Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Venkovská turistika a certifikace
Postup při zpracování projektu do PRV 27. – Mgr. Michal Jarolímek.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Financování podnikatelských projektů v oblasti CR z prostředků EU a ČR BBS. Miroslav Kotoun Český Krumlov, 19. listopadu 2004.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
1 Regionální operační programy Daniel Braun Šance pro obce s (židovskými) památkami.
Programové priority  P1 Regenerace a rozvoj měst  P2 Integrovaná podpora místního rozvoje  P3 Dostupnost a obslužnost regionu  P4 Udržitelný rozvoj.
Cassia Development & Consulting, s.r.o.
Regionální operační programy
ROP – možnosti pro cestovní ruch
Přehled fichí Budujeme region se společnou budoucností Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Olomouc, , Zlín FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Harmonogram výzev.
GRANTOVÁ SCHÉMATA OLOMOUCKÉHO KRAJE VÝZVA 02. GS v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma na podporu drobného podnikání ve.
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
Společný regionální operační program (SROP) GRANTOVÁ SCHÉMATA KARLOVARSKÉHO KRAJE Aktuální stav průběhu 1. kola výzvy.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
Regionální operační program jako partner rozvoje mikroregionů Seminář k problematice mikroregionů Humpolec, Richard Hubl Evropská unie Evropský.
3.1 – Rozvoj urbanizačních center Příjemci podpory
PROJEKTY A AKTIVITY MAS ZPRAVODAJ Připravujeme pravidelné vydávání Zpravodaje Zpravodaj bude informačním materiálem o činnosti organizace, o inspirativních.
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
MAS Královská stezka o.p.s. Byla vybrána k realizaci strategie SPL v programu LEADER Mezi 32 vybraných z 96 přihlášených.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
MAS ORLICKO a podpora cestovní ruchu. Co je MAS ORLICKO MAS - Místní akční skupina (z ang. „Local Action Group – LAG“) Nezisková organizace – občanské.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Možnosti financování cestovního ruchu z operačních programů.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
NPPCRR Národní program podpory CR v regionech
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Integrovaný regionální operační program
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Dotační programy sfdi.
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Informace o vyhlášených výzvách
Transkript prezentace:

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních zařízení vč. infrastruktury pro rekreační plavbu, skanzenů, turistických informačních center pro turisty, zoologických zahrad aj.) včetně pořízení technického zařízení s prokazatelným dopadem na cestovní ruch 2.1 – Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu technické zhodnocení a zpřístupnění památek regionálního významu pro potřeby cestovního ruchu (kulturní i technické památky) včetně nezbytné doprovodné infrastruktury (značení, sociální zařízení, mobiliář, odpočívadla aj.) 2.1 – Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba a technické zhodnocení ubytovacích a stravovacích zařízení s přímou vazbou na cestovní ruch (samostatná stravovací zařízení nebudou podporována) 2.1 – Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu značení a úpravy cyklotras (které netvoří komunikace II. a III. třídy), výstavba a technické zhodnocení turistických tras a stezek pro pěší a lyžaře, naučných stezek včetně doplňkového zařízení (např. cyklistická parkoviště, úschovny kol, odpočívadla apod.), výstavba hippostezek a doprovodné infrastruktury (např. úvaziště) 2.1 – Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, úpravy a technické zhodnocení přístupových komunikací k turisticky využitelným objektům a památkám nadregionálního významu (např. k Národním kulturním památkám a UNESCO památkám, k lyžařským vlekům, k naučným stezkám, k turistickým stezkám apod.)., které netvoří komunikace II. a III. třídy, včetně související doprovodné infrastruktury (tj. např. chodníky a parkovací plochy atp.) 2.1 – Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu Příjemci podpory obce, svazky obcí, kraje nestátní neziskové organizace organizace zřizované nebo zakládané kraji a obcemi právnické osoby s účastí samosprávy malí a střední podnikatelé 2.1 – Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu tvorba marketingových strategií a strategií perspektivních a konkurenceschopných forem cestovního ruchu regionálního významu 2.2 – Rozvoj služeb v cestovním ruchu

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu podpora a propagace specifických regionálních turistických produktů 2.2 – Rozvoj služeb v cestovním ruchu

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu vytváření místních a regionálních systémů informování turistů o atraktivitách cestovního ruchu 2.2 – Rozvoj služeb v cestovním ruchu

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu kulturní akce s dlouhodobým a významným regionálním dopadem. Jsou podporovány pouze pravidelně se konající a zajištěné kulturní akce, které mají vždy inovační charakter od fáze akce předešlé a to pouze v jejich náběhové fázi 2.2 – Rozvoj služeb v cestovním ruchu

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu rozvoj informačních systémů cestovního ruchu a míst s veřejně přístupným internetem pro turisty a návštěvníky regionu (webové stránky, rezervační systémy, informační kiosky atp.) 2.2 – Rozvoj služeb v cestovním ruchu

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu marketingové a informační kampaně orientované na propagaci regionu jako jedinečné turistické destinace (tvorba nových i vícejazyčných tištěných a elektronických propagačních materiálů a předmětů, návrh programů, účast na veletrzích a workshopech cestovního ruchu atd.) 2.2 – Rozvoj služeb v cestovním ruchu

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu 2.2 – Rozvoj služeb v cestovním ruchu Příjemci podpory obce, svazky obcí, kraje nestátní neziskové organizace organizace zřizované nebo zakládané kraji a obcemi právnické osoby s účastí samosprávy malí a střední podnikatelé