Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat"— Transkript prezentace:

1 Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
Škola RISCON – Lekce 1 Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat

2 Pokyny Na následujících několika snímcích uvidíte příklad, jak v programu RISCON provedete určitou funkci. Některé funkce, které jsou představeny v rámci Školy RISCON, nemusí být dostupné v testovací verzi. Pokud máte nápad, jakou funkci bychom v rámci Školy RISCON měli podrobněji vysvětlit, dejte nám o tom vědět prostřednictvím k tomu určeného komunikačního kanálu na adrese

3 Z nabídky „Katalogy“ vyberte možnost „Soubory bezpečnostních parametrů“.

4 Klikněte levým tlačítkem myší nad tlačítkem „Nový“.

5 Vyplňte postupně všechny kolonky počínaje Názvem souboru bezpečnostních parametrů, který bude pravděpodobně stejný, jako název organizace nebo organizační jednotky, kterou budete zpracovávat. Na další pole se dostanete stisknutím tabelátoru nebo kliknutím myši. Věnujte pozornost kolonce „Vlastní název bezpečnostního pokynu pro zaměstnance“. Zde můžete tento dokument nazvat pro danou organizaci. Může zde být napsáno např. „Místní provozní bezpečnostní předpis“.

6 31.12.2018 3. Stiskněte myší tlačítko „Uložit“.
1. V tomto místě můžete tlačítkem „Získat“ najít cestu na soubor ve formátu BMP, GIF nebo JPG, který obsahuje logo organizace, kterou budete zpracovávat. Toto grafické logo se bude objevovat téměř na všech výstupních sestavách, které se budou této organizace týkat. Tím dodáte těmto výstupním dokumentům mnohem lepší vzhled spjatý s danou organizací. 2. Pokud nějaký soubor s obrázkovým logem vyberete, objeví se zde vybrané grafické logo pro kontrolu…

7 Nyní je příslušná organizace nebo organizační jednotka definována a program RISCON s ní může začít pracovat. Prostředí pro definici údajů o organizacích zavřete kliknutím na tlačítko „Zavřít“.

8 Z nabídky „Katalogy“ vyberte možnost „Zvolit jiný soubor bezpečnostních parametrů“.

9 1. Vlevo se objeví seznam organizací nebo organizačních jednotek, které jsou v programu RISCON definovány. Tlačítkem myši klikněte na název té, se kterou chcete pracovat. 2. Klikněte myší na tlačítko „Zvolit vybraný SBP“.

10 V horní aplikační liště se objeví název organizace, se kterou RISCON právě pracuje.
V aplikační liště se také dozvíte: instalovaná verze RISCON, - typ licence (start, net, multi, pro), - počet dní do konce platnosti licence, - právě přihlášený uživatel.


Stáhnout ppt "Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat"

Podobné prezentace


Reklamy Google