Hlavní atrakce zájezdu: Vychutnání ruchu a atmosféry Čínské čtvrti.  Návštěva chrámu Wat Po s velkou zlatou sochou ležícího Buddhy a Královského Paláce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝLET NA PŘÁNÍ | 17. –
Advertisements

BERLÍN – EVROPSKÁ METROPOLE Berlín – město, kde se moderní dějiny staly symbolem poválečné Evropy
Týdenní dovolená v hotelu Emirates Palace v Abú Zabí stojí více, než vydělá průměrný Čech za celý život. I tak jistě stojí za to nahlédnout, za co je.
Symfonická báseň od Bedřicha Smetany
LODNÍ DOPRAVA.
VY_32_INOVACE_18 Asie - Japonsko
Je to kosmopolitní město podmanivého kouzla a atmosféry, ležící na severním hrotu pahorkatého poloostrova v obrovské zátoce San Francisco Bay. Bylo.
Nizozemsko Země tulipánů, větrných mlýnů, sýrů, dřeváků a krásného mořského pobřeží.
Chrámoví tygři. Wat Pha Luang Ta Bua Chrám tygrů V roce 1999 obyvatelé malé vesnice v provincii Kanchanaburi v Thajsku objevili v lese dvě tygří mláďata.
Brazilské Rio de Janeiro je prý nejkrásnějším městem světa
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Uvádí zájezd cestovní kancelář
Singapur.
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
Zámek Červená Lhota se nachází v Jižních Čechách asi 20 km na SZ od města Jindřichův Hradec.
Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši Francie 2006.
P – Amsterdam a Viena – Fonte Old English tam
Cestovní kancelář SUPER-IN
Hlavní atrakce zájezdu: Projížďka v jeepney, ve vyzdobeném autobusu připomínající americký Jeep. Procházka v nejstarší čínské čtvti na světě. Bezstarostná.
CHORVATSKO PLITVICKÁ JEZERA.
Barma, stát již v antice známý jako "Land of Gold" pro svá nepřeberná přírodní a historicko kulturní bohatství. Barma, stát již v antice známý jako "Land.
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
VY_32_INOVACE_13 Amerika - USA
Inovativní metody v prvouce, vlastivědě a zeměpisu,
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
Z ajímavé BUDOVY a OBJEKTY v BRNĚ První část SOUČASNOST zpracováno - rok 2013.
ÚVOD Nizozemsko nebo-li Holandsko, je jednou ze tří zemí Nizozemského království ležící v severozápadní Evropě. Je jednou z nejhustěji osídlených zemí.
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
Moje cesta na Bajkal Radomír Bílý Několik fotografií a postřehů z mé cesty k nejhlubšímu jezeru světa.
Uvádí zájezd cestovní kancelář
Austrálie-doprava autem vlakem
Nových 7 divů světa Velká čínská zeď  Měla bránit Čínu před nájezdy Hunů  Táhne se stovky kilometrů kolem čínských hranic  Byla vybudována.
Návštěva Bratislavy Listopad 2013 … Bratislava je hlavní město Slovenské republiky, kde má sídlo prezident v Grasalkovičovom paláci na Hodžově náměstí.
SLOVENSKO Martin Schwarz.
Island.
spojené s pevninou dvěma mosty.
Služby vodní dopravy a ostatní formy dopravy
LONDÝN.
Pohled na Prahu očima J.Hausera  Kromě památek skrývá Praha mnoho dalších věcí, jednou z nich jsou krásné ženy!!
Cestovní kancelář.
Autor: Martin Pivnička
Emil František Burian
Madeira Eliška Nováková.
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
New York New York je nejlidnatější město Spojených států. Socha svobody je americký symbol.
Google Street View na českých mapách. Co to je ? Služba postavená nad internetovými mapami Googlu Dostupná na: Nabízí.
OBYVATELSTVO AMERIKY.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Mgr. Dana Vítková NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_ Státy JIŽNÍ EVROPY TEMA: ZEMĚPIS.
VY_32_INOVACE_286_Rozhledny Jesenicka Šablona Identifikátor školy: Jméno autora: Ivana Kašpárková Datum vytvoření: Vzdělávací obor,
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Nejkrásnější města světa
RAKOUSKO pokračování. RAKOUSKO pokračování Obyvatelstvo Hustota - 96 obyv. na 1 km ², 56 % lidí žije ve městech Rakušané 93,4 %,cizinci 6,6 % průměrná.
Druhy dopravních prostředků VY_32_INOVACE_5A_14
Republika Fidžijské ostrovy (Fidži)
SYDNEY.
osobní doprava patří do sféry služeb
Co znamená „Guards“ ? Guards je jednotka britské armády, odpovědná za správu 6 pluků, včetně prestižní skotské stráže a granátníků.
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
Skrytý poklad Sibiře Kamenný les na Leně 1.
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová NÁZEV: VY_32_INOVACE_22_14_20 Doprava
DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Postavení CR v hospodářství
Střední Itálie – Pompeje a Vesuv
Nina Geisselreiterová 4.A
Španělsko Turza lubor 4.a.
Transkript prezentace:

