Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak ovlivňuje můj život současná technika

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak ovlivňuje můj život současná technika"— Transkript prezentace:

1 Jak ovlivňuje můj život současná technika
Vytvořila: Natálie Zlotá

2 Současná technika V každé domácnosti je dnes víc než jeden automobil, fotoaparát, mobil, televize apod.. To vše je dnešní moderní technika ve které se vědci předbíhají den co den...

3 Můj pohled na Současnou techniku
*O techniku se zajímám, ale blázen do ní nejsem *V dnešní době existují ‘‘technické vymoženosti‘‘ jako třeba dotykové monitory, mobily, obrazovky u aut a navigace s kterými se setkáte v každé domácnosti.. *Ale taky i roboti, kteří vypadají a chovají se jako lidé Většina takových věcí se vynalézají v Japonsku ..

4 Představení vynálezů I.
Televize S televizí se můžeme dívat na to co se děje ve světě Mobil Mobil má určitě každý děti dospělí i senioři. Mobil je vynález, který pomáhá se bavit s lidmi, které nevidíme tak často (Kamarádi, babička) Fotoaparát Fotoaparát slouží k pořizování a zaznamenání fotografií. Proto se hodí do každé rodiny.

5 Představení vynálezů II.
Počítač Počítač je určitě v každé domácnosti práci a teď už i ve školách při hodinách Informatiky Nootebook Nootebook je vlastně totéž co počítáč. Je, ale menší a může se přenášet Automobil Automobil slouží k převozu lidí. Dnes v domácnosti je nutně potřebný !

6 Závislost dětí na.. Počítačích, televizi, mobilech a jiných technických vynálezů způsobuje obezitu, zaostalost, špatnou fyzičku, kondičku, zhoršení zraku apod !!! Dejte na to pozor !

7 Odkazy na stránky Obrázky:
Kliparty z PowerPointu Text: Můj

8 Moje Logo… Prezentaci vytvořila: Natálie Zlotá VII.třída


Stáhnout ppt "Jak ovlivňuje můj život současná technika"

Podobné prezentace


Reklamy Google