iFIS*WebMailer Průvodce produktem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
Advertisements

Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Práce s okny.
Support.ebsco.com EBSCO Discovery Service Tutoriál 3. ledna 2013.
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Program pro monitorování systému SAP Basis Release 6.40
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
IT začátečníci - Word Modul 3.
Základy práce s počítačem – lekce I. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Informační systém Patricie pro Cestovní kanceláře.
SmartPhone start - Apple iPhone
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Hromadná korespondence
WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
Tabulkový procesor.
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Tutoriál Vyhledávání v obchodních databázích Business Source
Hromadná korespondence
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_384_ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
MS ACCESS parametrický dotaz
MS ACCESS - FORMULÁŘE Databázové systémy.
TurboAsistent pro Windows komplexní program pro lékaře
MS Internet Explorer Prohlížeč – zobrazuje www stránky Obsahuje:
Excel export a import dat. Import dat z webu.
European Computer Driving Licence Modul 7 – Služby informačních sítí Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Power Point– sestavujeme prezentaci
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
Propojování tabulek Vytvořte tabulku obsahující součty a průměry dávek státní podpory z let 1996 – 2000.
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
APLIKACE BENEFIT7 - ÚVOD
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
David Klíma- 1 - Elektronická pošta Slouží k přenosu zpráv po internetu Každý uživatel má - zavináč Klimad – uživatelské.
Databáze Formuláře VY_32_INOVACE_7B18. Formuláře Umožňují zobrazit data z tabulek uživatelsky vhodným způsobem Mohou být zobrazena data z více tabulek.
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Databáze MS ACCESS 2010.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Název školy:Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:VY_32_INOVACE_NAV2-4.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu: Střední zdravotnická škola ÚO – šablony Registračn í č í slo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Š ablona: III/2.
Manuál pro editaci webu PCP
Tiskárny a konfigurace tisku
Jak sestavit dokument v Apstr 4
PRACOVNÍ PLOCHA Vasyl Lutsak.
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
Datové referáty Apstr4.
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
Elektronická pošta.
APLIKACE OctopusPro - Hlídač LV
Tlačítka pro zavírání a změnu velikosti
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Transkript prezentace:

iFIS*WebMailer Průvodce produktem Jedná se o automaticky běžící prezentaci (Tutorial)

Zadejte svou e-mail adresu. Zadejte vaší e-mail adresu

Pokud požadujete, aby systém sestavu zaslal i dalším osobám, které jsou ve vztahu k zadávaným požadavkům (typicky spoluřešitelé grantů), zaškrtněte toto políčko. Zadejte vaší e-mail adresu

Vyberte sestavu, kterou požadujete. Zvolte skupinu sestav podle kategorie uživatele do které patříte (např. pro řešitele). Zadejte vaší e-mail adresu Vyberte sestavu, kterou požadujete.

Vyplňte postupně jednotlivé parametry sestavy, postupujte shora dolů. Pokud si nevíte rady s jednotlivými parametry, použijte tlačítko pro zobrazení nápovědy (vpravo nahoře). Zobrazí se Vám k formuláři odpovídající nápověda. Poznámka Pro výběr hodnot použijte nabídku skrytou pod touto ikonou, pokud není v nápovědě uvedená jiná možnost.

Vyberte požadovanou hodnotu. Pokud se Vám nenabízí žádná akce (grant, hosp. smlouva,...) nebo pokud se Vám nenabízí žádné středisko, je to tím, že k Vámi zadané e-mail adrese není nastaveno odpovídající oprávnění a proto kontaktujte správce WebMaileru Vyberte požadovanou hodnotu.

Zvolte další parametry, jako zde rozsah období.

Zadané parametry potvrďte a objeví se Vám další formulář pro zadání parametrů požadavku.

Vyplňte nebo nastavte jednotlivé parametry požadavku. Pole "Označení sestavy (Subjekt)" upravte tak, aby Vám tento text umožnil snadnou orientaci v seznamu příchozí pošty. Pole je standardně předvyplněno názvem sestavy. Zapište požadavek.

Požadavek byl přijat, nyní čekejte na výsledek.

… a příloha se sestavou ve Vámi požadovaném formátu. Zpráva obsahuje dvě části. V těle zprávy se nachází HTML dokument se seznamem všech Vámi opakovaně plánovaných požadavků … … a příloha se sestavou ve Vámi požadovaném formátu. Výsledek Vám dorazil elektronickou poštou během několika málo minut. Otevřete přílohu zprávy (uložte a otevřete). Vlastní způsob otevření sestavy je závislý na Vámi používaném poštovním klientovi (doporučujeme MS Outlook nebo MS Outlook Express). Sestava se otevře v příslušném prohlížeči pokud ho máte instalován (Internet Explorer, MS Excel Viewer, ...)

Tisk sestavy provedete z příslušného prohlížeče Tisk sestavy provedete z příslušného prohlížeče. Pro přehlednější tisk HTML sestav nastavte svůj prohlížeč tak, aby umožňoval tisk barev a obrázků na pozadí (pro Internet Explorer se tato volba nachází v Nástroje -> Možnosti Internetu -> Upřesnit -> Tisk).

iFIS*WebMailer Zrušení požadavků

Označte požadavky, které chcete zrušit. Otevřete poslední doručenou zprávu z WebMaileru. V těle zprávy se nachází HTML dokument se seznamem všech Vámi opakovaně plánovaných požadavků. Označte požadavky, které chcete zrušit. Pokračujte volbou "Zrušit"

Ano, definitivně zruší vybrané požadavky! Objeví se Vám formulář se seznamem Vámi rušených požadavků, vyžadující potvrzení Vaší akce. Ano, definitivně zruší vybrané požadavky! Ne, zavře okno.

iFIS*WebMailer Konec prezentace Ukončete uzavřením okna nebo klávesou Esc