Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jesličky. Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jesličky. Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti."— Transkript prezentace:

1 Jesličky

2 Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti a mládež se pilně učily texty a sbor písně, tak se nám přibližily Vánoce. Někdo možná z vystoupení měl strach,někdo se tešil..Ale myslím, že dětem ze základních škol,lidem jak věřícím tak i nevěřícím se naše vystoupení líbilo:-)Vystupovali jsem ve sloupové síňi,v Ostravském, Orlovském a také ve Vítkovském kostele.

3 Úvodem do první scény...

4  Po našich kolednících kteří krásně zazpívali koledy jako Neseme vám noviny a Pochválen buď Ježíš Kristus přišla krásná Hvězdička:-)‏

5

6 V První scéně se jednalo o.. no nechte se překvapit :-)‏

7 Josef a Marie.. Na cestě do Betléma...

8 A už je na světě scénka číslo dvě;-)‏

9 Andělé a Pastyří

10  Musí to být velký zažitek tak večer sedět při ohni a..A najednou andělé:-) a eště hezčí se dozvědět že k nám na svět přišel Mesiáš.

11 Ale zlý Herodes s toho moc velkou radost nemá..

12

13 Upsal svou duši ďáblu...

14 A je Tady Bohužel poslední scénka.. ale zato ta nejlepší:-)‏

15 Narození malého Ježíška

16 A eště nesmíme zapomenou na náš sbor a taky mistra světla a mistra zvuku;-)‏

17

18 A pár foteček k závěru:-)‏

19

20 Přejeme vám vesele Vánoce! :-)‏


Stáhnout ppt "Jesličky. Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti."

Podobné prezentace


Reklamy Google