Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Týdenní dovolená v hotelu Emirates Palace v Abú Zabí stojí více, než vydělá průměrný Čech za celý život. I tak jistě stojí za to nahlédnout, za co je.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Týdenní dovolená v hotelu Emirates Palace v Abú Zabí stojí více, než vydělá průměrný Čech za celý život. I tak jistě stojí za to nahlédnout, za co je."— Transkript prezentace:

1

2 Týdenní dovolená v hotelu Emirates Palace v Abú Zabí stojí více, než vydělá průměrný Čech za celý život. I tak jistě stojí za to nahlédnout, za co je v dnešním světě možné utratit přes 16 milionů korun za týden.

3 Zpáteční letenka z jakéhokoliv letiště, na které létají Etihad Airlines, do Abú Zabí. Pobyt dlouhý sedm nocí v královském apartmá o velikosti přibližně 800m2 na bázi all inclusive. Německá limuzína Maybach s řidičem je vám k dispozici po celou dobu pobytu v Abú Zabí. Výlet na jeden den soukromou stíhačkou do Íránu, kde si host nechá vytvořit perský koberec dle svého přání od experta používajícího ty nejkvalitnější materiály. Výlet na jeden den soukromou stíhačkou do Jordánska k Mrtvému moři, kde si dopřeje mimo jiné lázeňské procedury v lázních ubytovacího zařízení Kempinski Hotel Ishtar. Výlet na jeden den soukromou stíhačkou do Bahrajnu, kde si host z moře během potápění vyloví svou vlastní perlu, kterou si poté nechá dle svého přání zpracovat v klenotnictví. Vstup do luxusního golfového klubu Abu Dhabi Golf Club. S experty z YAS Perfume si host vytvoří svůj vlastní parfém. Lázeňské procedury v luxusních Anantara Spa. Rybaření na širém moři daleko od břehu. Dárky v podobě výletu helikoptérou na pozorování západu Slunce či na opuštěný ostrov. Vzácné perly od Roberta Wanga a vybrané sportovní zbraně od Holland & Holland Sporting Guns.

4 Jen před několika týdny pak Emirates Airlines představily jako první na světě výsadu pro cestovatele, kteří využívají business class. Na palubě Airbusu 380 se totiž mohou i vysprchovat. Kolik paliva se kvůli této vychytávce spotřebuje navíc, si raději nepřejte vědět.

5 Hotel Emirates Palace v Abú Zabí

6

7

8

9

10

11

12 Největší atrakcí Abú Dhabi je palác místního emíra, který tradičně dědí titul prezidenta SAE.

13 flafyket


Stáhnout ppt "Týdenní dovolená v hotelu Emirates Palace v Abú Zabí stojí více, než vydělá průměrný Čech za celý život. I tak jistě stojí za to nahlédnout, za co je."

Podobné prezentace


Reklamy Google