Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co znamená „Guards“ ? Guards je jednotka britské armády, odpovědná za správu 6 pluků, včetně prestižní skotské stráže a granátníků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co znamená „Guards“ ? Guards je jednotka britské armády, odpovědná za správu 6 pluků, včetně prestižní skotské stráže a granátníků."— Transkript prezentace:

1

2 Co znamená „Guards“ ? Guards je jednotka britské armády, odpovědná za správu 6 pluků, včetně prestižní skotské stráže a granátníků.

3 Jaká je provázanost mezi Guards Polo Clubem a La Martinou?
La Martina není jen sportovní Polo oblečení, je to životní styl La Martina je původem z Argentiny, ze země, ze které pocházejí ti nejlepší polo hráči světa To nejpokročilejší technické vybavení pro Polo vyrábí La Martina v Argentině La Martina chápe Polo jako sport a také jako kulturu Stylové a určené k výkonu nejen pro Polo hráče Jaká je provázanost mezi Guards Polo Clubem a La Martinou?

4 GUARDS POLO CLUB Nachází se ve Velkém Windsorském parku, Guards Polo Club má vojenské pozadí a je často navštěvován královskou rodinou. Princ Filip, vévoda z Edinburghu, je prezidentem Guards Polo Clubu. Guards je největší polo klub v Evropě, co do počtu členů a množství polo hřišť.

5 Přes 1000 společenských členů a skoro 200 hrajících členů
GUARDS POLO CLUB Přes 1000 společenských členů a skoro 200 hrajících členů Hrací sezóna – od Dubna do poloviny Září 25% hráčů jsou zahraniční návštěvníci z Evropy, Středního a Dálného východu a Severní a Jižní Ameriky

6 Jeho královská výsost královna Elizabeth II oficiálně otevřela La Martina obchod v Guards Polo Clubu v roce 2009

7 Její Výsost Královna sleduje hru z Royla Boxu
Fasáda La Martina obchodu v Guards Polo Clubu

8 Guards kolekce La Martiny kombinuje inspiraci z autentických královských a vojenských uniforem, spolu s designem odvozeným od tradičního sportu Polo Symboly, grafika a výložky jsou převzaty z původního archivu královské rodiny.

9 Luxusní zlaté výšivky Detailně propracované límce Okrasné zdobení na ramenou Kovové knoflíky Autentické detaily na rukávech

10 Top linie Guards se jmenuje „Royal Box“
Kompletní look pro prestižní hosty, kteří navštěvují Polo turnaje Odpovídá konkrétnímu a exkluzivnímu společenskému postavení Představuje formální oblékání pro ty, kteří se chtějí odlišit a mají rádi sport Polo a jeho kulturní postavení

11 Royal Box je budova s výhledem na královskou půdu
Royal Box je budova s výhledem na královskou půdu. Tato část je vyhrazena výlučně pro královskou, když se chtějí dívat na zápasy pólo pořádané v Guards Polo Clubu. Royal Box kolekce jsou dodávány se speciálním Royal Box lístkem, na který si může zákazník vypsat své jméno a stát se "vlastníkem" tohoto krásného kusu oblečení.


Stáhnout ppt "Co znamená „Guards“ ? Guards je jednotka britské armády, odpovědná za správu 6 pluků, včetně prestižní skotské stráže a granátníků."

Podobné prezentace


Reklamy Google