ZÁKLADNÍ VĚDOMOSTI PŘI CHOVU MUŽE ZÁKLADNÍ VĚDOMOSTI PŘI CHOVU MUŽE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Personální řízení v malých podnicích
Advertisements

Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Reportáž – naše jídelna Vše, co pot ř ebujete v ě d ě t… Anna Sedláčková Natálie Jermanová.
Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_10.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Zdravý životní styl – pohyb a strava
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Nač jsou muži ? Evoluce mužských rolí Bc. Kateřina Vlčková 1. NR. Bi - Z.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Služba péče o děti v dětské skupině
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Klíčová otázka č. 2 Důstojnost a odpovědnost Roman JOCH 26. – 27. listopadu 2014.
LOGOPEDICKÁ INTERVENCE
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
… je mnoho zatraceně dobrých důvodů sdílet život raději s číčou než s chlapem... VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU! Funny-Powerpoints.de.
Dopis od Boha.
Přednáška č. 3 Krátkodobý a dlouhodobý rehabilitační plán,stavba cvičební jednotky,metodické zásady kinezioterapie.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
OBEZITA.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Specifický typ osobnosti
VY_32_INOVACE_04_ Přírodověda pro 4. ročník
Evoluce ženské menopauzy aneb k čemu všemu jsou nám užitečné babičky
První zaměstnání Petr Machala.
Teorie motivace Adéla Furiková.
Logopedická třída MOTÝLCI
Péče o zdraví 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
Tvorba posterů *1* - Co je to poster? *2* - Jak vypadá?
Model transkulturní péče
VÝZNAM VODY PRO ČLOVĚKA…
Téma Hypotézy ve výzkumu
Barbora Smetanová Kateřina Šauerová.  uměle připravený  směřující k získání dovedností a vědomostí  vázáný  krátkodobý  školní  společný  vícepředmětový.
Proč s aplikací pracovat?. Aplikace Stopy mé Ekoškoly má jednoduché ovládání a snadno prezentovatelné výstupy. Zábavnější práci s analýzou Kvalitní a.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Teorie portfolia Markowitzův model.
6 NÁPOJŮ, KTERÉ BYSTE NEMĚLI PÍT PŘED BĚHÁNÍM Jak na běžecké tejpování.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořenílistopad 2012 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka (DUM 07) Rozmanitost.
Ekosystém okolí lidských obydlí Domácí mazlíčci Přírodověda 4. ročník OP VK 1.4. – dotace č. 3937/21/7.1.4/2011 Základní škola a Mateřská škola, Otnice,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_02 Název materiáluRozpočet.
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Nastavení serverů OB21-OP-EL-KON-DOL-M Orbis pictus 21. století.
ZÁKLADNÍ VĚDOMOSTI PŘI CHOVU MUŽE ZÁKLADNÍ VĚDOMOSTI PŘI CHOVU MUŽE.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
PÉČE O ZDRAVÍ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
LOGOPEDICKÁ ODBORNÁ PÉČE
Rodina, náhradní rodinná péče
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
STRAVA HRAVĚ A ZDRAVĚ.
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Omar Zainab Ali.
Osnova a pracovní texty k procvičení učiva o slohovém postupu popisném
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_06 Vztahy mezi lidmi
Odvrácená strana Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Ukazatele kvality Program školení.
Otázky pro průběžnou práci
Základní škola T. G. Masaryka Blatná, okr. Strakonice
VÝUKOVÝ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Transkript prezentace:

ZÁKLADNÍ VĚDOMOSTI PŘI CHOVU MUŽE ZÁKLADNÍ VĚDOMOSTI PŘI CHOVU MUŽE

Úvod Úvod Chovat muže není zdaleka tak bezproblémové jako za časů našich maminek a babiček. Vyvstává otázka, jestli se chov muže v dnešních časech vůbec vyplácí.

