Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pohled na Prahu očima J.Hausera  Kromě památek skrývá Praha mnoho dalších věcí, jednou z nich jsou krásné ženy!!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pohled na Prahu očima J.Hausera  Kromě památek skrývá Praha mnoho dalších věcí, jednou z nich jsou krásné ženy!!"— Transkript prezentace:

1

2 Pohled na Prahu očima J.Hausera  Kromě památek skrývá Praha mnoho dalších věcí, jednou z nich jsou krásné ženy!!

3 Pohled Prahy J.Hausera  Návštěva chrámu sv.Víta s sebou přinesla nejenom krásné památky, ale především krásné ženy.Většina z nich byly Francouzky, Angličanky, Němky, ale sem tam se dalo zakopnout i o Češku, to už bylo ale co říct.

4  Po návštěvě chrámu sv.Víta jsme zamířili na výstavu umělce Zdeňka Buriana, tam byl výhled na ženy zcela nulový, protože výstavu navštěvovaly většinou základní školy!!

5 Pohled Prahy J.Hausera  Nejlepší část této exkurze přišla v metru, nejenom na zpáteční cestě, ale i při cestě na onu exkurzi.

6  V metru se daly najít snad všecky typy dívek, štíhlé, silnější, vysoké, malé, hnědovlásky, brunetky, blondýnky, prostě snad úplně všecky!! To potěšilo nejen mě, ale i Tomáše Štastného či Honzu Červenku!!!!!!!


Stáhnout ppt "Pohled na Prahu očima J.Hausera  Kromě památek skrývá Praha mnoho dalších věcí, jednou z nich jsou krásné ženy!!"

Podobné prezentace


Reklamy Google