Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ v Plzeňském kraji Plánování lidských zdrojů Svaz průmyslu a dopravy ČR, Západočeská univerzita v Plzni, Česko-německá obchodní.
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Volitelné předměty pro 3. ročník 2012/13. Každý student současného 2. ročníku obchodní akademie si zvolí pro druhou polovinu svého studia volitelný blok.
Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.
středisko teoretické výuky Nové Město n. Mor Odloučené pracoviště
Střední škola stavební, Teplice PRAXE ŽÁKŮ Individuální výuka odborného výcviku.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Provoz a ekonomika dopravy
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ
Provoz a ekonomika dopravy
Úvod do předmětu Technologie
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Zaměření ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA (z pohledu studentů)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
CÍLE A PŘÍNOS MISTROVSKÉ ZKOUŠKY
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
Opravář zemědělských strojů
Programátor CNC strojů
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Projekt TRAWI Vyhodnocení dotazníkového šetření v ČR.
ZÁKLADNÍ NORMOVÁ A PŘEDPISOVÁ USTANOVENÍ V OBORU DOPRAVNÍCH STAVEB (POZEMNÍ KOMUNIKACE) Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Název opory – Řízení BOZP, instituce BOZP, jejich místo, úloha a pravomoci Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
… 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: fax:
Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Katedra elektrotechniky
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Bakalářský studijní program B 6208 Ekonomika a management
Živnostenský zákon Podnikání.
Úvod do technologie silniční nákladní dopravy a základní legislativa Předmět: Technologie silniční nákladní dopravy - cvičení Ing. František Lachnit,
SZeŠ Lanškroun
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Škola jako partner firmy
VY_62_INOVACE_ , silniční daň Ing. Blanka Kožíšková
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Sylaby přednášek Geotechnické stavby
Silnoproudá elektrotechnika
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Technologie a řízení letecké dopravy: 1
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Prázdniny bezpečnější – NÁKLADNÍ DOPRAVA
Setkání kariérových poradců
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy

Obor: Provoz a ekonomika dopravy Zaměření: Silniční doprava

Na co se specializujeme? Specializujeme se na silniční dopravu, zejména na provozně ekonomické činnosti ve veřejné i neveřejné silniční dopravě. Důraz je kladen na organizaci silniční dopravy a provoz vozidel, na přepravu a manipulaci se zbožím a jeho skladování.

Student získá rozsáhlé znalosti z legislativy, která se týká silniční dopravy, včetně všech potřebných administrativních činností. Uplatnění absolventů je v oblasti technicko-hospodářských a administrativních funkcích  provozu organizace, obchodně-ekonomických činnostech, informatice a marketingu.

Předmět: Silniční doprava a přeprava V tomto předmětu se seznamujeme s problematikou silniční dopravy. Zabýváme se jejím rozdělením, organizací a řízením. Dozvídáme se o evropských předpisech (např. AETR, ADR, CMR)

Předmět: Silniční vozidla Z hlediska silniční dopravy je tento předmět velmi zajímavý a poučný, je součástí maturitní zkoušky. Seznamujeme se s jednotlivými částmi automobilů, ať už osobními nebo nákladními. V učebnách poznáváme teoretickou výuku, navštívili jsme i autoservis během exkurze.

Předmět: Dopravní cesty Tento předmět se žáci učí ve druhém ročníku. Seznámí Vás s projektováním a stavbou významných silničních tahů, používanými materiály a stavební technikou.

Předmět: Řízení motorových vozidel Žáci 3.ročníků mají možnost v rámci studia bezplatně získat řidičské oprávnění skupiny B. V učebně probíhá teoretická výuka a zdravověda, ve specializované učebně studenti absolvují výcvik na trenažérech. Praktická část je prováděna na vozech Škoda s odborně vyškolenými instruktory.

Odborná praxe Je odborný předmět praktického zaměření, ve kterém žáci vykonávají činnosti odpovídající profilu absolventa. Ve 3. ročníku probíhá ve 2 týdnech, ve 4. ročníku vždy jeden den v týdnu. Žáci jsou na pracovištích silničních dopravních firem v oblasti osobní a nákladní dopravy.

Co na konec? Přejeme všem budoucím studentům a studentkám mnoho úspěchů a přátel na této škole.