Informace k vyplňování monitorovacích zpráv v rámci individuálního projektu „Vybrané služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ reg. č. CZ.1.04/3.1.00/05.00064.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Finanční aspekty projektů šablon.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Poskytování sociálních služeb na základě Smlouvy o zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji v rámci projektu Zajištění dostupnosti.
1 Sociální integrace OK Zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji Cena za poskytování sociální služby Platební podmínky – fakturace.
Vykazování věcných aktivit v rámci MZ Datum: Zpracovala: Mgr. Mária Borovská „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském.
Poskytování sociálních služeb na základě Smlouvy o zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji v rámci projektu Zajištění dostupnosti.
Informace k vyplňování monitorovacích zpráv v rámci projektu Zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji Mgr. Lucie Ševčíková.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Příloha č. 6: Údaje o podporovaných sociálních službách v Plzeňském kraji.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Obchodní podmínky pro poskytování ZZ 30 Naše cesta vede k Vám Ing. Jiří Strnad.
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
Individuální projekt „Podpora a rozvoj služeb sociální prevence v Moravskoslezském kraji“ (číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ ), dále jen „Projekt“
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Půjčky NNO v rámci grantového schématu „Podpora sociální integrace v Olomouckém kraji“ při SROP.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Změny Metodiky financování a vykazování aktivit pro projekt „Podpora a rozvoj služeb sociální prevence v Moravskoslezském kraji“
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji III.
Jana Böhmová Monitorovací zpráva v aplikaci Benefit7 ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Vybrané služby sociální prevence v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/3.1.00/ Odbor investic a evropských programů 27. března 2013 Kongresový sál.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
1 Vybrané služby sociální prevence v Olomouckém kraji Finanční stránka: cena za poskytování sociální služby, platební podmínky, fakturace, smluvní sankce,
Monitorovací indikátory v době udržitelnosti ROP Střední Morava.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzeň 17. února 2010 MĚŘENÍ VÝKONU ZA ROK 2008.
Monitorovací indikátory v době udržitelnosti projektu ROP Střední Morava.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Postup pro aktualizaci sítě sociálních služeb v Olomouckém kraji Pracovní setkání Olomouc
Informace k individuálního projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Seminář pro příjemce Operační program vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Odbor sociálních věcí, oddělení správní a realizace projektů
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Podání žádosti o dotaci na rok 2017
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Místní poplatky Školení obcí Olomouckého kraje listopad 2017 Novela zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích (dále jen „ZMP“) s účinností od 1. 7.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Operační program Rybářství 2014 – 2020
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Dokončení DŘ 2012 a Podmínky DŘ 2013
Transkript prezentace:

Informace k vyplňování monitorovacích zpráv v rámci individuálního projektu „Vybrané služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ reg. č. CZ.1.04/3.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

-formuláře poskytne Olomoucký kraj - průběžnou monitorovací zprávu doručit do 10 kalendářních dnů od skončení každého monitorovacího období (= zúčtovacího období) – viz bod 7.3 Smlouvy - závěrečnou monitorovací zprávu doručit do 20 kalendářních dnů od skončení posledního monitorovacího období (= zúčtovacího období) – viz bod 7.4 Smlouvy - doručit 1 paré fyzicky spolu se zúčtovací fakturou - monitorovací zprávu zaslat taktéž elektronicky na Organizace doručování monitorovacích zpráv

- adresa pro doručení monitorovacích zpráv a zúčtovacích faktur: Olomoucký kraj Odbor investic a evropských programů Mgr. Lenka Petrásková Jeremenkova 1056/40a OLOMOUC Organizace doručování monitorovacích zpráv

Opravy a sankce - v případě, že dojde k prodlení s doručením průběžné monitorovací zprávy, je stanovena smluvní pokuta 500 Kč za každý započatý den prodlení – viz bod 10.1 Smlouvy -v případě, že dojde k prodlení s doručením závěrečné monitorovací zprávy, je stanovena smluvní pokuta 1000 Kč za každý započatý den prodlení – viz bod 10.2 Smlouvy - v případě neúplnosti nebo formálních nedostatků monitorovací zprávy je poskytovatel povinen zprávu doplnit nebo opravit, a to do 5 pracovních dnů ode dne, kdy je k tomu vyzván a v doručit ji v elektronické formě – viz bod 7.5 Smlouvy (v případě opakovaného porušení bodu 7.5 je Objednatel oprávněn odstoupit od Smlouvy – viz bod 11.1 d Smlouvy)

