..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návraty po mateřské/rodičovské dovolené na trh práce
Advertisements

5. Abrahám věří, že mu Hospodin splní slib - bude mít potomka.
MÉ KRÁLOVSTVÍ.
Vysvětlení … problematiky života.
Řazení událostí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Will or shall VY_22_INOVACE_21 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Jmenuji se Michaela Petrová
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Rodina TÉMA: Příbuzenské.
Má žák ZŠ dostatek informací pro volbu technického vzdělávání ? Miroslav Strouhal ZŠ Velké Němčice.
NEGACE SLOŽENÝCH VÝROKŮ - cvičení
Moji nejlepší kamarádi
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Rodina jako vzor a příklad
Masarykovo gymnázium.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
V životě zažijeme tolik kamarádů.
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
1. Musím míti Spasitele, | obávám se jíti sám, | jenom s ním chci stále žíti, | bez něho zde v světě lkám. | Nebojím se, nebojím, pokud on že se mnou,
Křížovka – příbuzenské vztahy
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.
Předškolní vzdělávání v Evropských školách PhDr. Dana Musilová Inspektorka pro předškolní a primární cyklus Evropských škol
Žáci-cizinci na českých školách www.meta-os.cz2 Žáci-cizinci: kolik a odkud? Školní rok 2008 / 2009: základní školy střední školy
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Budoucnost a peníze Můj aktuální vztah k penězům hodnotím.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_11 _Moje rodina TÉMA:
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
JAK SI UŽÍVAT? Jak žít, ať z toho něco mám? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? 7x VÍC.
Osobní bezpečí. Sebepojetí Sebepojetí - znamená porozumět sám sobě, svému JÁ, svým náladám, chování Sebepojetí – zahrnuje sebepoznávání, sebehodnocení.
Seznámení s multimediálními ukázkami na podporu vzdělávání v technických oborech Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro analýzy.
Osobní bezpečí Název školy: ZŠ Salvátor Název školy: ZŠ Salvátor Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výstupu:
vypracoval Ondřej Schwarz
Čím chci být ,až vyrostu.
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
STROM PROFESÍ NAŠÍ RODINY Volba povolání
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Libhošť 90, příspěvková organizace Autor: Mgr. Monika Hanzelková Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Typ klienta.
MOTIVACE Zora Syslová.
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Základní škola Moravičany 2015/2016
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
„Moje škola – moje třída“
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Transkript prezentace:

..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak

.. jmenuji se Willi Nowak! Chci být viděn, chci být slyšen, chci být vnímán. Mám našlápnuto na pořádný a určitě i dlouhý život. Mám dostatek sebevědomí a chci o tom každého přesvědčit! Dnes je mi ještě zatím méně, než devatenáct let. Uvědomuji si, rychlost času. Proto nechci otálet!

To jsem já! Učím se klempířem v Praze, ve škole, která vychovala přede mnou tisíce starších kolegů. Velmi si vážím této možnosti. Chci pokračovat studiem nástavby a udělat maturitu.

Pocházím ze spořádané, úplné rodiny. Vychodil jsem základní školu v Berouně. Začal jsem se učit hrát na trubku. Otec je mi vzorem, maminka nás všechny příkladně opečovává a stará se o nás. Mám ještě mladší sestru, která chodí na základní školu. Ta chce být servírkou. Chodil jsem do tanečních a mám odtud krásné děvče, přítelkyni.

Škola a praxe Mám rád fyziku, protože mi dává vědomosti, které jsou důležité pro mojí profesi. Matematiku považuji za její starší sestru. Ta mi moc ale nejde, proto chodím na doučování. Dokážu posoudit práci učitelů. Praxe je velmi důležitá pro můj růst. Velmi si vážím možnosti pracovat v dílnách, nebo přímo na stavbě. V dílnách nás vedou zkušení mistři, na stavbě poznávám své starší, budoucí kolegy. Umím rýsovat rozviny ploch.

Hraji rekreačně nohejbal!

..představuji si, že po skončení celé přípravy na moje povolání zabalím „batůžek“ a vydám se na vandr do světa. Musím zlepšit znalost anglického jazyka. Bezpodmínečně! Z historie jsem slyšel, že dobří řemeslníci takto zkušenosti již získávali. Určitě se vrátím! Mám tuto zemi rád a chci zde žít. Věřím, že za mého života nedojde k válce. To by bylo velmi zlé.

..představuji si, že po návratu se usadím, že založím funkční rodinu s dětmi, že jí zaopatřím, že nebudeme míti nouzi. Postavím nám dům! Chci ve své profesi něco znamenat. I tady, doma. Budeme cestovat, budeme se bavit, budeme pracovat.

..děkuji všem za pozornost a pochopení. Děkuji Willi.