Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online"— Transkript prezentace:

1 Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Přečtěte si tyto tipy a naučte se: 1 Přizpůsobit logo 2 Přizpůsobit navigaci 3 Přizpůsobit motiv 4 Přizpůsobit rozložení stránky 5 Přizpůsobit webové části

2 Přizpůsobení loga Můžete změnit logo na svém webu. Týmový web
Office | SharePoint Informace o webu TW Týmový web Týmový web Informace o webu Změnit vašelogo.jpg uložit TW Office | SharePoint Týmový web A C Klikněte na > Informace o webu. Zkontrolujte si své aktualizované logo. B Otevře se panel Informace o webu. Klikněte na Změnit, vyberte obrázek, který chcete použít, a potom klikněte na Otevřít > Uložit. Doporučená velikost loga je 64 × 64 px.

3 Přizpůsobení navigace
Na levém navigačním panelu (Snadné spuštění), horním navigačním panelu nebo navigačním panelu centrálního webu můžete přidávat a odstraňovat odkazy nebo měnit jejich pořadí a pozice. Office | SharePoint Domů TW Týmový web Upravit Office | SharePoint Domů Uložit Zrušit Upravit Přesunout nahoru Přesunout dolů Vytvořit pododkaz Odebrat Zvolte možnost Domů Uložit Zrušit Přidat odkaz Adresa Zobrazovaný název Nová položka nabídky Adresa URL Office | SharePoint A B C Pokud chcete změnit navigaci, klikněte na Upravit. Pokud chcete upravit existující odkazy, klikněte na tři tečky (...) vedle odkazu. Upravit: Umožňuje změnit adresu a/nebo zobrazovaný název. Přesunout nahoru: Přesune odkaz nahoru. Přesunout dolů: Přesune odkaz dolů. Vytvořit pododkaz: Umožňuje vytvořit pododkaz k odkazu výše. Zvýšit úroveň pododkazu: Převede pododkaz na odkaz nejvyšší úrovně. Odebrat: Odstraní položku nabídky. Pokud chcete přidat nový odkaz, klikněte na ikonu +, která se zobrazí, když umístíte ukazatel myši nad nebo pod odkaz. V dialogovém okně, které se zobrazí, zvolte možnost Adresa URL a přidejte vlastní odkaz nebo vyberte některou z výchozích položek přidružených k vašemu webu. Potom klikněte na OK.

4 Přizpůsobení motivu Tady je postup, jak změnit vzhled webu SharePointu Online. Office | SharePoint TW Týmový web Změna vzhledu Office | SharePoint TW Týmový web Změna vzhledu Office | SharePoint TW Týmový web Motivy SharePointu Změna vzhledu Abc Aktuální Oranžová Zelená Tmavě žlutá Použít Office | SharePoint TW Týmový web Změna vzhledu A Klikněte na > Změna vzhledu. C B Před a po Tady je příklad toho, co se stane, když pro týmový web SharePointu Online vyberete motiv Tmavě žlutá. Pozadí se změní na černé, text se přepne na bílý a další prvky se přebarví z modré na žlutou. Otevře se panel Změna vzhledu. Vyberte požadovaný motiv a potom klikněte na Použít. Pokud vyberete předdefinovaný motiv, můžete dále přizpůsobit hlavní barvu a barvu zvýraznění.

5 Přidání stránek Na svůj web můžete snadno přidat nové stránky a obsah. Tady je postup: Office | SharePoint Stránky Stránka + Nové TW Týmový web Nadpis stránky Týmový web Office | SharePoint Jeden sloupec Dva sloupce Tři sloupce Office | SharePoint Nadpis stránky TW Týmový web Třetinový levý sloupec Třetinový pravý sloupec A C Klikněte na Nové > Stránka. Kliknutím na ikonu + nalevo můžete přidat oddíly a sloupce. Kliknutím na ikonu + uprostřed můžete přidat webovou část. Publikování Uživatelé stránku na webu neuvidí, dokud ji nepublikujete. Publikované stránky si můžou zobrazit uživatelé, kteří mají na webu příslušná oprávnění. B Můžete přidat nadpis stránky a obrázek.

6 Webové části Při navrhování stránky můžete přidat různé prvky a vytvořit jedinečný a působivý obsah webu. A a B Tady jsou některé často používané webové části. Text Umožňuje přidat na stránku text a tabulky. Obrázek Umožňuje přidat obrázek z knihovny, nahrát nový nebo nějaký vyhledat online. Odkaz Pomocí webové části Odkaz můžete přidat odkaz s náhledem na interní nebo externí obsah. Vložit Umožňuje obohatit stránku zobrazením obsahu z jiných webů. Zvýrazněný obsah Umožňuje dynamicky zobrazovat obsah na základě typu obsahu, filtrování nebo hledaného řetězce. Prohlížeč souborů Umožňuje vložit na stránku různé typy souborů. K dispozici je mnoho dalších webových částí. Úplný seznam najdete na adrese A Pokud chcete přidat webové části, klikněte na ikonu +, která se zobrazí, když nastavíte ukazatel myši na stránku nebo oddíl na stránce. Získejte vlastní kopii této infografiky a dalších infografik o SharePointu: aka.ms/getspinfographics


Stáhnout ppt "Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online"

Podobné prezentace


Reklamy Google