Koncepce průběžné monitorovací zprávy - jeden soubor ve formátu *xls o více listech - poskytovatel vyplňuje pouze bílá pole - maximum vysvětlivek – červený trojúhelník - jedna zpráva navazuje na druhou

Struktura průběžné monitorovací zprávy - Obecné údaje – body údaje o projektu, údaje o poskytovateli, údaje ze Smlouvy, údaje o monitorovací zprávě - Personální zajištění služby – bod 5 a jeho podbody popis personálního zajištění služby ve sledovaném období: -Sociální pracovníci -Pracovníci v sociálních službách -Ostatní pracovníci – přímá péče -Ostatní pracovníci – management, provoz -Supervize, vzdělávací aktivity

Struktura průběžné monitorovací zprávy Primární ukazatele – bod 6 a jeho podbody (individuální pro každý druh služby, závazné, ve Smlouvě vyjádřeny číselnou hodnotou, která je čtvrtletně sledována, nenaplnění poměrné částí jednoho z primárních ukazatelů opravňuje Objednatele k uplatnění slevy – viz čl. 10 Smlouvy) - Počet nových uživatelů – stejné u všech indikátor se načítá kumulativně od počátku plnění za jednotlivá monitorovací plnění Nový uživatel – každý uživatel k , jako noví se započítávají i ti, co už byly v minulém projektu (nový projekt = nový uživatel) - Počet lůžko - dnů – AD, počet intervencí a skupinových aktivit - SR

Struktura průběžné monitorovací zprávy Sekundární ukazatele I. – bod 7 a jeho podbody (individuální pro každý druh služby, mají doplňující charakter) -Počet intervencí -Počet skupinových aktivit -Počet kontaktů -Počet účastníků skupinových aktivit -Struktura nových uživatelů -Pojmy popsány v metodice sledování a vykazování monitorovacích indikátorů z

Struktura průběžné monitorovací zprávy -Počet lůžko - dnů – AD, počet intervencí a skupinových aktivit - SR -Lůžkoden – u AD RD – 1 uživatel = jeden pokoj nebo jedna bytová jednotka obsazená jednou rodinou (pobytová služba – pobyt mimo – platba, dle smlouvy) -Počet intervencí Výpočet: min. 30 minut, nad = další inter. - jen více oblastí podpory!!! -Počet skupinových aktivit Výpočet: 1 aktivita – 1 téma – déle než 30 min., s více než jedním uživatelem = 1 SA = 2 SA = SA atd. -Počet kontaktů – 10 – 30 minut -Počet účastníků skupinových aktivit – 1 osoba/1x, výpočet dle aktivit -Pojmy popsány v metodice sledování a vykazování monitorovacích indikátorů z

Struktura průběžné monitorovací zprávy Sekundární ukazatele II. – bod 8 a jeho podbody (individuální pro každý druh služby, mají doplňující charakter) -Kazuistika uživatele sociální služby -Efektivita poskytované sociální služby Vysvětlení: Popis stavu služby, cílů na začátku MO, změny v průběhu, úspěšná kazuistika, měřitelnost, porovnání. -Informace o pořádaných akcích -Pojmy popsány v metodice sledování a vykazování monitorovacích indikátorů z

Naplňování primárních ukazatelů a sankce - nenaplnění poměrné části primárních ukazatelů stanovených ve Smlouvě určené podle poměru délky zúčtovacího období oproti celému období, na které je primární ukazatel stanoven, opravňuje Objednatele k uplatnění slevy - viz bod 10.7 Smlouvy - sleva ve výši 10% z účtované ceny při naplnění některého ze stanovených primárních ukazatelů pouze v rozsahu 80% - 90% včetně - sleva ve výši 20% z účtované ceny při naplnění některého ze stanovených primárních ukazatelů pouze v rozsahu 50% - 80% včetně - sleva ve výši 30% z účtované ceny při naplnění některého ze stanovených primárních ukazatelů v rozsahu rovno nebo nižším 50%

Kontaktní údaje ● Mgr. Pavel Drexler ● Oddělení sociálních služeb ● Odbor sociálních věcí ● Krajský úřad Olomouckého kraje ● Jeremenkova 1056/40a, Olomouc ● tel.: ● Děkuji za pozornost