Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ 28.06.2011 Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Advertisements

JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Financování JSDHO neinvestiční dotace
Rozvojový program Excelence středních škol 2012
Úhradová vyhláška, a regulace v letech 2009, 2010 a 2011.
Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
Struktura použití členských příspěvků (16. ŘVH FAČR, )
Bytové družstvo U Arény
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
Co je důležité znát pro realizaci projektu?
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Zpracováno z pracovních materiálů k datu Možnosti čerpání dotací v roce 2012 pro mladé hasiče okresu Náchod.
Institut veřejné služby
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
FINANCOVÁNÍ ŠKOLSTVÍ.
Uznatelné výdaje v projektech podpořených ze strukturálních fondů EU v administraci NROS Vyúčtování globálních grantů.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ A VYÚČTOVÁNÍ DOTACÍ 5. ledna 2011, Městský úřad Vsetín.
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
PRACOVNÍ SETKÁNÍ ZÁSTUPCŮ OBCÍ ORP HRADEC KRÁLOVÉ Dolní Přím, 5. února 2009 Ing. Jana Rejlová, administrátorka POV.
Podpora energetických auditů Ing. Miroslav DOSTÁL Česká energetická agentura MSV Brno, 15.září 2003.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Nejčastější chyby při vyúčtování dotací EVVO z rozpočtu kraje Kontakt: Ing. Hana Jadviščoková
Realizace aktivní politiky zaměstnanosti – Kritéria a postupy pro poskytování příspěvků z prostředků APZ pro rok 2015 Úřad práce ČR, Krajská pobočka.
Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb Odbor sociální péče a zdravotnictví MHMP.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Systém kontrolní činnosti SEI
Systém kontrolní činnosti SEI
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Účelová neinvestiční dotace z rozpočtu MV – GŘ HZS ČR na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Seminář k podprogramům Dotačního fondu Libereckého kraje – PROGRAM Č. 3 – Program resortu zdravotnictví, tělovýchovy.
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Program č PRAVIDELNÁ ČINNOST SPORTOVNÍCH A TĚLOVÝCHOVNÝCH ORGANIZACÍ.
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
por. Ing. Antonín Bastl, OIZS HZS JMK
maximální spoluúčast kraje 70 % příjem žádostí –
Program MŠMT VIII v roce 2017
Otakar Mestek, Michal Blažej
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Webová prezentace Libereckého kraje
Setkání regionálních výrobců
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
MŠMT Program VIII Přímá podpora sportovních klubů a tělovýchovných jednot Podpora zabezpečení sportovní, pohybové, tělovýchovné činnosti dětí a mládeže.
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Transkript prezentace:

Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji

PODPORA SPORTU VE MĚSTĚ OTROKOVICE

DOTACE NA ČINNOST ORGANIZACÍ 80 % - provozní náklady jako energie, voda, plyn, teplo + náklady za nájemné z pravidelné sportovní činnosti vykonávané na území města Otrokovice 10 % - počet členů organizace do 18 let vynásobeno hodnotou koeficientu A či B 10 % -podíl celkového počtu vybraných členských příspěvků vůči celkovému počtu členů organizace Koeficient A – bonifikace hodnotou 1,25: - pravidelná sportovní aktivita a činnost členů organizace – více jak 2x týdně - účast na akcích v rámci soutěží řízených příslušnými okresními, krajskými či celorepublikovými organizacemi či sportovními svazy - účast na minimálně 15 organizovaných akcích navazujících na pravidelnou činnost Koeficient B : - pravidelná sportovní aktivita a činnost členů organizace nižší než v kategorii A - nepravidelná účast na akcích v rámci soutěží řízených příslušnými okresními, krajskými či celorepublikovými organizacemi či sportovními svazy - účast na méně než 15 organizovaných akcích navazujících na pravidelnou činnost TABULKU S KONKRÉTNÍMI ČISLY JSTE DNES OBDRŽELI V PÍSEMNÉ PODOBĚ

DOTACE NA ČINNOST ORGANIZACÍ PRINCIPY NAVRŽENÉ RADOU MĚSTA OTROKOVICE Doručení žádosti do roku, pro který je dotace požadována V případě kontroly bude povinnost předložit seznam členů (včetně adres a dat narození) se stavem k roku předchozího podání žádosti, především pro ověření členů do 18 let. Kopie faktur nebo jiných dokladů (včetně dokladů o jejich zaplacení) za úhradu nájemného a energií pro celoroční činnost organizace za uplynulý kalendářní rok, popř. výkaz o hospodaření, potvrzený nadřízeným orgánem Vyúčtováno může být: a) Náklady na nájemné b) Náklady na energie c) Materiálně technické zabezpečení vlastní činnosti (neinvestičního charakteru) (pořízení sportovního vybavení členů organizace aj.) d) Mzdové náklady na trenérské zabezpečení (pouze trenéři s doloženou licencí) e) Náklady na dopravu na sportovní utkání, mítinky či akce (pravidelného charakteru) f) Náklady na ubytování při pravidelných sportovních soutěžích g) Náklady na zabezpečení rozhodčích při pravidelných akcích

DOTACE NA ČINNOST ORGANIZACÍ Výtah ze systému podpory sportu:

TJ JISKRA

OSTATNÍ SPORTOVNÍ ORGANIZACE Výtah ze smlouvy o dotaci na činnost:

JEDNORÁZOVÉ AKCE Výtah ze systému podpory sportu:

JEDNORÁZOVÉ AKCE

OSTATNÍ DOTACE  Cestovné klubům hrající celostátní ligové soutěže 120 tisíc korun  Ocenění nejlepších sportovců města (70 tisíc ceny sportovcům + 40 tisíc organizace večera) 110 tisíc korun  Granty významně talentované mládeži 50 tisíc korun  Dotace na významné tělovýchovné akce 150 tisíc korun  Prostředky ze záštity starosty a místostarosty 150 tisíc korun

28. června 2011 Děkuji za pozornost. Ing. Milan Plesar, místostarosta města