Stáže M.F.T.A.P. ze dvou pohledů Lucie Mezníková Magistrát města Brna

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Animace škol (šablony). Termíny Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK) Avízo výzvy – duben 2016 První výzva (vlna) – květen 2016 Právní.
Advertisements

Ředitelka Mgr. Alena Sakařová Mentor Bc. Alena Bártíková Biografie, plánování péče o klienty a mimořádné překážky v praxi.
Informace z ČŠI Jiří Machačný školní inspektor Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK ( )
Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Klíčová aktivita 2 Systém vzdělávání Mgr.Regina Jonášová Praha
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
Hodnocení bakalářské práce. Formální náležitosti BP odevzdat ve 2 vyhotoveních a v elektronické podobě (PDF) Dodržet termín odevzdání Hodnotí vedoucí.
Dotazníkové šetření Analýza poptávky po dalším profesním vzdělávání v Jihomoravském kraji Brno.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Jaké je místo knihovny ve vzdělávacím procesu vysoké školy? Hana Landová SIC ČZU v Praze Celostátní porada vysokoškolských knihoven a 10. listopadu.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Komise pro podmíněné propuštění (KPP) Společný projekt PMS CR, VS ČR a Českého helsinského výboru.
Krajská konference primární prevence rizikového chování 2. ročník Liberec, 31. března 2016.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Problematika dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR Autor bakalářské práce:
Proč je dobré požádat o prostředky ze šablon. Je to jednoduché Není to souboj o peníze – vyjdou na každou školu Žádost o podporu i zprávy o realizaci.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
 OP VVV, MŠMT ČR  Průběžná výzva – 3 vlny (r. 2016, 2018, 2020)  Úroveň reflektující potřeby území = Prolnutí s výstupy z MAP (2. vlna)  Alokace –
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 Ing. Michaela Stříbrná.
CESTA PRO CHYTROU BUDOUCNOST. SMART CITIES Teorie?Koncepce? Realita? Neohraničený urbanistický koncept Informační technologie pro efektivní správu měst.
Informační a poradenské centrum ZČU
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Ústav technicko - technologický ZHODNOCENÍ EFEKTIVNOSTI DOTAČNÍCH TITULŮ.
Workshop Multidisciplinární a interdisciplinární spolupráce na téma:
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Autor: Pavel Maroušek Vedoucí: Ing. Martin Maršík, PhD.
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku
Diplomový seminář 1. setkání.
EVIDENCE DOCHÁZKY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Pracovní motivace a její naplnění u zaměstnanců ve vybraném kraji
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Školní fórum Jarní škola NSZM - Litoměřice
Hlavní město praha a integrace cizinců
Seminární práce ČESKO – SLOVENSKÁ MIGRACE PO ROZDĚLENÍ ČESKOSLOVENSKA
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Optimalizace materiálových toků ve vybrané společnosti
Adaptace jedinců v novém pracovním prostředí
Evaluace a hodnocení Evaluace Autoevaluace ©.
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti pro oblast vysokých škol na období Petr.
OŠMS, Krajský úřad Kraje Vysočina
Anketa v různých socio-profesních skupinách Klikni.
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ústav podnikové strategie Analýza komunikačních chyb řídících pracovníků ve vybrané společnosti.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Vedení organizace a vedení lidí 2. část
Setkání kariérových poradců
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
PPP!!! VŠ - PARTNERSTVÍ PROJEKTOVÉHO PROSTŘEDÍ VYSOKÝCH ŠKOL
Animace škol (šablony)
IRP 2017 (Internacionalizace) Výměnná laboratorní praktika FM TUL/HSZG
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
Autoevaluace z pohledu
Výběrové řízení z hlediska právního a psychologického
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Průběžné výsledky řešení projektu týmem VŠE v Praze
Organizace práce na prodejně
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
reg. číslo projektu: ​ CZ /0.0/0.0/17_052/
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
ZŠ Ostrava-Hrabůvka, Klegova 27 příspěvková organizace
Diagnostika dítěte předškolního věku
Transkript prezentace:

Stáže M.F.T.A.P. ze dvou pohledů Lucie Mezníková Magistrát města Brna

Česká stáž Personální oddělení Magistrátu města Brna, mentor: vedoucí oddělení Průběh stáže:vstupní školení, seznámení se s jednotlivými činnostmi pracoviště a legislativou k dané problematice,aktivní zapojení do chodu oddělení, získávání poznatků ke zpracování DP

Stáž ve Francii C.R.O.U.S., vedoucí stáže: ředitel instituce Konkrétní téma: „Ekonomická rovnováha tarifikace nájemného ubytování pro studenty“. Průběh stáže: seznámení s problematikou, práce na samostatném úkolu, účast na jednáních, ve výběrových komisích

Celkové zhodnocení stáží Náplň a struktura – mírně odlišné pojetí v ČR a ve Francii Délka - dostačující za předpokladu absolvování české stáže najednou (v průběhu jednoho měsíce) Přínos pro další profesní uplatnění - lepší orientace v prostředí VS

Stáž z opačné perspektivy Profil studenta ESF MU - jazyková vybavenost, samostatnost Náplň stáže a její zajištění - důležitý vhodný termín Přístup stážistů i vedoucích stáže - vlastní iniciativa a pozitivní přístup Přínos studentů ESF MU pro instituci - nový pohled, inovativní řešení

Děkuji za pozornost !