Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
• V posledním víkendu o prázdninách jsme jeli do Českého Krumlova.
UKRAJINA.
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina.
ANGLIE U ZNÁMÝCH Veronika Staňková studentka sekundy.
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Vojtěch Šolta student septimy
JÁ A MOJE ŽENA.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
MISTROVSTV Í MAŽORETEK TEREZA SALIVAROVÁ 2003 – b udoucí studentka primy.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
MŠ Chodovická, Praha 9 třída BROUČEK …pořád se něco děje…
Zájezd do Velké Británie den : EASTBOURNE BRIGHTON.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Expedice Lago d´Idro ( Itálie ) –
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Josef Chrpa student sekundy
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
Jesličky. Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti.
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_239_2TR_CJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
jsme jely do Tunisu na dovolenou. Poprvé jsme zažily let letadlem a byla to krása, letušky byly příjemné a stevard nám udělal foto pilotní kabiny.
Anglie – 2005 anglické Vánoce
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Všechny naše lumpárny První minuty Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!! Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!!
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
Tak zase máme před volbami. Když se tak dívám v televizi na ty předvolební debaty, tak nevěřím svým očím, co se dá všechno naslibovat. Skoro modré z nebe.
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
Honzův týden ve Finsku Helsinky
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Dnes jsme se vydali do Dolní oblasti Vítkovic, abychom si prohlédli nástavbu vysoké pece č.1.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Reklama aneb letní výprodej
Josef Chrpa student kvarty Gibraltar 2004 výlet
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Josef Falta JOSEF FALTA.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Transkript prezentace:

Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy

O prázdninách jsme letěli na dva týdny já, můj táta a moje přítelkyně do Anglie, přesněji řečeno do přístavního městečka Penzance. Moje máma tam pracovala jako doktorka v místní nemocnici. První den jsme byli na prohlídce města. Šli jsme nakupovat na největší nákupní ulici ve městě. V podvečer jsme se šli projít na penzánské útesy. Bydleli jsme u staršího páru v malém apartmánu v jejich domě. Byli na nás velice hodní, ale za dva dny odjeli na svou vlastní dovolenou do Austrálie. Měli jsme za úkol krmit jejich dvě kočky: Babe a Boots. Připadali mi jako ty nejrozmazlenější zvířata, jaké jsem kdy viděl.

Další den jsme se rozhodli, že si uděláme výlet do St. Ives autobusem. St. Ives Počasí bylo nádherné, svítilo sluníčko a bylo teplo, ale od moře foukal studený vítr. Na plážích byla hlava na hlavě. Lidé byli oblečeni v neoprenech a jejich děti surfovaly ve vlnách. Tak jsme si řekli, že bychom se mohli také smočit, ale voda byla ledová, takže z toho nic nebylo.

Třetí den jsme jeli na Lend's End - tak Angličané nazývají v doslovném překladu konec země, nejjižnější výběžek Británie. Lend‘s End Byl to opravdu zážitek, protože počasí bylo správně sychravé a deštivé, jako v klasické Anglii. Ve Velké Británii jsou velice populární farmy a na konci světa byla jedna samozřejmě také.

Další den moje přítelkyně objevila v jednom obchodě reklamní letáček se Seal Sancuary – záchrannou stanicí pro lachtany, a protože je veliká milovnice zvířat, tak jsme tam museli určitě jít! Očekávali jsme velikou akci se zvířaty, jak to bylo inzerováno na letáku. Ale realita byla krutá. Seal Sancuary Když jsme si dostatečně všechno prohlédli, tak jsme byli zklamaní, ale plyne z toho jedno ponaučení: Když jsme dorazili do centra, tak jsme museli zaplatit vstupné 15 liber na osobu. Tak jsem si řekl, že když chtějí takové peníze, tak to určitě bude stát za to. Když jsme vešli dovnitř, tak jsme museli ujít alespoň 2 kilometry, abychom se vůbec dostali k bazénu s lachtany. Byla to ale veliká nuda jenom lachtany pozorovat, jak plavou a nic nedělají. A to musím vzít v potaz, že tam zrovna byla BBC televize a natáčela dokument o lachtanech. Nevěř reklamě!!!

Poslední den jsme byli s mými rodiči v Minac Theatre. Krásné divadlo situované ve vytesané skále. Minac Theatre Hra byla příšerná, ale zážitek jedinečný!

Velice se mi náš výlet líbil a doufám, že ho někdy zopakujeme!