Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium."— Transkript prezentace:

1 obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium pro žáky s výučním listem

2 Obor je určen pro žáky a žákyně se zájmem o ekonomiku podniku, účetnictví, písemnou a elektronickou komunikaci, právo, management a marketing. Absolventi studijního oboru jsou středoškolsky vzdělaní pracovníci s všeobecným a odborným vzděláním.

3 Podnikání obnáší - v tomto oboru se naučí všechno důležité ti, kteří chtějí například v budoucnu podnikat a o podnikání nic nevědí - mají zájem o další vzdělávání na vyšších odborných školách nebo i na vysokých školách.

4 Management v hodinách managementu se učíme: jak být správný manažer a jak má správný manažer vypadat, ale také si vše procvičujeme vlastní samostatnou prací, kdy se rozdělíme do skupinek a například si zahrajeme na ředitele firmy a na zaměstnance

5 Praxe do studia je zahrnuta i odborná praxe, která se koná v měsíci květnu, a studenti si jí musí sami vyhledat. Praxi máme v pracovních zařazeních: účetní, sekretariát, manažeři, apod.

6 Po ukončení studia Absolvent je připraven vykonávat ekonomické, provozně-ekonomické, obchodní a administrativní činnosti v podniku a samostatně podnikat. Absolvent může pokračovat ve studiu na vysokých školách, případně vyšších odborných školách.

7 P.S. : Těšíme se na to, že po nás převezmete žezlo. Tak se snažte. Vaši budoucí spolužáci.


Stáhnout ppt "Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium."

Podobné prezentace


Reklamy Google