§1 Základní vlastnosti muže  Chovaný exemplář by měl splňovat aspoň dva z těchto předpokladů:  musí být užitečný (tj. zručný, šikovný a snaživý v domácnosti a v posteli)  musí být pohledný (tj. jeho vzhled by neměl vzbuzovat lítost a soustrast)  výše jmenované vlastnosti nemusí platit v případě, že platí §2

§2 Je bohatý !!!!!!!!!!!

§3 Výběr muže Jeho pořízení a chov si rozumně rozvažte, dopřejte si dostatek času na výběr vhodného exempláře a nechte se přesvědčit o jeho skutečných přednostech a schopnostech. Zvažte skutečnost, že muž má tendence ukazovat se z té lepší strany, což je často následováno návratem k původnímu stavu. Skryté vady a neduhy se objevují až po delší době a proto také počet odložených mužů narůstá. Mnohé exempláře pak bloudí bezcílně po okolí nebo hledají útočiště u nových majitelek.

Doporučuje se pořídit si už vycvičeného muže (viz §5). Exempláře nabízené v secondhandech jsou často velmi výhodným řešením, neboť již mají osvojené žádoucí návyky. V případě již vícekrát použitých exemplářů je ovšem varování víc než na místě. Pokud totiž byli chováni na mnohých místech a u mnohých žen, mají sklony k krátkodobým výpadkům paměti, takže si občas nedokáží vzpomenout na svůj domov ani na svoji majitelku.

§4 Krmení Muž je ve své podstatě všežravec. Kvůli vyrovnané stravě se doporučuje občas vystřídat konzervy čerstvou zeleninou. Alkohol by neměl být striktně zakázán, pokud ho konzumuje ve společnosti svých kamarádů. Muži je možno dopřát v přiměřeném množství i sladkosti. Pozor na přežírání !!! Obézním mužům rapidně klesá pohyblivost a tím jejich výkonnost v posteli a domácnosti.

§5 Chov Co se týče ubytování, je muž relativně nenáročný. Všeobecně mu stačí televizor (dálkové ovládání je nevyhnutelné) a postel. Televizor lze nahradit počítačem. Není dobré ho na celý den zavírat, mohlo by to vést k depresivním stavům, odmítání stravy a poté k úhynu. Na pravidelný přívod kyslíku a udržení přiměřené pohyblivosti se osvědčila práce na zahradě. Kromě toho je dobré vzít ho jedenkrát denně mezi lidi, aby měl výběh.

§6 Péče Dohlédněte na to, aby se aspoň jedenkrát denně umyl a jedenkrát za dva měsíce navštívil holiče. Aby se vyhnul poranění, občas mu ostříhejte nehty. Velmi důležité je dohlédnout Velmi důležité je dohlédnout na to, aby si pravidelně na to, aby si pravidelně měnil spodní prádlo. měnil spodní prádlo.

§7 Choroby Muž má od přírody sklon k dramatizování a přehánění. Dispozice k hypochondrii je mu vrozená. Nezapomínejte: při prochlazení obyčejná kombinace postel a čaj úplně postačí! Upřímné politování nemocného může proces ozdravění výrazně prodloužit. Někteří muži mají bohužel sklon k vypadávání vlasů. Jelikož to neovlivňuje jejich kondici, není třeba se tím zvlášť zabývat.

§8 Výcvik Muž zkrotne velmi rychle, když se s ním správně zachází. Běžné povely k noze, dones, pohov ovládají ti bystřejší již po několika hodinách výcviku. Nezapomeňte na pravidelnost. V případě, že se do výcviku hodlá zapojit i tchýně, je nutno určit jasná pravidla.

§9 Rozmnožování Muži jsou plodní celý rok a podle toho se chovají. V souvislosti s tím je touha muže po dítěti většinou neuvážená a předčasná. Často je pro něj jen účelem, který světí prostředky. Doporučuje se zapůjčit si od rodiny nebo známých pár dětí a tak nejlépe prověřit jeho otcovské schopnosti.

Závěr Obecně je nutno připomenout, že chov muže je náročnější než chov akvarijních rybiček, želv či křečků. Je srovnatelný s chovem psů, koček či jiných větších savců.

Pošli tuto příručku všem svým kamarádkám….