Bezpečí – pro někoho pocit, pro nás realita

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_05.
Advertisements

NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU : VY_32_INOVACE_01_VEŘEJNÝ.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E21.17 Ročník2. ročník.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
STS/S 10 Obsluha, používání a údržba MPT v jednotce podle návodů k obsluze a interních aktů řízení Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina.
Inf Používání a tvorba databází. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Zdravotnická záchranná služba je zdravotní službou dle zákona č. 372/2011 Sb. o zdravotních službách, v jejímž rámci je na základě tísňové výzvy, není-li.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Bezpečnostní opatření Policie ČR se Státní plavební správou „VODA 2016“
Factoring partnerem exportu Jak úspěšně exportovat do Turecka FKB – Radim Pospíšil Praha 24. října 2012.
ZAPOJENÍ SPOLEČENSTEV DO TVORBY NOREM VÝTAHOVÝ PRŮMYSL ČR.
BEZPEČNOST JEŘÁBOVÉ DOPRAVY Při konstrukci a provozu jeřábů musí být přísně dbáno na zásady bezpečnosti, aby nebyl ohrožen život a zdraví osob a zabránilo.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Akce „G O L D“ Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia ČR.
SOUČINNOST POLICIE A SOUKROMÝCH BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB Setkání AMBO Hradec Králové
MATURITNÍ OTÁZKA Č.6 ORIENTACE V PRINCIPECH, MOŽNOSTECH A PRAKTICKÉM VYUŽITÍ POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Administrativní členění ČR VY_32_Inovace_17KR-1 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
Společně bezpečně v Evropské unii EU – Hodnocení rizik u malých firem a mikrofirem 2012.
Security Systems BU Communication Systems Slide 1 Plena Voice Alarm System 2. fáze.
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Příjezd k místu dopravní nehody a ustavení vozidel STČ 08/IZS.
Mobilní kontaktní a koordinační centra.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Způsoby připojení k internetu
Vnější služba – výsledky v oblasti trestního řízení
Revoluce jménem GDPR Eduard Pavlar Risk Assurance.
„Činnost krajských koordinátorů pro menšiny a krajských manažerů prevence v Kraji Vysočina“ Mgr. Lumír Bartů.
Typová činnost složek IZS při společném zásahu u mimořádné události s velkým počtem raněných a obětí STČ – 09/IZS.
Internet.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Název opory – Právní předpisy – požární ochrana
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
INTERNET Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Instalace RFID v muzeu Prado v Madridu Ján Rýzek, Pavel Zajíček
Účetnictví – význam informací
Programování a simulace CNC strojů I.
Bojový řád jednotek požární ochrany Činnost hasičů na místě zásahu
Základní informace o poskytovateli
Windows – WordPad VY_32_INOVACE_32_649
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
OŠMS, Krajský úřad Kraje Vysočina
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Digitální učební materiál
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
AUTOR: Mgr. Bc. Alena Machulková
Přehled nejdůležitějších novinek
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) III. část
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
GPRS, EDGE, CDMA, WiFi, vytáčené připojení, linka euro ISDN, ADSL
PODPORA SPECIFICKÝCH SKUPIN OBČANŮ PŘI MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTECH
A co dál - aneb jak spolupracovat a komunikovat spolu i bez projektů
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Projekt Interreg V A č Mobilně a efektivně ve společném příhraničí Spolupráce policie.
Terénní krizová služba
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Bezpečí – pro někoho pocit, pro nás realita Videotíseň Bezpečí – pro někoho pocit, pro nás realita

O službě VIDEOTÍSEŇ Cíl služby Zvýšit bezpečnost zaměstnanců a zabezpečení majetku Pomoc při mimořádných situacích Pro koho je služba určena Komerční objekty například: bary, čerpací stanice, směnárny, herny, večerky, zlatnictví Kde je služba poskytována Hlavní město Praha, Středočeský kraj, Liberecký kraj, Jihomoravský kraj, Olomoucký kraj, Moravskoslezský kraj Pracujeme na rozšíření na území ČR S kým spolupracujeme Policie ČR Netrex, Ateas

Princip služby 1. POCIT OHROŽENÍ 3. PŘEPADENÍ 2. Operátor Tísňové linky Jablotron přijme tísňový poplach. Na základě videozáznamu vyhodnocuje situaci v objektu. 3. PŘEPADENÍ 4. PČR vyjíždí k objektu s přesným popisem pachatele. Současně je vyslána asistenční zásahové skupina KRUH.

Princip služby

Spolupráce s Policií ČR Předání informací o napadení na dispečink Policie ČR Operátor Tísňové linky JABLOTRON telefonicky kontaktuje dispečink PČR na předem domluvené telefonní číslo a informuje pracovníka PČR o napadení objektu Zároveň odesílá PČR krátký videozáznam nebo snímky související s napadením na předem domluvený email PČR

Technické předpoklady Tísňový systém Jedná se o ústřednu PZTS JABLOTRON 100 Ústředna je připojena na Bezpečnostní centrum pomocí LAN komunikátoru a v záloze bezdrátově pomocí GPRS komunikátoru. K ústředně jsou připojena bezdrátová tísňová tlačítka Kamerový systém Pro službu Videotíseň jsou použity IP kamery AXIS a další dle kompatibility listu Kamery monitorují klíčové prostory kde jsou umístěna tísňová tlačítka Systém je doplněn o zařízení, které zajišťuje plnou funkčnost i v případě výpadku napájení Tísňové tlačítko JABLOTRON Odolná HDTV kamera IP kamera Oba systémy jsou periodicky testovány z pohledu funkčnosti

Výhody služby Videotíseň Služba Videotíseň Umožňuje preventivní stisknutí tísňového tlačítka v případě pocitu ohrožení Umožňuje rychlejší rozpoznání a identifikaci narušitele Pomáhá při předání informací Policii ČR a složkám integrovaného záchranného systému (IZS) Zvyšuje pravděpodobnost zadržení pachatele Umožňuje průběžné monitorování činností pachatele na místě a dokumentaci škod Účinný zásah Policie ČR

Zveme Vás na prohlídku nejmodernějšího bezpečnostního centra v ČR ! O společnosti Zveme Vás na prohlídku nejmodernějšího bezpečnostního centra v ČR ! Rezervace: bezplatné zákaznické lince 800 800 522. Virtuální prohlídka: www.bezpecnostnicentrum.cz Adresa: K Dubu 2328/2a, Praha 4 - Chodov

Děkuji za pozornost