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
Dozorčí rady pracovišť AV ČR z pohledu právního setkání předsedů a místopředsedů DR 25. dubna 2007.
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
Kárná odpovědnost advokátů a advokátních koncipientů
KONCEPT ÚZEMNÍHO PLÁNU ODOLENA VODA pro veřejné projednání –
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Projekt TROLLEY Dobrý den.
11 Základní data návrhu rozpočtu vlastního hl. m. Prahy na rok 2011 doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc. primátor hl. m. Prahy Praha
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
7. zasedání pracovní skupiny interních auditorů kraje Vysočina
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Okresní sdružení ČUS Tábor
LIGA LESNÍ MOUDROSTI – THE WOODCRAFT LEAGUE Valná hromada 17. října 2009 v Tuchlovicích Zpráva hospodářky Markéta Řezáčová – Marka.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Návrh způsobu financování opatření Národní strategie BESIP (k diskusi)
Odbor 28 - Účetnictví a audit Rámec základních legislativních změn Ministerstvo financí Odbor Účetnictví a audit Praha,
Jak dál ve financování činnosti Vysokoškolského odborového svazu? Návrh reformy pro současnost a budoucnost.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
Zkušenosti s reformou účetnictví státu při kontrolách hospodaření INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH Ing. Tomáš Bartoš ATLAS AUDIT s.r.o.
Cesta domů a její hospodaření v roce 2011 Valná hromada
OTP VH ČKA 2010,2010 – Aktivity ČKA při přípravě nových OTP ČKA se problematice OTP věnuje soustavně od roku 2008 udělala si vlastní analýzu tehdy.
 zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů  zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (rozpočtová pravidla),
Audit seminář CGI duben 2014.
Revitalizace panelových domů Porovnání spotřeby tepla.
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
Kliknutím lze upravit styl předlohy. Nestátní neziskové organizace.
Ekonomická část. Informace:  účetní závěrky sestavené k – termín odevzdání do (pozdější termín – po domluvě s příslušnou účetní)
ROZPOČET 2009 NÁVRH ROZPOČTU 2010 Informace pro VH ČKA 2010,
PRACOVNÍ SKUPINA pro přírodu a krajinu Valná hromada ČKA,
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Účetní reforma v druhém roce
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
Ing. Václav Jirásek Povodí Labe, státní podnik ELLA - INTERREG III.B - CADSES Královéhradecký kraj Aldis, Hradec Králové,
Ekonomická část (oddělení financování nepřímých nákladů)
Jsme tu pro Vás Poznámky pro řečníky: Koho můžete zavolat ? Jsme tu pro Vás.
ČASOVÉ ROZLIŠENÍ NÁKLADŮ A VÝNOSŮ
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Usnesení Představenstva AutoSAP ze dne Představenstvo bere na vědomí základní výsledky hospodaření AutoSAP za rok.
Hospodaření MAS Šluknovsko Výnosy : - Hlavní činnost: ,94 - Hospodářská činnost: ,86 - Výnosy celkem: ,80 Náklady : - Hlavní činnost:
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
Úhrada 75 % způsobilých výdajů za řešení I. etapy ve výši ,- Kč byla ze strany MPO ČR provedena. Ze strany MPSV ČR byla dne 2. března.
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1155Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek, daň z příjmu a účetní závěrka Téma:
Účetnictví pro ÚSC, PO a OSS
Úvod k účetnictví ÚSC.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1151Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek, daň z příjmu a účetní závěrka Téma:
Výroční zpráva o hospodaření UTB za rok Výroční zpráva o hospodaření zasedání AS Hospodářský výsledek UTB 2012 Hlavní činnost v.
STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Ing. Jan Mareš Závěrečný účet města za rok 2013.
Informace o konkrétních nedostatcích zjištěných MF při kontrolách hospodaření PO v rámci přezkoumání hospodaření JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských.
Analýza hospodářského výsledku
PLÁN ČINNOSTI plán činnosti ČKA na období 05/2017–04/2018
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Petra Kábrtová Máchová Název materiálu:
Hospodaření města Chomutov
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování
Transkript prezentace:

