Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty."— Transkript prezentace:

1 AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty

2 Přístup k zadávání on-line obchodů, je umožněn přes WWW stránky AKCENTA CZ, kliknutím na pole „Vstup do OLB“ v pravém horním rohu obrazovky. FX OPCE - POPIS

3 V tomto okně si klient zvolí, jakým způsobem se k aplikací OLB přihlásí. V našem případě to bude kliknutí na volbu „Vstup přes SMS“.

4 Zobrazí se okno pro zadání kontrolních údajů. Zadejte číslo Vaší rámcové smlouvy a klikněte na tlačítko „Potvrdit“.

5 Zadejte IČO, pokud jste právnická osoba nebo fyzická osoba podnikající, nebo Rodné číslo pokud jste fyzická osoba nepodnikající a klikněte na tlačítko „Potvrdit“.

6 Vyberte z nabízených možností oprávněnou osobu, která má oprávnění realizovat obchody pomocí aplikace OLB. Následně klikněte na tlačítko „Odeslat SMS“. Oprávněné osobě bude SMS zprávou doručen kód, pro přístup k aplikaci OLB.

7 Zadejte kód, který Vám byl doručen SMS zprávou a klikněte na tlačítko „Odeslat“. Platnost zaslaného kódu je 90 vteřin.

8 Jste přihlášeni do aplikace OLB a můžete provádět standardní operace, jako při přihlášení s certifikátem. Pole „Přihlášení bude ukončeno za:“ vám zobrazuje čas, za který budete automaticky odhlášeni v případě Vaší nečinnosti.


Stáhnout ppt "AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty."

Podobné prezentace


Reklamy Google