Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

EVIDENCE DOCHÁZKY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "EVIDENCE DOCHÁZKY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice."— Transkript prezentace:

1 EVIDENCE DOCHÁZKY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice

2 Období výuky - docházka Na zapomenutí ISIC karty nebude brán zřetel!
Časová osa Období výuky - docházka Základem pro evidenci docházky jsou čtečky, které se nacházejí u každé učebny. Po přiložení platné ISIC karty ke čtečce student získá záznam do své docházky. Na zapomenutí ISIC karty nebude brán zřetel. Pro započtení docházky si student 15 min před začátkem hodiny a nejdéle do 15 min od začátku semináře musí přiložit kartu ke čtečce. Pokud student odejde více než 10 min před koncem semináře, bude mu účast stornována. Opravím v intranetu ručně (ikona: ) Na zapomenutí ISIC karty nebude brán zřetel! Vyučující provede před začátkem každého semináře kontrolu počtu studentů.

3 Období výuky - docházka Omluvenky vyučující neřeší!
Časová osa Období výuky - docházka Pokud si student neoprávněně čipne (čipne a nebude fyzicky ve třídě), docházka nebude započtena a dojde k zahájení disciplinárního řízení. Nefunkční čtečka = provedu docházku papírovým způsobem a nejpozději následující pracovní den předám odbornému referentovi pro pedagogickou činnost Student překládá omluvenku odbornému referentovi pro pedagogickou činnost. O uznání/neuznání rozhodne zástupce ředitele ÚPS pro pedagogickou činnost. Pokud je omluvenka uznaná, student je omluven v intranetu odborným referentem pro pedagogickou činnost pomocí ikony Omluvenky vyučující neřeší!

4 Období výuky – docházka / absence
Časová osa Období výuky – docházka / absence Student vidí svoji docházku v IS->poznámkové bloky *0 nesplněno = NESPLNĚNÁ DOCHÁZKA *1 splněno = SPLNĚNÁ DOCHÁZKA Absence = Nepřítomen Hodina zrušena = přítomen Omluvenka přijata = přítomen Povolené absence: 13 týdnů výuky – 4 povolené absence 26 týdnů výuky (např. jazyky) – 8 povolených absencí Výuka každý druhý týden – 2 povolené absence. Maximálně 4 povolené absence!

5 ? Prostor pro dotazy…. Děkuji za pozornost. Ukázka v IS
Ukázka v intranetu ? Prostor pro dotazy…. Děkuji za pozornost. Oddělení zástupce pro pedagogickou činnost: Bc. Eva Simotová Kancelář: D106P Tel Bc. Markéta Kubová kancelář: D106L Tel


Stáhnout ppt "EVIDENCE DOCHÁZKY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice."

Podobné prezentace


Reklamy Google