ROZPOČET 2010 NÁVRH ROZPOČTU 2011 Předkládá pro VH ČKA M. Peterka, hospodář ČKA

ROZPOČET 2010 – PLÁN XVII. valná hromada ČKA projednala a schválila dne rozpočet na rok 2010 jako vyrovnaný. Celkové výnosy ,- Kč Celkové náklady ,- Kč

ROZPOČET 2010 – ÚPRAVA PLÁNU Při sestavování rozpočtu a schvalování se neprojevila ekonomická krize v celé své šíři a rozpočet byl sestaven optimisticky. Ve výnosové části došlo k výraznému propadu na některých položkách a představenstvo přijalo úsporná opatření a na svém IX. zasedání představenstvo schválilo kvalifikovanou třípětinovou většinou upravený rozpočet podle § 4b odst. 4 OJVŘ na rok 2010 jako vyrovnaný: v celkové výši výnosů ,- Kč v celkové výši nákladů ,- Kč.

ROZPOČET 2010 – SKUTEČNOST Celkové výnosy ,- Kč Celkové náklady ,- Kč Výsledek hospodaření ČKA v roce 2010 je drobný účetní zisk ve výši ,- Kč. (V letech 2004, 2005, 2009 skončilo hospodaření ČKA se ztrátou, v letech 2006, 2007, 2008 se ziskem). Nerozdělený zisk v účetnictví ČKA k činí ,- Kč (zejména na účtech dlouhodobého a krátkodobého majetku) Stavy účtů k činily ,- Kč.

VÝROK AUDITORA K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE k Podle mého názoru účetní závěrka podává v souladu s českými účetními předpisy věrný a poctivý obraz aktiv, pasiv a finanční situace ČKA k s nákladů, výnosů a výsledku hospodaření za účetní období K ověřované účetní závěrce vydávám výrok bez výhrad. V Praze dne GESTIO s.r.o. Praha 10, na Palouku 3/321auditorka Ing. Helena Křepinská auditorské oprávnění č. 496auditorské oprávnění č. 1362

MIMOŘÁDNÉ AKTIVITY V ROCE 2010 výnosynáklady Standardy Manuál energeticky úsporné architektury Mezinárodní konference Architekti a Zelená úsporám Mezinárodní sympozium VZ-arch. soutěže Spolupráce s MŽP – zpracování analýzy

Manuál energeticky úsporné architektury

KONFERENCE Architekti a Zelená úsporám

Sympozium Veřejné zakázky architektonické soutěže

ROZPOČET 2011 – VÝCHOZÍ SITUACE  Návrh rozpočtu 2011 je zpracován na základě výsledků hospodaření roku 2010 a odráží priority a rozhodnutí představenstva o nových úkolech.  Představenstvo pro toto období ustanovilo do funkci hospodáře - Ing.arch. Martina Peterku a pokračovala užší spolupráce s členem dozorčí rady Ing.arch. Petrem Krejčím.  Byla ustanovena pravidelná setkání s ředitelkou Kanceláře pro průběžné sledování vývoje rozpočtu a pro přípravu návrhu rozpočtových opatření.

ROZPOČET 2011 – PLÁN Představenstvo ČKA projednalo a schválilo na svém II. zasedání dne návrh rozpočtu na rok 2011 jako vyrovnaný a předkládá tento návrh k projednání valné hromadě ČKA. Celkové výnosy ,- Kč Celkové náklady ,- Kč

SKUTEČNOST MINULÝCH LET – PLÁN 2011 výnosynáklady

MIMOŘÁDNÉ A NOVÉ AKTIVITY V ROCE 2011  Politika architektury – národní program stavební kultury  Standardy  OTP  Česká cena za architekturu  Nově ustanovené pracovní skupiny a práce v pracovních skupinách MMR, MK  Spolupráce s kraji

NÁVRH USNESENÍ VALNÉ HROMADY 2011 Valná hromada České komory architektů schvaluje v souladu s ustanovením § 25 odst. 4 písm. j) zákona č. 360/1992 Sb. o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, v platném znění a v souladu s ustanovením § 4a Organizačního, jednacího a volebního řádu ČKA rozpočet České komory architektů pro rok 2011 jako vyrovnaný v celkové výši výnosů ,- Kč v celkové výši nákladů ,- Kč

Děkuji za pozornost

Výše členského příspěvku od roku – Kč, rok 2010 – Kč

Vývoj inflace v České republice