Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické."— Transkript prezentace:

1 Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické minulosti a turistického ruchu. Nad Leptokárií se pyšně zdvihá do úchvatné výšky 2917 metrů Olympské pohoří, kde od nepaměti sídlí 12 bohů.

2

3 Leptokária je oblíbené turistické letovisko Olympské riviéry s dlouhou písčito- oblázkovou pláží. Zdejší mořská voda je díky své čistotě opakovaně oceňována Modrou vlajkou Evropské unie. Původně malá pobřežní vesnička se díky pěkné poloze a příznivým klimatickým podmínkám, vyhovujícím i alergikům, postupně rozrostla v živé turistické letovisko, vhodné pro rekreaci klientů všech generací.

4 Leptokarie je kombinací přírodních kontrastů blankytného moře a masivních horských hřebenů. Voda Egejského moře,která omývá zdejší pobřeží je ekologicky uznána na 98% jako jedna z nejkvalitnějších v celém Řecku. Turisté sem přijíždějí nejen za odpočinkem,ale léčí zde různé kožní choroby a také choroby dýchacích cest.

5 Svahy bájného Olympu lákají k výletům a vycházkám. Voda, která pramení z Olympského pohoří je zhodnocena jako nejlepší pitná voda v Řecku. Teplota ovzduší a mořské vody je velice příznivá a příjemná od května do října. V přívětivém městečku Leptokarie se setkáte nejen s čilým turistickým ruchem,ale také s vrozenou pohostinností pravých Řeků.

6 Městská pláž je směsicí písku a oblázků,s pozvolným sestupem do moře,což je vhodné i pro koupání rodičů s dětmi. Rovněž je zde několik vodních atrakcí a hřišť na volejbal. Pobřeží moře je zde lemováno velkou řadou restaurací,taveren a kaváren s posezením pod slunečníky přímo na pláži.

7 Po osprchování můžete navštívit nedalekou centrální část městečka, kde je spousta obchodů, obchůdků a jiných turistických lákadel, zde můžete trávit čas až do pozdního večera. V městském parku jsou umístěny další zábavné atrakce pro děti jako trampolíny, skluzavky, houpačky apod.

8 Ubytování: penzion Tena

9 Pojeďte s námi do přímořského letoviska LEPTOKÁRIE v Řecku Penzion Tena – 350 m od moře Termín: 23.5.-4.6.2014 10 NOCÍ/13 DNÍ Cena: 5. 850,- Kč/os Cena zahrnuje:  autobusovou dopravu, pojištění CK proti úpadku, delegáta  ubytování v Penzionu TENA (3 lůžková studia, sprchový a kuchyňský kout, WC) Cena nezahrnuje:  cestovní pojištění na cestu a pobyt Informace v CK ŠIMAKO PB, s.r.o. Ing. Vladimíra Matysová, 26101 Příbram 1, Gen. Tesaříka 125 Tel: 318 621 784, mobil: 775 100 933, e-mail: vedeni@simakopb.cz


Stáhnout ppt "Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické."

Podobné prezentace


Reklamy Google