Hlavní atrakce zájezdu: Vychutnání ruchu a atmosféry Čínské čtvrti.  Návštěva chrámu Wat Po s velkou zlatou sochou ležícího Buddhy a Královského Paláce.  Procházka po mezinárodní ulici Khao San Road, která je i centrem cestovatelů a baťůžkářů z celého světa.  Jízda lodí spletitými vodními kanály v centru Bangkoku.  Prozkoumání ostrovů Ko Phi Phi s bílými plážemi a scenériemi, kde se točila většina scén slavného filmu Pláž s Leonardem Di Capriem. Tento ostrov také nabízí nespočet sportovních a outdoorových aktivit jako například pěších výletů, šnorchlování, potápění, jízdu na kajaku, lezení na skalách se zajištěním, pozorování divokých zvířat, atd.  Výlet do zálivu Phang Nga, jenž spolu se stovky vápencový ostrovů a ostrůvků různých prapodivných tvarů dovytváří tento tajemný kout Thajska. V tomto kraji se točilo několik filmů, mezi nimiž je nejznámější Muž se zlatou zbraní s Rogerem Moorem v roli Jamese Bonda.  Přenocování ve vesnici Ko Panyi, postavené nad vodou na kůlech.

Bangkok je jedno z nejrušnějších měst na světě. Podíváme se i tam, kam noha běžného turisty nevkročí.

; Vydáme se nočním vlakem z hlavního nádraží v Bangkoku směr jižní Thajsko.

Cestou na slavný ostrov Ko Phi Phi použijeme celou řadu místních dopravních prostředků včetně moderního lodního trajektu (na fotografii tradiční thajská nákladní loď).

Ostrovy Ko Phi Phi byly zpopularizovány filmem Pláž. Patří mezi nejkrásnější ostrovy thajského království.

Ostrovy byly prapůvodně osidlovány muslimskými rybáři. Dnešní populace je poměrně kosmopolitní. Každý kout ostrova nabízí neuvěřitelně působivé pohledy a scenérie.

Tradiční thajské lodě jsou symbolem místní vodní dopravy a slouží nejen místním, ale také pro přepravu turistů na kratší vzdálenosti.

Pár nocí strávíme v bungalovech přímo na této krásné bílé písečné pláži.

I zde je možnost navštívít pár míst, jež jsou obyčejným turistům skrytá či neznámá.

Nenecháme si ujít místa, kde se točil kultovní film Pláž.

Přes ostrov Phuket se pak následně vydáme směrem na ostrov Ko Panyi. Na snímku kluci na ostrově Phuket hrající místní variaci nohejbalu známou jako sepak takraw.

Záliv Phang Nga, který byl kulisou pro jednu z bondovek, je snad nejfotogeničtejší místo v Thajsku. Skládá se z mnoha ostrovů a ostrůvků vápencového původu. Jedni z nich jsou oblíbený James Bond island a autentický Ko Panyi.

Jedna z dominant zálivu Phang Nga – ostrov James Bond.

Zavítáme na ostrov Ko Panyi, jehož vesnice je celá postavená na dřevených kůlech případně pontonech.

Obyvatelé, žijící na tomto ostrově, jsou nomádského původu, jejichž předci připluli na ostrov z Indonésie. Jsou povětšinou muslimského vyznání.

Hlavní činností obyvatelů Ko Panyi, tak zvaných mořských cikánů, je stále rybaření. Kromě toho, po mnoha letech izolace, jejich ostrov otevřel své brány také turistům.

Na Ko Panyi zůstaneme pár dní. Takovýto úžasný výhled se bude naskýtat z našeho malého penzionu

Zpět na ostrov Phuket a poté letecky do Bangkoku. Na shledanou příště – La korn!