Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Setkání kariérových poradců

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Setkání kariérových poradců"— Transkript prezentace:

1 Setkání kariérových poradců
Teplice – „Implementace Krajského akčního plánu 1 Ústeckého kraje A“ Reg. č.: CZ /0.0/0.0/16_034/

2 Stipendijní program KZ, a. s.
Bc. Martin Černý, MSc. Vedoucí Střediska lékařské knihovny Vzdělávací institut Krajská zdravotní, a. s.

3 Základní informace PROČ? KDE?
FINANČNÍ PODPORA JISTOTA ZAMĚSTNÁNÍ V NEJVĚTŠÍM ZDRAVOTNICKÉM ZAŘÍZENÍ ÚK KDE? - JAK? Kontaktovat pracovníky Personálního odd.: Helena Klatovská – telefon:  477 114 121 nebo  

4 Koho můžeme podpořit? VOŠ + VŠ SOŠ Ročník: 3. roč.
Částka: 2000 ,- / měsíčně Program: zdravotnický asistent Ročník: 4. roč. Částka: 4000 ,- / měsíčně Ročník: 2. roč. a vyšší Částka: 5000 ,- / měsíčně Programy: všeob. sestra, fyzioterapeut a zdravotnický záchranář

5 Praktické dotazy Co musím splnit, abych stipendium obdržel?
- Být studentem prezenční formy podporovaného programu - Podat žádost (posuzuje Správní rada Nadačního fondu) - Výzva k podpisu smlouvy – podepsat smlouvu.

6 Jakou formou je stipendium vypláceno? Převodem na účet
Podzimní termín: vypláceno měsíčně za školní rok Jarní termín: stejná celková částka, menší počet plateb (školní rok je zkrácen)

7 Musím v průběhu pobírání stipendia něco dokládat?
Ano, dokládám, že úspěšně pokračuji ve studiu, na základě toho je prodlužována smlouva o poskytování stipendia.

8 Jaký je závazek z pobírání stipendia?
Pobíráním stipendia se zavazuji pracovat v KZ, a. s. minimálně po dobu 3 let v příslušném vystudovaném programu. KZ, a.s. uplatňuje individuální přístup (např. odklad nástupu), a to i v tom, ve které z nemocnic KZ, a.s. budu pracovat.

9 Neudělám maturitu, jaký je další postup
Neudělám maturitu, jaký je další postup? Musím stipendium vracet a jak je to se závazkem? Maturitu by student měl udělat v termínu vycházejícím ze zákona, tedy do pěti let od ukončení studia. Pokud by ani v tomto termínu maturitu neudělal, bylo by nutné, aby stipendium vrátil, protože nemůže dostát závazku ze smlouvy o poskytnutí stipendia.

10 Ukončím studium maturitou, nastupuji na VOŠ, VŠ – jaký je další postup a jak je to se závazkem, sčítá se? Studuji dál v denním studiu a pobírám stipendium - závazek je možné odložit !!! a závazek se prodlužuje za dobu, kdy pobírám další stipendium (1+3 roky). Studuji dám v dálkové formě studia – KZ, a.s. vytvoří podmínky pro studium např. kvalifikační dohoda – studium při zaměstnání. Mohu pohodlně studovat dále, pobírat vysokou částku finanční podpory a mít zaručenou jistotu odpovídajícího zaměstnání podle toho, co studuji.

11 …proč pracovat v KZ…?

12 Dominantní poskytovatel zdravotní péče v Ústeckém kraji
Stabilita Rychlý profesní růst Akreditovaná pracoviště = snadný přístup ke specializačnímu vzdělávání Individuální přístup ke každému studentovi & zaměstnanci

13 ZALEŽÍ NÁM NA KAŽDÉM ČLENU TÝMU
VAŠÍM CÍLEM JE DOBRÉ ZAMĚSTNÁNÍ, PŘÍJEMNÁ ATMOSFÉRA NA PRACOVIŠTI A ODPOVÍDAJÍCÍ PLAT = TO JE KRAJSKÁ ZDRAVOTNÍ, A. S.

14 VAŠE ZNALOSTI V KZ, A. S. UPLATNÍTE
SPOKOJENOST PACIENTŮ A MODERNÍ PROSTŘEDÍ JSOU NAŠE PRIORITY VAŠE ZNALOSTI JSOU KLÍČOVÉ, UMOŽNÍME VÁM JE VYUŽÍT NA ŠPIČKOVÝCH PRACOVIŠTÍCH NAPŘÍČ KZ, A. S.

15 PODPORUJEME VÁŠ OSOBNÍ ROZVOJ
DALŠÍ SPECIALIZAČNÍ A ODBORNÉ VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ HRADÍ KRAJSKÁ ZDRAVOTNÍ, A. S. MŮŽETE VYUŽÍT CELOU ŘADU PODPOR V TOMTO PROCESU (VZDĚLÁVACÍ INSTITUT, LÉKAŘSKÁ KNIHOVNA, INTERNÍ GRANTOVÁ SOUTĚŽ)

16 Váš partner při studiu a zaměstnání


Stáhnout ppt "Setkání kariérových poradců"

Podobné prezentace


Reklamy Google